Bi hoşuna gitti gibiÖyle olsa seni hiç görmem
Kuzummm üzme anneni ablan ile ilgili meselemi...Annemle tartıştım üzdüm kadını da ya. Üstüme geldi çok
Annemle tartıştım üzdüm kadını da ya. Üstüme geldi çok
Yani. Anneme anlatmadım da anlıyor tabi. Saydırdı saydırdı ben seni merak ediyorum diye. Azcık kızdım. Üzüldü.Kuzummm üzme anneni ablan ile ilgili meselemi...
Kaçamak yapıp seni görmezden mi gelsem diye düşündümBi hoşuna gitti gibi
Gönlünü al mium balım. İçin içini yer hem de o da orda ayrı üzülür. Annelere küsülmez kızılmazAnnemle tartıştım üzdüm kadını da ya. Üstüme geldi çok
Gibi gibi evetAblanlami ilgili?
Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dediGönlünü al mium balım. İçin içini yer hem de o da orda ayrı üzülür. Annelere küsülmez kızılmaz
Annelere küsülmez canımGibi gibi evet
Ayyyy evet canimmm iyi geliyor dun basladim kizimaaa biraz tereyagi tavaya koyuyorum hafif erimeye baslayinca 1.5 kasik pekmez koyuyirum galiba ben terayagini fazla koyuyorum.. iyice eritip tahta kaşıkla karistiriyorum bi kase koyup iki kasik yediriyorum canim su icmesine izin vermiyiruz ki iyice yaksin bogazlari diye....Bu tereyagli pekmez oksuruge mi iyi geliyor adacim. Nasil yapiliyor
Evine kadar gelir bulurum seni haKaçamak yapıp seni görmezden mi gelsem diye düşündüm
Küsmedim yok olur muAnnelere küsülmez canımBiraz sakinleşince tekrar konuş
BitmiyorduuuÇivili sopa dermişim
Bonus o artık 7. Takımlı anlat herşeyini bebeğim yol göster bize eritelim çakılı
Hoşuma kaçtı heeee
İyiyiz kuzum ev işleri birmiyor değil mi
Ara da konus bari uzulmeyin. Ablan yuzunden sanirim.Annemle tartıştım üzdüm kadını da ya. Üstüme geldi çok
O zaman üzülme anneler evlatlarına gönülden küsmezler,kırılmazlarEvine kadar gelir bulurum seni ha
Küsmedim yok olur mu
Annemle hep konuşuyorum da .. işte o uzak kalınca korkuyor. Geçmişten gelen kötü olaylar var yine öyle olacak sanıyorAra da konus bari uzulmeyin. Ablan yuzunden sanirim.
Canim anneler hep oyle ablalarda hep oyle annende arada kalıyor ister istemez yani hani o abla onu cignetmek istemiyor o yuzden ne sana hak verebiliyirdur ne ona ....Yani. Anneme anlatmadım da anlıyor tabi. Saydırdı saydırdı ben seni merak ediyorum diye. Azcık kızdım. Üzüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?