Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben geldim.Avm dedolasmak beni mahvediyor yaa ekstra yoruluyorum.

Bu arada sizlerden cok heveslendim ip aldim Ama evde atlayacak yerim yok Salon dar tavan alcak avizeye carpti.Diger odalarda zaten 2 kisi yanyana gececek kadar yer var.Napcam netcem bilmem bi yer ayarlamam lazim.

Menumu vereyim

Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay

Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.

Yalniz bugün ara yapmadim ve biraz erken bitirdim diye sanirim su an felaket aciktim ben.Oglumu uyutcam simdi.Sonra tarcinli sut icsem gecer mi

@MiuLego
Ausencia

Bende bugun gittim kizima hazır aldimm ..bere, atki , eldiven , kulaklik.....sanki karsta yaşıyoruz.....ama örmeyi cok isterdim annesinin elinden bi atki fena olmazdii
Arkadaşım bebeğine örüyorum çıkıp ip alacağım çıkamıyorum Bebek'ten dedi..örgü beresi olsun istiyor..bende sürpriz yapacağım haberi yok daha..

Canım benim belki anneni hic gormedin kizginmisin ona kusurabakma ozel oldu... ama hep sunu derim evet bi anne cocugunu birakamaz kesinlikle ama belki ne yasadi bilinmez bence ici aciyordur hala bi yaradir icinde...
İlk önceler i kızgın değildim ada küçükken gelecek diye çok bekledim cam.onlerinde kapılardan ayrilmazdim hep cam önünde yatardim gelirse belki görür koşar boynuna sarilirim diye sonra zamanla kızgınlığa dönüştü çok aradım kendi imkanlarimla bulayim dedim şimdi koskoca bi boşluk bir ton soru aklımda nedenler nicinler arada bir özlem arada bir kızgınlık arada bir nefret ama en acısı yasayamadiklarim nereleyim kimim annem kim.babam.kim baska kardeşim var mı oğlum neden benim.anneannem yok diye sorunca cevap verememek en çokta ondan bana kalan hiçbir şeyin olmaması galiba insanlarının acıyan bakışları 30 yaşıma az kaldı bir kere kaydiraktan kaymadim salıncakta sallaadim neyse işte

Berna antre ya da evin girişinde alan varsa orada atlayabilşrsin kuzum ip.

Menü çoook güzel .. tarçınlı süt de iyi gelir.. ama başka birşey sakın yeme menğn çok güzel çünkü.. tarçınlı süt ya da yoğurt ye çok acıkınca

Eğer hastanede doğum olduysa kayıtlardan bulabilirsin belki whitem..bunları konuşmak seni mutsuz ediyordur diye çekiniyorum hep sormaya ama bir şekilde bulabilirsin.,anneni babanı boşver hiç günahsız kardeşlerin varsa onları bulmanı çok isterim.

Öp
Filme çok güzel diyorlar ama işte bu üzücü kısmı.. ben gidip izleyemem zaten sulugözğn tekiyim

Çok haklısın
Beraber gidek sarılıp aglaşırız işte . film başladı agladım bitti agladım fenaydı .

Adaşım
Bu dünyada anandan babandan sana yakın kimse yok .
Rabbım sanada elbet tattırır o vakit anlarsın analıgı ...(istisnalar kaideyi bozmaz tabi )

Anneni kırma ne derse desin . Senin eline çöp batsa onun kalbine bıcak saplanır .
Ablanla aranızdaki neyse açıkça konuşup halletmelisiniz . Bu böyle olmaz !
Ayrıca bende kızıyordum içten içe bu kız hergün o saate kadar niye dışarrda diye

Hastane kaydı yok büyük bi ihtimalle kendi doğurmuş gobek bagim bile duruyormus sadece bağlanmış öylece açlıktan ölmek üzere ymisim hiç emzirmemis

Hacettepe benim de. Kabus gibi. Nerden seçtiysem o bölümü
Aynen bende keşke basit bi bölüm okusaydım..o kadar zorlanıp şimdi evde oturduğum için üzülüyorum kendime çok kızıyorum..işte şartlar yaşananlar..bahane değil ama işte ne bileyim..

Anliyorum seni en cokta kimlik arayisin yani nereliyim genetik merakin cok haklısın... seni aciyan bakislari bosverrr ...ama sen cok iyi bi annesin belki cocuklarinin ananesi yok ama cok iyi annesi var veeee 7. Takimdan bir sürü teyzeleriii varrrrr seninde bir suru kardesin ablan var canimmm

Hastane kaydı yok büyük bi ihtimalle kendi doğurmuş gobek bagim bile duruyormus sadece bağlanmış öylece açlıktan ölmek üzere ymisim hiç emzirmemis
Önemli olan bu durumun psikolojini bozmasına izin vermemen..gördüğüm kadarıyla burada çok iyi bir annesin sen..senin hiç bir suçun yok bu onların imtihanıymış ve sınıfta kalmışlar..eşin 2 yavrun var..sen hepsine kol kanat olacak kadar güçlüsün..o zorluklardan böyle güzel hayat kurduğun için kesinle kendinle gurur duymalısın

Habersiz ikimizde iyi anne olduğunu yazmışız white ın..ne güzel şurada bile hissettirmiş bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…