Ausencia canim insallah bebegini saglikla al kucagina. Senin de mart kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir yazini defalarca okudum harikasin. O yazidan sonra odulu biraktim. Dedigin gibi hedef kiloya gelmeden ne odulu
Bu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi
Kızım 3 4 yaşına gelene kadar çocuk düşünmüyorum
Sagol canim. Insallah. Kesinlikle haklisin. Yazini okuduktan sonra odulleri kestim.süpersin canımödül bir çok bünyeyi geriye götürüyor ..genelde hafta sonu yapılıyor ve pzt ye artı ile başlanıyor ve bu da motive kaybı ... ne gerek var
hadi bakalım ... mezuniyet yaklaşmış seninde
Allah rahmet eylesin canım.Kalanlara sabır versin...kızlar hepinize çok tesekurler
valla annenleri mezarlıga bıraktık
içim bi tuhaf oldu sabah sabah.....
2 yaşına kadar emzirsen iyi olurBu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi
Bu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi
2 de bırakmak idealdir ...
ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...
Balık burcu konuşulmuş.balik burcu kadını ve erkeği bir şeyi kesinlikle.kadina yakışıyor.ama erkeği gerçekten çok zor.alingan hayalperest.
Hep derin oğlumun balık burcu olma ihtimali geçene kadar kıpırdamadım.
Ablalara gelinceecemavi ablammm sen gibi abla zor ki. aeben de de o ışık var zaten.
Ablam diye demiyorumecemavi com özel.rabbim onu abla diye yaratmış sanki.
Hiç emzirmedim
Bir sivilce ne kadar yer çekimine yenilebilir kiay 5.5 demişim .... ay ay yaş değil
ecemavi ye benden de kocaman
geçen sabah canım sıkkınken onun öyle bir jesti ile uyandım kieşim diyor nasıl bir arkadaşlık bu görmeden
emzir de göreyim seni yerçekime karşı koyamayan uzuvlarını
Ne zaman başlamıştı canım.Kizlar benim circir tam gaz devam. Patates de yemek istemiyorum. Muz falan yedim biraz. Karnima dokununca icinde bir aci var. Antibiyotik veriyor esim de.
Ne yapsam acaba
Yeni sistemi performans sistemini hiç sevmedim
2 yaşına kadar emzirsen iyi olurDaha fazlasına gerek yok..
Kızları çok emziremedim.Sağlık problemlerimden 1 hafta radyosyon alıp hastanede yattım.Sonra almadılar.6 ay ancak emdiler.Ama oğlumu 25 ay falan emzirdim...Bir sıkıntı yoksa 2 yaş iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?