Bi akrabiz vardi kiz severek kacmisti.
2cocugu var enkucugu 4yasindaymis.
Bugun duydum ki baska bi evli cocuklu adama kacmis cocuklarini birakip.
Cok uzuldum cokkkkk.
Cocuklugumda zamanimiz hep beraber gecmisti.
Nasil yapti diyorum aklim almiyor.
Cok iyiniyetli cok yardimsever biriydi.
Aksam erken uyudum.
Moralim diplerde...
Aaaa valla nereye gidiyir bu dünya.. maneviyat azaldikca bunlar oluyor ..Çocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim
Bı akrabamiz vardı uzaktan eşi kendini atmış balkondan 52 yaşında amcanereye gidiyor bu dünya vefaat etmiş
Çocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim
Bı akrabamiz vardı uzaktan eşi kendini atmış balkondan 52 yaşında amcanereye gidiyor bu dünya vefaat etmiş
Cok merak ettim simdi .Buda iyiydi suspus hanımmım kız onların don olanlarıda vardı sanırım:
Ah ah en buyuk ablam icimde yara resmen.Bu yazıyı bende yazdım sayın
Tek fark 2 kardeşim var
Ah ah en buyuk ablam icimde yara resmen.
Taaa cocukluktan herseyime karisir.
Kiloma boyuma kiyafetlerime yasam tarzima herseyime.
Dugunumden once ufak bi kriz olmustu dugun tarihiyle alakali ablam ablalik yapacagina fitnelik yapti.
Seni oldurecegim falan vs.
Abnemlere devamli gaz verdi.
Evime geldi.
Ilk defa oglum kucuk yeni bi sehre gelmisim.
Alisamamisim.
Evin pis kokuyor .
Cocuk kokuyor. Falan sacma sapan seyler.
Evimiz yeni insaatti vede temizdi.
Yun yorganlar kokmusmus.
Iyice paranoyak olmustum.
Insan gercekten abla olsa derki hadi gel beraber halledelim der ablalalik yapar.
Ah ah o zamandan beri gorusmuyorum.
Annemler uzuluyor ama ablamin huyunu bildikleri icin bisey demiyorlr
İnşaAllah daha.gec olmadan gözünü gerceklere açarAblam iyiki var evet kusuyoruz darılıyoruz 3 gün sonra bisey olmamış gibi davranıyoruz.. sagolsun bak bu konuda ablam bana göre daha iyi o aramasa ben uzatırım o hemen arar aysimayi bahane eder falan konusuruz.....
Bizimde imtihan annem isteeee kuser aylarca yillarca aramaz öldüler mi kaldilar mi demez torunlarini merak etmez.... varsa yoksa oğlu.....anneme cook gönlüm kırık yazsam buradan fizana yol olur.
Zaten sen hulya bide vaytin Maaşallahı varDun kadin giderken dediki evin temizdi aslinda buyuk oldugu icin bu saate kaldimmm... esimde bak gordun mu temiz Evi temizlettin diye soylenip durdu
GeldiGelir inşallah en kisa zamanda.
Elektriksizlik çok kötü
Seytana uydun mu olmayacaklar oluyorRabbim bizi ve tüm insanları korusunNey bukadar gözlerini kara yapan acabaçocuklara yazık
Nasıl üzüldüm cok acıÇocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim
Sonucu bizede yaz tabi tarifide olur muEvde acilmamis bi paket yulaf ezmesi var onu granola yapmayi dusunuyorum. Firinda pekmezli falan.
O biraz farklıymış yinede İnşaAllah duzeltir huylarınıAh ah en buyuk ablam icimde yara resmen.
Taaa cocukluktan herseyime karisir.
Kiloma boyuma kiyafetlerime yasam tarzima herseyime.
Dugunumden once ufak bi kriz olmustu dugun tarihiyle alakali ablam ablalik yapacagina fitnelik yapti.
Seni oldurecegim falan vs.
Abnemlere devamli gaz verdi.
Evime geldi.
Ilk defa oglum kucuk yeni bi sehre gelmisim.
Alisamamisim.
Evin pis kokuyor .
Cocuk kokuyor. Falan sacma sapan seyler.
Evimiz yeni insaatti vede temizdi.
Yun yorganlar kokmusmus.
Iyice paranoyak olmustum.
Insan gercekten abla olsa derki hadi gel beraber halledelim der ablalalik yapar.
Ah ah o zamandan beri gorusmuyorum.
Annemler uzuluyor ama ablamin huyunu bildikleri icin bisey demiyorlr
Tövbe estağfurullah, insan şaşırmaya görsünBi akrabiz vardi kiz severek kacmisti.
2cocugu var enkucugu 4yasindaymis.
Bugun duydum ki baska bi evli cocuklu adama kacmis cocuklarini birakip.
Cok uzuldum cokkkkk.
Cocuklugumda zamanimiz hep beraber gecmisti.
Nasil yapti diyorum aklim almiyor.
Cok iyiniyetli cok yardimsever biriydi.
Aksam erken uyudum.
Moralim diplerde...
Ayy ne diyorsun yaÇocukları almaya gidiyorum kahvaltıya anneme pisi yapmış hamur kizartmasi bana yumurta hasla dedim
Sen bana geç geldin,
Ben sana erken,
Tutuşsun gün,
Yansın geceler,
Vaktimiz varken,
Çoook güzel olur çiçeğim kesin yap hem sağlıklı hem uzun süre dayanır .. çantana atar okula da götürürsünEvde acilmamis bi paket yulaf ezmesi var onu granola yapmayi dusunuyorum. Firinda pekmezli falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?