Aynen durum bu ada aynenCanim anneler hep oyle ablalarda hep oyle annende arada kalıyor ister istemez yani hani o abla onu cignetmek istemiyor o yuzden ne sana hak verebiliyirdur ne ona ....
Ben de esime diyorum bazen oyle. DenemelikKüsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi
Hemen yapiyorum. Benimki icer hemen. Karadut surubu icirmistim bi saat once o da iyi geldiAyyyy evet canimmm iyi geliyor dun basladim kizimaaa biraz tereyagi tavaya koyuyorum hafif erimeye baslayinca 1.5 kasik pekmez koyuyirum galiba ben terayagini fazla koyuyorum.. iyice eritip tahta kaşıkla karistiriyorum bi kase koyup iki kasik yediriyorum canim su icmesine izin vermiyiruz ki iyice yaksin bogazlari diye....
Iyi bilirim bu durumlari yasadim en iyisi canim hic bulasmamak valla en guzeli kafan rahat olsun git ablanla konus op baris he de geç bunu kendin icin yap... ayyy yoook yaptığını anlasin diye beklersen hic bekleme ortam sadece gerilir ... he he he de op falan filan inter milan de gec vallaAynen durum bu ada aynen
Gel öpem kız
Yap canim bayagi etkiliymisss öksürük azaldi dun sabah feciydiiii azaldiii sizede cook gecmis olsunnnnBen de esime diyorum bazen oyle. Denemelik
Hemen yapiyorum. Benimki icer hemen. Karadut surubu icirmistim bi saat once o da iyi geldi
Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzumKüsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi
Evliyim çocuğum yok umudum var çalışıyorum genelde akşam 8 -9 gibi evde oluyorum . Ise başlamadan önce 50 kiloydum sosyal ve hareketli bir hayatım vardı. Sonrasında ist a taşındım ise girdim evlendim asosyal oldum evde daha çok zaman geçiriyorum. Hafta içi geç gelince haftasonu pijamami bile çıkarmak zor geliyor ki bu da beni biryandan mutsuz ediyor. 2 tane sıkıntılı hamilelik geçirdim. Ilkinde hamilelik şekeri nedeniyle kalbi durdu diğeri dış gebelikle sonuçlandı. Bebek fikri gün geçtikçe korkutmaya başladı. 70 in altına düşünce yeniden deneyeceğim kola dondurma cips antep bagimliliklarim var. En kötüsü Kola xv dondurma. 14 gündür kola dondurma cips türü zararlı hicbirsey yemiyorum. 90 günü tamamlayinca beyin bagimliliktan kurtuluyormus ve alışkanlıklar degisiyormus. 90 günü tamamlamayi umuyorumYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:cakil
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:91.3 cuma 89.9 du
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:is hayatı asosyal yasanti
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:hamilelik
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
ÖpGel öpem kızsende olmasan kimse etikette etmiyi zati
Eşim şehirdışındaydı iş gezisinde kızlarla bizde sinema yapak dedik . Ayla filmi e gittik ağla ağla gözler kan çanagı oldu.
Çok haklısınMium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben
Gündem özelde dinledim sabah birsey yemeyince vücudun oluşturduğu bir hormon açlık duygusunu bakılıyormus size link i de atım ÍF beslenme şeklini andırıyor aslında beslenmem 8-16 saat. 8 saat in içinde düzenli besleniyorum diğer që saatte vücut insülin düzenliyor.Çakıl ama meta çalışması için ağzına birşeyler atmalısın biliyorsun değil mi?
Bence @Ausencia nın benim hayatıma kattığı bir çok faydası olan 1 incir 7 zeytin yap uyanır uyanmaz.. sonra yine aynı düzen sıvı ile 13:00 a kadar dur. Hem tok tutuyor çok hem meta nı hızlandırır mis gibi. Zayıflamaya da etkili.
