Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi
Ben de esime diyorum bazen oyle. Denemelik
Hemen yapiyorum. Benimki icer hemen. Karadut surubu icirmistim bi saat once o da iyi geldi

Aynen durum bu ada aynen
Iyi bilirim bu durumlari yasadim en iyisi canim hic bulasmamak valla en guzeli kafan rahat olsun git ablanla konus op baris he de geç bunu kendin icin yap... ayyy yoook yaptığını anlasin diye beklersen hic bekleme ortam sadece gerilir ... he he he de op falan filan inter milan de gec valla )

Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi
Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum

Evliyim çocuğum yok umudum var çalışıyorum genelde akşam 8 -9 gibi evde oluyorum . Ise başlamadan önce 50 kiloydum sosyal ve hareketli bir hayatım vardı. Sonrasında ist a taşındım ise girdim evlendim asosyal oldum evde daha çok zaman geçiriyorum. Hafta içi geç gelince haftasonu pijamami bile çıkarmak zor geliyor ki bu da beni biryandan mutsuz ediyor. 2 tane sıkıntılı hamilelik geçirdim. Ilkinde hamilelik şekeri nedeniyle kalbi durdu diğeri dış gebelikle sonuçlandı. Bebek fikri gün geçtikçe korkutmaya başladı. 70 in altına düşünce yeniden deneyeceğim kola dondurma cips antep bagimliliklarim var. En kötüsü Kola xv dondurma. 14 gündür kola dondurma cips türü zararlı hicbirsey yemiyorum. 90 günü tamamlayinca beyin bagimliliktan kurtuluyormus ve alışkanlıklar degisiyormus. 90 günü tamamlamayi umuyorum

Gel öpem kız sende olmasan kimse etikette etmiyi zati

Eşim şehirdışındaydı iş gezisinde kızlarla bizde sinema yapak dedik . Ayla filmi e gittik ağla ağla gözler kan çanagı oldu.
Öp
Filme çok güzel diyorlar ama işte bu üzücü kısmı.. ben gidip izleyemem zaten sulugözğn tekiyim
Çok haklısın

Gündem özelde dinledim sabah birsey yemeyince vücudun oluşturduğu bir hormon açlık duygusunu bakılıyormus size link i de atım ÍF beslenme şeklini andırıyor aslında beslenmem 8-16 saat. 8 saat in içinde düzenli besleniyorum diğer që saatte vücut insülin düzenliyor.

canim neydi sorun bukadar sizi ayrı bırakan? okul da nasıl idare ediyor parasız?

aaaaa sen oruç diyeti yapan çakıl değilmişim?

Hoşgeldin tekrardan çakıl

İnşallah hedef kilona ulaşıp bebeğini de kucaklarsın canım.. çok zayıfmışsın eskiden maşallah yine olur..

O bağımlılık dediğin şeylerden de kurtulacaksın olacak. Hepimizde vardı onlar. Sonuçta onları yemezsek ölmüyoruz bak gayet de iyiyiz mutluyuz kuzum. Hadi bakalım başladık bugğn itibariyle beraber

Canım benim belki anneni hic gormedin kizginmisin ona kusurabakma ozel oldu... ama hep sunu derim evet bi anne cocugunu birakamaz kesinlikle ama belki ne yasadi bilinmez bence ici aciyordur hala bi yaradir icinde...

Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben
Örgücü hülyam oyyyyy kolay gelsin :)
Tamem bir iki hafta böyle yap bakalım gözlemleyelim sonuçları.. menü verince de anlarız zTen canım

Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben
Bende bugun gittim kizima hazır aldimm ..bere, atki , eldiven , kulaklik.....sanki karsta yaşıyoruz.....ama örmeyi cok isterdim annesinin elinden bi atki fena olmazdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…