Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tokata gittim bugün. Malum kardeşimle konuşmuyoruz epeydir. Babam rica etmese gitmezdim ama gittim ve kendisi gelmedi. Olsun canı sağolsun. Accık tadım yok ondan gelemedim yani. Gittim 1 saat sonra döndüm...
Sizler nasılsınız? Herkescikler iyi mi?

Nasıl yaa tartilmadan nasıl duruyorsun
Evde olduğum her an tepesindeyim
Gece wc ye kalkiyorum valla tek gözüm kapalı illa bi çıkıyorum
Duruyorum 3 haftadır hep artı gösteriyor cuma iniyor bir ton stres bu niye artı ben ne yedim ki spor mu yaptı ne oluyor falan sonra daha çok sisiyorum o yüzden tartiyi komple kaldırdım sadece perşembe tartiliyorum bi de cumaa

Ayyy trip atamda gidrm sana igdem..
Tebrik etmiştim seni ama Twerk mwerk dansina dalmisin gormedin
Tebrik ederim tekrar..
İnşallah başka dansa kurban gitmez yazim
Nefsiiim kk ya çok zor giriyorum sayfalar açılmıyor. O gün de aşırı coşkuluydum. Kusuruma bakma. Twerk ve lap dance diyince kafalar yürüyor benim
Çok ama çok teşekkür ederim. O güzell desteğin için ayrıca teşekkür ederim

Ahhh iste bi evlense bizde en cok onu istiyoruz.. ama annem kardesimi evlenme konusunda kötü etkiliyor evlenme evlenince noluyor

Ayy aus 5.5 yaş sandım bir an

kalmayan yeşilliğin de olaymış ne güzelmiş heee .. sabah çok iyi . sıkı kahvaltı görünce mutlu olan aus

Valla iki haftadır şaşkınım ama çok düzenli, ben şok Ausencia kahve telvesi işin sırrı bence

dolsun logarlar

Ayyy trip atamda gidrm sana igdem..
Tebrik etmiştim seni ama Twerk mwerk dansina dalmisin gormedin
Tebrik ederim tekrar..
İnşallah başka dansa kurban gitmez yazim

kusuruna bakma ablası ... o gece iğde de kafalar

Güzel menü beğendim

Hiccc tartilmadim benim tartı çok sevmiyor tartilmami hep artı gösteriyor moral bozuyor ama yarın ucundan kulağından bi bakayım.diyorum yine artı gösterecek hacı amca
Ya bende artı çıkıyorum çok canım sıkkın aslında Her an tepesindeyim bende. Senin yöntemi kullanayım bakalım saklayayım tartıyı ortadan vallahi sinir stres oluyorum bende

kalmayan yeşilliğin de olaymış ne güzelmiş heee .. sabah çok iyi . sıkı kahvaltı görünce mutlu olan aus

dolsun logarlar

kusuruna bakma ablası ... o gece iğde de kafalar
Ben kahvaltisiz duramiyorum yemezsem saglam.aksama kadar aklım başka şeylere kayıyor yeşillik çok canım çekti benimde kalmamış yarın yürüyüş ten sonra alirim artık şöyle bi kase salata anam benim canım salata istiyorrrr

Güzel menü beğendim

Ya bende artı çıkıyorum çok canım sıkkın aslında Her an tepesindeyim bende. Senin yöntemi kullanayım bakalım saklayayım tartıyı ortadan vallahi sinir stres oluyorum bende

ördeeeek Allasen doğru de lahmacun hulk avucu içi kadar mıydı avuç içi kadar lahmacun bildiğin atıştırmalık fındık lahmacun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…