Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada boşuna yıpratma kendini çünkü ilk yıl gerçekten çok hasta olacak. Elinden hiç bir şey gelmez, o gıcık öksürük iki hafta sürer ne yaparsan yap.

Biliyorum uzun geceler azalma yokmu
Sen su bal sogan.karışımını bir dene
Benim büyük senenin yarısında hastaydı yavrum simdi liseli14 yaşında

Çalışmalar devam ediyor
Ama bireysel olmaz olmamalı çünkü şartlar eşit değil, grup olunca en azından birbirimizi tamamliyoruz

Aaaaa şöyle yapın 4 grup .... şimdi elinizde listeler var ... üç aşağı beş yukarı kim ne kadar spor yapıyor belli ...

en çok puan alan 5 kişi atıyorum bi grupta ... onları takip eden yakın puanlı 5 kişi bi grupta gibi ....

her grubunun 1.si ayrı olur .. 2 gruba sen 2 gruba nehir bakar

ayyyyy ne dedim desene çatlarım

Biliyorum uzun geceler azalma yokmu
Sen su bal sogan.karışımını bir dene
Benim büyük senenin yarısında hastaydı yavrum simdi liseli14 yaşında
Bir sogani dogruyacam uzerini gecek sekilde bal koyacam buzdolobina koyacam demi günde 3 kasık verecem tarif bu demi canimmm

liste olunca çanlar caliyorduuu

Madem eskileri.actik bende diyeyim beni listeye almamıştın da.bebetoyu almıştın ama ben sana hak verdiydim çok istikrarliydi
Bide bana geçmişin hic parlak degil eminmisin diye sormustu listeye girerken
Ama hic kırılmadım aksine gayretini görünce kararlılığım arttı dedim kızım bu iş ciddi kendi kendime

Tereyagli pekmez yapmistim bide zeytinyagi yapayim sağol canimmm

Ada boşuna yıpratma kendini çünkü ilk yıl gerçekten çok hasta olacak. Elinden hiç bir şey gelmez, o gıcık öksürük iki hafta sürer ne yaparsan yap.
Evet canım bağışıklık kazanıncaya kadar boyle olacak bide benim kiz 17 aylikken bi rota olmustu onun dışındahic hastalık gormemistik boyle tuhaf oluyoruz....2 haftayi gectik sanirsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…