Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia canim insallah bebegini saglikla al kucagina. Senin de mart kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir yazini defalarca okudum harikasin. O yazidan sonra odulu biraktim. Dedigin gibi hedef kiloya gelmeden ne odulu

süpersin canım ödül bir çok bünyeyi geriye götürüyor ..genelde hafta sonu yapılıyor ve pzt ye artı ile başlanıyor ve bu da motive kaybı ... ne gerek var

hadi bakalım ... mezuniyet yaklaşmış seninde

Bu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi

Kızım 3 4 yaşına gelene kadar çocuk düşünmüyorum

2 de bırakmak idealdir ...

ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...

Sagol canim. Insallah. Kesinlikle haklisin. Yazini okuduktan sonra odulleri kestim.

Ayy nekadan kıskancım gidip bende işorsun yapiym onu herseyde geçmeli yım evim onunkinden temiz olmalı
Kaptan saraycam a çok yuklenmiyom demi çok olursa sen beni uyar@Sarayca

ay neee yüklenmesi harika gidiyorsun ..... bi @Lunya yı aratmıyorsun

bence Sarayca da çok zevk alıyor şu an da harika

Bu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi

Kızım 3 4 yaşına gelene kadar çocuk düşünmüyorum
2 yaşına kadar emzirsen iyi olurDaha fazlasına gerek yok..
Kızları çok emziremedim.Sağlık problemlerimden 1 hafta radyosyon alıp hastanede yattım.Sonra almadılar.6 ay ancak emdiler.Ama oğlumu 25 ay falan emzirdim...Bir sıkıntı yoksa 2 yaş iyidir

Balık burcu konuşulmuş.balik burcu kadını ve erkeği bir şeyi kesinlikle.kadina yakışıyor.ama erkeği gerçekten çok zor.alingan hayalperest.
Hep derin oğlumun balık burcu olma ihtimali geçene kadar kıpırdamadım.

Ablalara gelince ecemavi ablammm sen gibi abla zor ki. aeben de de o ışık var zaten.
Ablam diye demiyorum ecemavi com özel.rabbim onu abla diye yaratmış sanki.

2 de bırakmak idealdir ...

ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...

ay 5.5 demişim .... ay ay yaş değil

ecemavi ye benden de kocaman

geçen sabah canım sıkkınken onun öyle bir jesti ile uyandım ki eşim diyor nasıl bir arkadaşlık bu görmeden

emzir de göreyim seni yerçekime karşı koyamayan uzuvlarını

Bir sivilce ne kadar yer çekimine yenilebilir ki

Kizlar benim circir tam gaz devam. Patates de yemek istemiyorum. Muz falan yedim biraz. Karnima dokununca icinde bir aci var. Antibiyotik veriyor esim de.
Ne yapsam acaba
Ne zaman başlamıştı canım.
Bulantı kusma ateş yoksa ağır kokulu köpüklü kanlı değilse bol sıvı ve uygun beslenmeyle geçer.
Sakın süt ve süt ürünü yeme.

Yeni sistemi performans sistemini hiç sevmedim

bende . bormalde sana yazacaktım , bi metin hazırlardık paylaşımda paylaşırdık .. ama bahar net olarak ... tartışmaya açık değil ... bu kuralları değiştirmek benim inisiyatifimde yazınca ... sustum .

neyse ...biz başarımıza bakalım .... bizi çok etkilemez

ama ben o çiçekleri seviyordum ve sanki bu analiz dönemi tamamen çiçekli olacaktı 7 takım için

Peki abla birşey soracağım yazın ben kızımı tuvalete alistricam o sıra enzirmemde sakınca olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…