konuşmıcam
Yüzyüze gelmek istemiyorum ki hiç. Dışarıda kafam daha rahat.
Ablam beni çok sever aşırı da düşkündür. Annem kadar sever beni. Sorun şu ki dilinin kemiği yok. 30 yaşımdayım ve artık çok sıkıldım! Birşey söylerken karşısındakini kırıp kırmayacağını düşğnmemesinden. Ben açık sözlüyüm içimde tutamam der geçer gider.
Bu açık szölülük değil ki. Sinirse ben de sinirliyim. Ben de biliyorum içimden geçeni söyleyip rahatlamayı oh be demeyi. Ama ablama asla diyemem.. kırılır üzülür korkarım.. o da o an ağzına ne gelse söyler.. asla ardını düşğnmez.. çünkü sinirlidir çünkü abladır söylemeye hakkı vardır..
Artık kırılmaktan çok yoruldum.. sanrım birbirimize tahammülümüz kalmamış artık. Beni sevmediğini be istemediğini düşünüyorum.
Başka eve çıkayım derim izin vermez annem de ablam da. Onunla ilgili başka detaylar var çünkü..
Öyle işte.. bunaldım.. tartışacak gücüm de yok. Kötü bir bakışına tahammülüm de.. o yüzden yüzyüze gelmemek en iyisi.
Markettekiler kalorili kuzum.. evde yağılanı aşırı sağlıklı.. içine istediğin kuruyemişi seç blendırdan geçir yulafla krıştır 1 yk pekmez ya da bal ile ya da ikisinden de 1 yk koy.. sıfır şeker .. mis gibi.. azcık fırınla işte tamamdırAy baktım şimdi , markette hep görüyordum kalorilidir diye almıyorum. Bende yapayım
kAyy ne diyorsun yaborcu vardır muhtemelen.
Ailesine rabbim sabır versink
Cnm ilaç kullanıyormuş ondan olmuş sanirimpiskolojisi iyi değilmiş
Balik erkegiiii mii amaaaaannnn.....
yazarim canin youtube da guzel tarifler var
Evet canim oyle yapicam citir citir kitir kitir, az zeytinyagli firinda yapicam. Icine neler atsam onu dusunuyorum
konuşmıcam
Yüzyüze gelmek istemiyorum ki hiç. Dışarıda kafam daha rahat.
Ablam beni çok sever aşırı da düşkündür. Annem kadar sever beni. Sorun şu ki dilinin kemiği yok. 30 yaşımdayım ve artık çok sıkıldım! Birşey söylerken karşısındakini kırıp kırmayacağını düşğnmemesinden. Ben açık sözlüyüm içimde tutamam der geçer gider.
Bu açık szölülük değil ki. Sinirse ben de sinirliyim. Ben de biliyorum içimden geçeni söyleyip rahatlamayı oh be demeyi. Ama ablama asla diyemem.. kırılır üzülür korkarım.. o da o an ağzına ne gelse söyler.. asla ardını düşğnmez.. çünkü sinirlidir çünkü abladır söylemeye hakkı vardır..
Artık kırılmaktan çok yoruldum.. sanrım birbirimize tahammülümüz kalmamış artık. Beni sevmediğini be istemediğini düşünüyorum.
Başka eve çıkayım derim izin vermez annem de ablam da. Onunla ilgili başka detaylar var çünkü..
Öyle işte.. bunaldım.. tartışacak gücüm de yok. Kötü bir bakışına tahammülüm de.. o yüzden yüzyüze gelmemek en iyisi.
Benim sayemde mi
Bende bayrak sallayalım benim neyim eksik
Büyüklerimin ellerinden opuyorum
Bugün hem pazar hem güneş açtı hemde 29 Ekim
allah birliğimizi bozmasin
Benim koca balikkkkhe balık erkeği .... bana baktın sen ...bi manalı baktın sanki .. sen bana bakıp şunu demek istedin diye küstüğünü bilirim
miu can tartışma tamam .... halletmeyin de iyi ... otur bari odanda .. dışarda uyku saatine kadar vakit geçirmek ne
bende senin sayende öğrendim nevo .... hiç görmemiştim
Benim koca balikkkk
Bugün öğrendiklerim:
BALIK ERKEĞİ GÖRÜRSEN ARDINA BAKMADAN TOPUKLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?