Kesinlikle ekle eflalim ya nasıl tok kalacaksın kahvaltı önemli
Tokata gittim bugün. Malum kardeşimle konuşmuyoruz epeydir. Babam rica etmese gitmezdim ama gittim ve kendisi gelmedi. Olsun canı sağolsun. Accık tadım yok ondan gelemedim yani. Gittim 1 saat sonra döndüm...
Sizler nasılsınız? Herkescikler iyi mi?
Evliyim çocuğum yok umudum var çalışıyorum genelde akşam 8 -9 gibi evde oluyorum . Ise başlamadan önce 50 kiloydum sosyal ve hareketli bir hayatım vardı. Sonrasında ist a taşındım ise girdim evlendim asosyal oldum evde daha çok zaman geçiriyorum. Hafta içi geç gelince haftasonu pijamami bile çıkarmak zor geliyor ki bu da beni biryandan mutsuz ediyor. 2 tane sıkıntılı hamilelik geçirdim. Ilkinde hamilelik şekeri nedeniyle kalbi durdu diğeri dış gebelikle sonuçlandı. Bebek fikri gün geçtikçe korkutmaya başladı. 70 in altına düşünce yeniden deneyeceğim kola dondurma cips antep bagimliliklarim var. En kötüsü Kola xv dondurma. 14 gündür kola dondurma cips türü zararlı hicbirsey yemiyorum. 90 günü tamamlayinca beyin bagimliliktan kurtuluyormus ve alışkanlıklar degisiyormus. 90 günü tamamlamayi umuyorum
Hoşgeldin tekrardan çakılEvliyim çocuğum yok umudum var çalışıyorum genelde akşam 8 -9 gibi evde oluyorum . Ise başlamadan önce 50 kiloydum sosyal ve hareketli bir hayatım vardı. Sonrasında ist a taşındım ise girdim evlendim asosyal oldum evde daha çok zaman geçiriyorum. Hafta içi geç gelince haftasonu pijamami bile çıkarmak zor geliyor ki bu da beni biryandan mutsuz ediyor. 2 tane sıkıntılı hamilelik geçirdim. Ilkinde hamilelik şekeri nedeniyle kalbi durdu diğeri dış gebelikle sonuçlandı. Bebek fikri gün geçtikçe korkutmaya başladı. 70 in altına düşünce yeniden deneyeceğim kola dondurma cips antep bagimliliklarim var. En kötüsü Kola xv dondurma. 14 gündür kola dondurma cips türü zararlı hicbirsey yemiyorum. 90 günü tamamlayinca beyin bagimliliktan kurtuluyormus ve alışkanlıklar degisiyormus. 90 günü tamamlamayi umuyorum
Canım benim belki anneni hic gormedin kizginmisin ona kusurabakma ozel oldu... ama hep sunu derim evet bi anne cocugunu birakamaz kesinlikle ama belki ne yasadi bilinmez bence ici aciyordur hala bi yaradir icinde...Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
Ben istatistik mezunuyum..4 yıl beyin bırakmadıİstatistiktengeldi ama az daha çalışayım
Ders çalışıyorum merak etmeyin emi
En çok @Bonus merak eder benietmesin diye yazıyorum
Örgücü hülyam oyyyyy kolay gelsin :)Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben
Tamem bir iki hafta böyle yap bakalım gözlemleyelim sonuçları.. menü verince de anlarız zTen canımGündem özelde dinledim sabah birsey yemeyince vücudun oluşturduğu bir hormon açlık duygusunu bakılıyormus size link i de atım ÍF beslenme şeklini andırıyor aslında beslenmem 8-16 saat. 8 saat in içinde düzenli besleniyorum diğer që saatte vücut insülin düzenliyor.
Kız sen de miBen istatistik mezunuyum..4 yıl beyin bırakmadı
Bende bugun gittim kizima hazır aldimm ..bere, atki , eldiven , kulaklik.....sanki karsta yaşıyoruz.....Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben
Başka biri daha mı var İst.mezunuKız sen de midelirme sebebimdir benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?