Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balik erkegiiii mii amaaaaannnn.....

yazarim canin youtube da guzel tarifler var
Çoook güzel olur çiçeğim kesin yap hem sağlıklı hem uzun süre dayanır .. çantana atar okula da götürürsün
Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorum

Afiyet olsun canımcım erkenden kapatılmış gün detoks sular hüpletilmiş mide bozulcak büyük ihtimal :)
Afiyet olsun

Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorum
Ay ne ki o bakıyım bende de var yulaf

İncir hurma ceviz fındık kesin olsun derim ben bir de tarçın

Benim öksürük ilerliyor. Diyet diye pekmez vs de yemiyorum
OLur mu eflalim sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık suyla 1 kalık ye pekmez ya da kahvaltıda. Ne demek diyet diye yiyemiyorum. Diyette pekmez yasak değil hastayken hiç hiç deği

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guzel bisey eflalim dene bence. Markettr satiliyor ama almiyorum seker katiyorlar evde yapmak daha mantikli bal da katabilirsin
Ay baktım şimdi , markette hep görüyordum kalorilidir diye almıyorum. Bende yapayım

Ne güzel bir mesaj keşke benim olsa

@MiuLego kuzum aus haklı gece gece dolanma aklım kalıyor ya. Sorunu konuşun derim

konuşmıcam
Yüzyüze gelmek istemiyorum ki hiç. Dışarıda kafam daha rahat.

Ablam beni çok sever aşırı da düşkündür. Annem kadar sever beni. Sorun şu ki dilinin kemiği yok. 30 yaşımdayım ve artık çok sıkıldım! Birşey söylerken karşısındakini kırıp kırmayacağını düşğnmemesinden. Ben açık sözlüyüm içimde tutamam der geçer gider.

Bu açık szölülük değil ki. Sinirse ben de sinirliyim. Ben de biliyorum içimden geçeni söyleyip rahatlamayı oh be demeyi. Ama ablama asla diyemem.. kırılır üzülür korkarım.. o da o an ağzına ne gelse söyler.. asla ardını düşğnmez.. çünkü sinirlidir çünkü abladır söylemeye hakkı vardır..

Artık kırılmaktan çok yoruldum.. sanrım birbirimize tahammülümüz kalmamış artık. Beni sevmediğini be istemediğini düşünüyorum.

Başka eve çıkayım derim izin vermez annem de ablam da. Onunla ilgili başka detaylar var çünkü..

Öyle işte.. bunaldım.. tartışacak gücüm de yok. Kötü bir bakışına tahammülüm de.. o yüzden yüzyüze gelmemek en iyisi.

Ay ağzım sulandı yav acıktım zaten küçük uyudu. Büyükle baba dışarı çıktı. Geri gelecek mi acep avm ye gideceklerdi sen de gel diyecek mi, gidersek yemek yiyecez mi ina göre yiyicem öğle yemeğimi çocuklara kıyafet alınacak aslında gitmem lazım da hiç gidesim yok

Kıvamı nasıl sevdiğinize bağlıEğer çok koyu olmasın diyorsan kahveci bardağı uygun

Bazen konuşup tartışıp kirilmaktansa kus kalmak daha iyi...
İçme yeşil cayyy coookk zararlı zayıflatır falan

Ben bu mesaja koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…