Ayyy eflalim kizmada gözümde canlanan ilk resim adamı bogacagin oldu..
Valla hatirladigim tek şey kizarip bozardigimAaaaa şöyle yapın 4 grup .... şimdi elinizde listeler var ... üç aşağı beş yukarı kim ne kadar spor yapıyor belli ...
en çok puan alan 5 kişi atıyorum bi grupta ... onları takip eden yakın puanlı 5 kişi bi grupta gibi ....
her grubunun 1.si ayrı olur .. 2 gruba sen 2 gruba nehir bakar
ayyyyy ne dedim desene çatlarım
Senin için hazırlıyorum bebegimŞimdiden alıştırmamı yapıyorsun
Sağol canımAma inanmazsın babam sahiden şekerciydi Şeker fabrikasından emekli
Öyle valla miu pamuk şeker sen kağıt helva
GitmemkiYollarız belki birgün
Sen den korkulurkorkma annem korkma ... ben artık tatlı minnoş köşesine çekilmiş bi topik teyzesiyimay topik teyzesi ... yazarken kahkaha attım
bi bu kadar daha
bence türkan yola gelirdi
Tamam canim cook sağol yapayim ..
Ben Miu olur derse seferoğullarındanım sen kimlerdensinValla hatirladigim tek şey kizarip bozardigim
Ama Allah razı olsun şu an tartıda gördüğüm rakamlar hayal gibiydi sayende bakk hala da rüya gibi rakamlar görüyor bu kul
Senin için hazırlıyorum bebegim
Ne kadar ayıp ablaların bakkala yollayacak sen gitmeyeceksinanammm şekerci imiş babasi
Gitmemki
Sen den korkulur
Beni kayinvalide yola getirememis
Sende ağzının tadını biliyorsunbende tencere dibi yemesini çok seviyorum
Hele kek yaptiysam
Isyankar ruhuma tersNe kadar ayıp ablaların bakkala yollayacak sen gitmeyeceksin
Sağol canimmmGeçmiş olsun canım
Ben Miu olur derse seferoğullarındanım sen kimlerdensin
Bu devir de bakkal mı kaldı zatenIsyankar ruhuma ters
O zaman sen tellioğullarındansın
Ayyy bende merak ediyorum bu hafta hangi yarislar ne olacak bi deyin heleeee...Ayyy kim var telliogularinda huuu biliyon mu?
Yetisemiyorum ben takımın hızına
Var var kaldı gorumceler hep yollamak ister bendeki ay benim suram ağrıyor bu ağrıyor ay diyorum gitmiyorumBu devir de bakkal mı kaldı zaten
Gitme tabi ne işin var,kendileri gitsinVar var kaldı gorumceler hep yollamak ister bendeki ay benim suram ağrıyor bu ağrıyor ay diyorum gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?