Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E ben görmüşüm bunuuuuu beğenmişim masumun menğsü altındaaa

Alıntı yaptım sanıp alıntılayamamışım

Güzel menü eflalim o nesfit için akşam öğününü yaktın

Neyse ki dengeledin nefsşn köreldi evde kendin yap da kahveyle yersin öğününü de boşa harcamazsın kuzum. Çok merak ediyorum tartını senin bu menü baya güel ama yumurta olmaması kahvaltıda canımı sıkıyor

Sadece sıvı şeyler kalorili hicbirsey almıyorum.

Balım nesfit yemesem de akşam yemezdim çünkü 3 de yedim öğleni e protein olunca acıkmadım hala. Tatlı istegi bastırınca yedim ama daha da yemem çünkü bir tane almıştım yumurta ekliyim mi ki ?

Nego sen paylaşmadan ben geçmişten bulduydum ki menünü

Sağol kaptanım canım ciğerim ah ah sen olsan hemen okur sopalardın

@MiuLego bir de senin etiketlerin bana gelmiyor genelde tesadüf görüyorum.Nasıl etiketleme yapıyorsun.Sonra düzenlenen mesajlarda bildirim gitmiyor bilgin olsun
Yaaaa neden ki nevo ya
Düzenlemede gitmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu da
Hep normal etiket yapıyorum neden gitmiyor ki

Sağol kaptanım canım ciğerim ah ah sen olsan hemen okur sopalardın

sopalıksa 3 öğün ... kız miu telden giriyor .... ben telden girip men asla okumam

Canim ya hep bi laf sokmalar biseyler

gerçekler diyoruz biz onlara

Ya benim mortim birde hiç laf sokmuyor kışkırtmıyor beni @masumm

kız sen banudan laf sokmamı bekliyorsun ... naif yengecimden ... onu ilk ve son kez belkide angara yarışında öyle fena gördüm ben

Sadece sıvı şeyler kalorili hicbirsey almıyorum.
Çakıl ama meta çalışması için ağzına birşeyler atmalısın biliyorsun değil mi?

Bence Ausencia nın benim hayatıma kattığı bir çok faydası olan 1 incir 7 zeytin yap uyanır uyanmaz.. sonra yine aynı düzen sıvı ile 13:00 a kadar dur. Hem tok tutuyor çok hem meta nı hızlandırır mis gibi. Zayıflamaya da etkili.
Balım nesfit yemesem de akşam yemezdim çünkü 3 de yedim öğleni e protein olunca acıkmadım hala. Tatlı istegi bastırınca yedim ama daha da yemem çünkü bir tane almıştım yumurta ekliyim mi ki ?
Kesinlikle ekle eflalim ya nasıl tok kalacaksın kahvaltı önemli

İse o da yetenek meselesi ben hep telden giriyorum

Ama bana kamçı lazım, ateş lazım coşku lazım

Heee durdu durdu hırsını malatyalılardan çıkardı soktu laflariiii neyseeeeeee

Tarifini yapsana tereyagli pekmez valla kizimda cok şükür ise yaradı tabii o iki kaşığı yedirinciye kadar servet adiyoruz o ayrı yersen sunu alacagiz yersen bunu alacagizzzz diye diye yiyor )
Bu tereyagli pekmez oksuruge mi iyi geliyor adacim. Nasil yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…