Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah sana sabır ihsan eylesinnnnnn çok aminnnnnnnnnnn
ben abi versiyonundan bu kadar bunalmışken
Amin hemide çok çok çok aminnnnnnnn
Dün akşam ki tartışma konusu ben mutfaktayim sen salonda tv izliyorsun oturuyorsun benle ilgilenmiyorsun bi de laz yaaaa

@CocoChanelmademoiselle ses ver kuzum ne yaptın dünden beri ses soluk yok merak ediyorum. Tamam anne evindesin emin ellerdesin ama yine de merak ediyor insan

bende merak ediyorum ama en çok tartı işini ne yaptığını geç olmadan tartılsın da ... hiç tartı farkı falan yazmadan ... halledin diye

Dün akşam ki tartışma konusu ben mutfaktayim sen salonda tv izliyorsun oturuyorsun benle ilgilenmiyorsun bi de laz yaaaa

harbiden çok alınganlar ya ... hayor bir de alındıkları şeyi resmen yazıyorlar hayal dünyalarında ... yok öyle bir şey ....

Bonus sen üzerine alınmaa .... balık erkeğinden bahsediyoruz biz

kızlar hepinize çok tesekurler

valla annenleri mezarlıga bıraktık
içim bi tuhaf oldu sabah sabah.....

canım intiharla ilgili benimde çok kötü bir anım var .
Hiç düşünme .

Rabbim rahmet eylesin .

yazmıyorum çok okumuyorum aklıma geliyor

harbiden çok alınganlar ya ... hayor bir de alındıkları şeyi resmen yazıyorlar hayal dünyalarında ... yok öyle bir şey ....

Bonus sen üzerine alınmaa .... balık erkeğinden bahsediyoruz biz
Ayy benim kızım da balık oda öyle olacak diye tirsmaktayimmmm

@MiuLego beni seferogullarina al
Dünden beri söylüyorum
Ahahaha tamam gız baş seferoğlu yapıcam seni
beni ördekimi nevoyu da türkanın yanına al ... türkan nerde biz ordayız ... hepimiz türkanız

Acaba gruba girip ortalamasını mı düşürcen amacın ne ausum tamam artılarınla beraber seni onlarla aynı gruba alıcam
Çok haklı ben de öyleyimdir.

Ama genel olarak hem balık hem lazsen ölmüşsün de gömenin yok vaytım
bende merak ediyorum ama en çok tartı işini ne yaptığını geç olmadan tartılsın da ... hiç tartı farkı falan yazmadan ... halledin diye
Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacak

Eyvahlar olsun

Dünkü menümü kondurup kaçayım ,malum hafta sonu yoğunluğu
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,kk peynir,az zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates, yarım salatalık,1 dilim tb ekmek,çay
Öğle:1 kase çorba, birkaç kaşık pilav,az salata,1 kase yoğurt, birkaç kaşık tuzu alınmış turşu kavurma
Ara:1 fincan kahve,2 kayısı
Akşam:2 dilim kavun, birkaç tane fırın mantar
Ara: Çay, fındık
Su:En az 2 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
@MiuLego nehirnil111

Ben artık bir seferogullarindanim

türkan çakozlamadı bu durumu ... arkandayım yanındayım dedikçe helal ..hatunun dibisin diyor türkan beni diyette mi sanıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…