Takım arkadaşın olarak üzüldüm ama mortin olarak böyleyim
3 bardak su bir bardak ayran 5 tane kofteeela yedin içtin o kadar .. en kötü sabitsin demek
Hahahahahaha ay sus sus Allahtan kimin avucu kadar olduğunu yazmadımördeeeek Allasen doğru de lahmacun hulk avucu içi kadar mıydıavuç içi kadar lahmacun bildiğin atıştırmalık fındık lahmacun da
3 bardak su bir bardak ayran 5 tane kofteee1 kilo eder mi acaba
Hahahahahaha ay sus sus Allahtan kimin avucu kadar olduğunu yazmadımaman miu duymasın. Sende yani aus
Sen yine de çok sevinme pazartesi salı artı gelirim hepppTakım arkadaşın olarak üzüldüm ama mortin olarak böyleyim
Evliyim kilom 89.9 du ama sabah 91.3 çıktı bonus un bir teorisi var Bulgurlu şeyler şu tutabilirmis ben de onu araştırıyorum.
Sende de ayrı bi hava var beee. Anasıın seeeeeeeengözler bakışlar ... asalet aynıbire bir benzemek değil bu ..sultan havası var sende ... bende yok mesela
İcim rahatladı beeee nerden geldi bir kilo diye stres moduna giriş yapiyordummmsıvılar 1 litre zaten
Sen yine de çok sevinme pazartesi salı artı gelirim heppp
selam kızlar naber ? Bugün kafam çıfıt çarşısı gibi benim
Veee takımın korumadaki güzelleri ve @MiuLego veAusencia ben hala kilo veriyorum. diyet psikolojisinden çıkamadım. 54 gördüm bugün tartıda. Dün yediklerimi yazayım misal:
Kahvaltı(11:30)
1 haşlanmış yumurta
az peynir
6 zeytin
biraz ceviz
bol yeşillik
1 haşlanmış patates
Ara(15:00)
kahve + cheesecake
Akşam(18:00)
ayran+salata
az biraz ızgara tavuk
Şimdii ben bu menüyü nası düzenliyim?
Evliyim kilom 89.9 du ama sabah 91.3 çıktı bonus un bir teorisi var Bulgurlu şeyler şu tutabilirmis ben de onu araştırıyorum.
Tartill bakalım ay merak ettim.kii
Ödem çayı benim sadece bir lt birde su ayran vs :) iki kiloda çıkar:)İcim rahatladı beeee nerden geldi bir kilo diye stres moduna giriş yapiyordummm
Sende de ayrı bi hava var beee. Anasıın seeeeeeeen
Senden çok vereyim de birlikte mezun olalım demi amabiliyorum
Hani evet ver eyvallahta benden az ver
Ben 90 lar grubundayim bonus un peşindeyim ama siteyi keşfediyorumSen kimsin
O kim
Kiymetlimiz Efendimiz gibi oldu
Yeni misin bacım hoşgeldin.
3. gözüm çıktı 55 kilo olunca söylemedim miçık tartıl hadi
sen nerde gördün beni beeee
Şimdi ben tartılırken ayıptır söylemesi don atlet konseptindeyim:) Şimdi bi arkadaşa gideceğiz hazırlandım. Senin için eve geldiğimde yatarken tartılayımTartill bakalım ay merak ettim.kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?