- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Amin hemide çok çok çok aminnnnnnnn
Allah sana sabır ihsan eylesinnnnnn çok aminnnnnnnnnnn
ben abi versiyonundan bu kadar bunalmışken
@CocoChanelmademoiselle ses ver kuzum ne yaptın dünden beri ses soluk yok merak ediyorum. Tamam anne evindesin emin ellerdesin ama yine de merak ediyor insan
Banu kuzum düşünmemeye çalış üzerinde Allah inşallah rahmet ederkızlar hepinize çok tesekurler
valla annenleri mezarlıga bıraktık
içim bi tuhaf oldu sabah sabah.....
beni ördekimi nevoyu da türkanın yanına al ... türkan nerde biz ordayız ... hepimiz türkanız
Amin hemide çok çok çok aminnnnnnnn
Dün akşam ki tartışma konusu ben mutfaktayim sen salonda tv izliyorsun oturuyorsun benle ilgilenmiyorsun bi de laz yaaaa
Tellioğlu candır cannb
Telliogullarina ölüm
Saliverin beni
Vadi bizimTellioğlu candır cannb
kızlar hepinize çok tesekurler
valla annenleri mezarlıga bıraktık
içim bi tuhaf oldu sabah sabah.....
Ayy benim kızım da balık oda öyle olacak diye tirsmaktayimmmmharbiden çok alınganlar ya ... hayor bir de alındıkları şeyi resmen yazıyorlar hayal dünyalarında ... yok öyle bir şey ....
Bonus sen üzerine alınmaa .... balık erkeğinden bahsediyoruz biz
Ahahaha tamam gız baş seferoğlu yapıcam seni
beni ördekimi nevoyu da türkanın yanına al ... türkan nerde biz ordayız ... hepimiz türkanız
Çok haklı ben de öyleyimdir.Amin hemide çok çok çok aminnnnnnnn
Dün akşam ki tartışma konusu ben mutfaktayim sen salonda tv izliyorsun oturuyorsun benle ilgilenmiyorsun bi de laz yaaaa
Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacakbende merak ediyorum ama en çok tartı işini ne yaptığınıgeç olmadan tartılsın da ... hiç tartı farkı falan yazmadan ... halledin diye
Eyvahlar olsunhe balık erkeği .... bana baktın sen ...bi manalı baktın sanki .. sen bana bakıp şunu demek istedin diye küstüğünü bilirim
miu can tartışma tamam .... halletmeyin de iyi ... otur bari odanda .. dışarda uyku saatine kadar vakit geçirmek ne
bende senin sayende öğrendim nevo .... hiç görmemiştim
Ne gibiNevreste ???????????????????? Hakkında birşeyler duyuyorum nevo???????????
Yedirmem o vadiyi sizeeeVadi bizim
Acaba gruba girip ortalamasını mı düşürcen amacın ne ausum tamam artılarınla beraber seni onlarla aynı gruba alıcam
Çok haklı ben de öyleyimdir.
Ama genel olarak hem balık hem lazsen ölmüşsün de gömenin yok vaytım
Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacak
Acaba gruba girip ortalamasını mı düşürcen amacın ne ausum tamam artılarınla beraber seni onlarla aynı gruba alıcam
Çok haklı ben de öyleyimdir.
Ama genel olarak hem balık hem lazsen ölmüşsün de gömenin yok vaytım
Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacak
Yine aynı anda mı gelmişiz ne?Eyvahlar olsun
Türkan nerede biz oradayızbeni ördekimi nevoyu da türkanın yanına al ... türkan nerde biz ordayız ... hepimiz türkanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?