E ben görmüşüm bunuuuuu beğenmişim masumun menğsü altındaaa29 ekim menüsü
Kalkınca : Sirkeli limonlu ılık su
Kahvaltı : 3 dilim sucuk, yeşillikli peynir salatası, domates, salatalık, 1 d çt ekmek
Ara: 2 hurma, 2 ceviz
Öğlen : Tavuk döner, soğan, domates, 1 d çt ekmek, ayran
Ara: Nesfit bar
Yatmadan : Yoğurt kürü
Su: Yeterince
Spor: 150 ip, 15 dk eliptik @begum75
Mortim : @masumm
Kaptan : @MiuLego
Canim saglik daha onemli iyilesirsen daha cok spor yapar daha cok yakarsin..gecmis olsun.Ya şimdi yesem o bana kalori olur
Ayyyyyyyy hoşgeldin çakılllllll
1. Sayfadaki formu doldurup hem burada takım sayfasında paylaşıp hem de bana özel mesaj olarak atar mısın canım? Kayıtlara oradan bakıp alıyorum. Hem biraz seni tanırız kaynaşırız zaten zamanla..
Daha önce hiçbir takımda yarışmadın değil mi?
Ayyy 90 lardan bir üye almanın mutluluğu içindeyim
Erken de kalkıyorsun 13:00 e kadar hiçbirşey yemiyor musun? Omyeme ataklarını kontrol etmek gerek o yüzden burdayız zaten.. geldikçe yazarsın biz seni dizginleriz hedefi de tuttururuz inşallah.. akşam ilk menğnğ yazmakla başlarsınhoşgeldin. Eriteceğiz seni
Atına gurbaaan
Menğ gayet iyi akşam bu kadar dolu olacağına kahvaltı dolu olsun isterdim nevom
Armut ve üzümü at kahvaltıya nasıl güzel menü oluyor bak
Balım nesfit yemesem de akşam yemezdim çünkü 3 de yedim öğleni e protein olunca acıkmadım hala. Tatlı istegi bastırınca yedim ama daha da yemem çünkü bir tane almıştımE ben görmüşüm bunuuuuu beğenmişim masumun menğsü altındaaa
Alıntı yaptım sanıp alıntılayamamışım
Güzel menü eflalim o nesfit için akşam öğününü yaktın
Neyse ki dengeledin nefsşn köreldi evde kendin yap da kahveyle yersin öğününü de boşa harcamazsın kuzum. Çok merak ediyorum tartını senin bu menü baya güel ama yumurta olmaması kahvaltıda canımı sıkıyor
Sağol kaptanım canım ciğerim ah ah sen olsan hemen okur sopalardın
Yaaaa neden ki nevo ya@MiuLego bir de senin etiketlerin bana gelmiyor genelde tesadüf görüyorum.Nasıl etiketleme yapıyorsun.Sonra düzenlenen mesajlarda bildirim gitmiyor bilgin olsun
Sağol canım yatmadan alıyım bir kaşıkCanim saglik daha onemli iyilesirsen daha cok spor yapar daha cok yakarsin..gecmis olsun.
Sağol kaptanım canım ciğerim ah ah sen olsan hemen okur sopalardın
Canim ya hep bi laf sokmalar biseyler
Ya benim mortim birde hiç laf sokmuyor kışkırtmıyor beni@masumm
Hemen de küserNego sen paylaşmadan ben geçmişten bulduydum ki menünü
Yaaaa neden ki nevo ya
Düzenlemede gitmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu da
Hep normal etiket yapıyorum neden gitmiyor ki
Çakıl ama meta çalışması için ağzına birşeyler atmalısın biliyorsun değil mi?Sadece sıvı şeyler kalorili hicbirsey almıyorum.
Kesinlikle ekle eflalim ya nasıl tok kalacaksın kahvaltı önemliBalım nesfit yemesem de akşam yemezdim çünkü 3 de yedim öğleni e protein olunca acıkmadım hala. Tatlı istegi bastırınca yedim ama daha da yemem çünkü bir tane almıştımyumurta ekliyim mi ki ?
Bana çok nadir geliyor nedenini bilmiyorumNego sen paylaşmadan ben geçmişten bulduydum ki menünü
Yaaaa neden ki nevo ya
Düzenlemede gitmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu da
Hep normal etiket yapıyorum neden gitmiyor ki
İse o da yetenek meselesi ben hep telden giriyorumsopalıksa 3 öğün ... kız miu telden giriyor .... ben telden girip men asla okumam
gerçekler diyoruz biz onlara
kız sen banudan laf sokmamı bekliyorsun ... naif yengecimden ... onu ilk ve son kez belkide angara yarışında öyle fena gördüm ben
Heee durdu durdu hırsını malatyalılardan çıkardı soktu laflariiii neyseeeeeeesopalıksa 3 öğün ... kız miu telden giriyor .... ben telden girip men asla okumam
gerçekler diyoruz biz onlara
kız sen banudan laf sokmamı bekliyorsun ... naif yengecimden ... onu ilk ve son kez belkide angara yarışında öyle fena gördüm ben
Tamam isminin altına miuyla zayıflamak bir harika yaz da barışalımHemen de küser
Beni göz ardı mu ettin naptınBana çok nadir geliyor nedenini bilmiyorum
Tamam isminin altına miuyla zayıflamak bir harika yaz da barışalım
Şimdi de buna taktım
Beni göz ardı mu ettin naptın
Bu tereyagli pekmez oksuruge mi iyi geliyor adacim. Nasil yapiliyorTarifini yapsana tereyagli pekmez valla kizimda cok şükür ise yaradı tabii o iki kaşığı yedirinciye kadar servet adiyoruz o ayrı yersen sunu alacagiz yersen bunu alacagizzzz diye diye yiyor)
Öyle olsa seni hiç görmemTamam isminin altına miuyla zayıflamak bir harika yaz da barışalım
Şimdi de buna taktım
Beni göz ardı mu ettin naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?