Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kiz pijama fark ediyor..
Don atlet önemli
Bak don atlet didinnn aklıma @Nevreste düştü yine
nevoooıo koş nevooo sallayacak sana don atlet nwfs koydu kafaya
Gördüğüm ilk mesaj buydu evet
Ahahahahah kıyamam sonuçta benim mesaajım evet evet benim mesajım yaşasın
Haberlş mi gittin hayriş?
Neye istinaden gittin?

Canı sağolsun da ne gaddarlık sen oraya kadar gitmişsin.. sıkma canını kuzum.. sen insanlığınla kalmışsın.. vicdanın rahat en azından he?

Şimdi ben tartılırken ayıptır söylemesi don atlet konseptindeyim:) Şimdi bi arkadaşa gideceğiz hazırlandım. Senin için eve geldiğimde yatarken tartılayım
Ben nü tartılıyorum
Ve bunu her wc ye gittikten sonra yapıyorum

benimki de salı pazarı collection

bence gayet güzel menü ... akşama bir ara eklesen ...sabit kalırsın 20-21 gibi ....

merhabalar çakıl kaptan der ki , bonusla beraber bizim takıma katılmak ister misin
Ben pek başarılı bir kilo verici değilim takiminiza zarar veririm bonus un anlatimina göre yarisiyormussunuz 2 haftadır hirslandim bir düzene girebildim. Herkes nasıl basariyor nasıl çözümler bulurum onları arastiriyorum

evet yarışıyoruz diğer takımlara ....ama herkes listede değil ki .. yani herkes takım ortalamasını etkilemiyor ...

bence @MiuLego ile bir görüş .. burasının havası aradığın çözümdür

Mesele vicdan değil be mium. 4 kardeşiz bu biraz uzak. Diğer ikisine ben öf desem onların içi sıkılır... Bizim orada bir laf vardır. Ciğerden sevmek diye. Bu bacımda o olay yok...
Babamla konuşuyorduk sabah dedi ki o gelmiyorsa sen git uzatmayın. Baba yok sorun ciddi affedemiyorum falan dedim ama dinlemedi. Araya hatır gönül koyunca araba kiraladık feylesofla. Onu da aradım söyledim. Tamam diye geçiştirdi. Şimdi de mesaj atmış ben gezmeye geliyorsun sandım rahatsız etmiyim falan demiş . Feylesofla da anlaştık o arkadaşlarıyla takılacaktı orda bizim yanımızda durmayacaktı. Bacıma oğlanın geleceğini de söylemedim...
Durup durduk yere canımı sıktım. Daha da gitmem herhalde

İtiraf ediyorum az önce Türkan Şorayın beyaz showa katıldığı bi bölüm vardı onu izledim. Sultanı herkes ayakta karşıladı. Ben bi ağla bi duygulan. Hayır sanane yani
Ay yerim seni minnoşum he sen osun herkes seni ayakta alkışladı heeee
Şimdi siz öyle diyince tartildim 53.2 bir kilo artiii
Kız akşam bu saatte tartılınır mı? Vur dedik öldürdün sen de vaytım. Ben 2 kilo bile artı çıkarım bu saatlerde çay su kahveden yemekten normal o üzülme
selam kızlar naber ? Bugün kafam çıfıt çarşısı gibi benim
Niyeymiş :)
E yavrum bu tabiki de eksi getirir..
Hahahahahaha ay sus sus Allahtan kimin avucu kadar olduğunu yazmadım aman miu duymasın. Sende yani aus
Kimşn avucu kaadr yedin
Evliyim kilom 89.9 du ama sabah 91.3 çıktı bonus un bir teorisi var Bulgurlu şeyler şu tutabilirmis ben de onu araştırıyorum.
Şişirir işte sen burda olsan biz sana hepsini anlatordık
benimki de salı pazarı collection

bence gayet güzel menü ... akşama bir ara eklesen ...sabit kalırsın 20-21 gibi ....

merhabalar çakıl kaptan der ki , bonusla beraber bizim takıma katılmak ister misin
Hay ağzın bal yesin aus hahahaha na kadan da kibarca sordum halbuki cevap vermedi

dün gece erkek arkadaşım dışarı çıktı çksın sorun yok alkol aldılar sorun yok çok alma dedim çok almış geç geldi her defasında konuştum bi şüphem olduğundan değil de söylediğimi yapmaması canım sıktı geç geldi gelirken arabayı vurmuş onu beklerken çok kahve içtim sabah 6 da uyudum uyandığımda 12.30tu falan filan hem sinirli hem üzgünüm

Senden çok vereyim de birlikte mezun olalım demi ama
Ay şu çikin smiley koymayın ya
Ben 90 lar grubundayim bonus un peşindeyim ama siteyi keşfediyorum
Biliyorum kuzum 90 larda olduğunu ama orası takım değil ve takımsız çok az kişi var orada seni 7 li yapacam ben istemeye de gelirim bak yeşilçayımla
Ben nü tartılıyorum
Ve bunu her wc ye gittikten sonra yapıyorum
Ben de .. beraber tartılalım mı iğde artık
Canım bonus gibisin yani

Sen gel işte biz sana o hırsı azmi düzeni veririz merak etme kilon da tam istediğim kilo
Napam menüye miu Aus diyor ki akşama ara öğün ekle. Ne yiyem akşam ? Meyve mi ? yoğurt gibi bişeyler mi ?
Bugğnlük söyleyem mi ama kimse duymasın

Patlamış mısır çay film üçlüsü ya da özlediğin birşeyler kuzum canın ne istiyorsa o ara .. zaten orantılı yersin sana artı getirmez.. acısını çıkart aç aç beklediğin gecelerin

İşte insanın içinden gelecek kiminde aile bağı çok kuvvetli oluyor kimşnde değil.. yaşı 18-20 arası mı iğdem? Anlayamıyordur bazı şeyleri belki.. yoksa biraz olgun olsa gelirdi.. üzülme anlayacak biraz büyüyünce.. gezmeye de gitsen görmeye gelinmez mi hiç.. sen ablalığını yaptın ya şimdi zamana bırak.

Benimde en çok sevdiğim o

Magnum ye ne olur benim yerime @MiuLego bu cuma ye demişti çok verirsen ben az verince yemedim sen ye benim yerime
Söz bu hafta içi yiyecem onu
Aaa olabilir... Lars Von Trier in bi filmini izleyecem birazdan yapayım bunu ben
Beraber tartılma şeysi deeee başım ağrıyor miu bu gece olmaz

23 yaşında gulüm. Büyümez yok bundan olmaz anladım. Neyseee ne diyorduk sen istiyorr beraber tartılmak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…