sürekli içiyor mu canım? moralini bozma ama evlenmeyi düşünüyorsan bu yönünü iyi öğren bence. birliktelikte alkol çok önemli bir konu. arada içmek ve ayarında içmek ayrı bir konu. sürekli içmek ve içti mi dibini bulmak ayrı bir konu. umarım beni yanlış anlamazsın güneşcim.
Bu atki cok mu kalin olmus kuzuya acaba sokuptekrar mi baslasam kiEki Görüntüle 2061319
Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
İlk önceler i kızgın değildim ada küçükken gelecek diye çok bekledim cam.onlerinde kapılardan ayrilmazdim hep cam önünde yatardim gelirse belki görür koşar boynuna sarilirim diye sonra zamanla kızgınlığa dönüştü çok aradım kendi imkanlarimla bulayim dedim şimdi koskoca bi boşluk bir ton soru aklımda nedenler nicinler arada bir özlem arada bir kızgınlık arada bir nefret ama en acısı yasayamadiklarim nereleyim kimim annem kim.babam.kim baska kardeşim var mı oğlum neden benim.anneannem yok diye sorunca cevap verememek en çokta ondan bana kalan hiçbir şeyin olmaması galiba insanlarının acıyan bakışları 30 yaşıma az kaldı bir kere kaydiraktan kaymadim salıncakta sallaadim neyse işte
Kuzum benim niye kaymıyorsun çocuklarınla, niye sallanmıyorsun bakıyım sen. Geç değil ki bunun için ben hala yapıyorum. Senin yüreğini öperim benHastane kaydı yok büyük bi ihtimalle kendi doğurmuş gobek bagim bile duruyormus sadece bağlanmış öylece açlıktan ölmek üzere ymisim hiç emzirmemis
Topiğin kuralı öyleEflal
Anacım birde tek tek yazmış.
Yahu sabah kaltıgından bu yaptıklarımı yazsam
ay dur ben heveslendim ..gebe listesi benim ki ama:))
sabah kahvaltı hazırlandı
kahvaltı sofrası toplandı
makine geceden dolu idi boşaltıldı
yeniler yerleşti
yataklar toplandı
yan gelip yatıldı :))
eş ve oğul köye çıktı
yine yan gelip yatıldı:))
sonra bi gaz ev süpürüldü
çöpler toplandı
süpürürken toz alındı
yemek yapıldı (tarhana, tavuk sote,bulgur)
mutfak toplandı
tezgah silindi
lavabo wc ovuldu
aklımdakiilr bunlar
Ne yaşadı neden bıraktı maset bıraktı 18 yaşıma kadar yurttaydim neden gelmedi neden araması hiç belki de oldu kurtuldum dedi ben neler yaşadım ne kadar aç kaldım neler çektim boşver be çiçeğim herşey olacagi gibi olmuş isteYaptim icirdim walla sifa olsun. Sagolasin canim.
Oyy kiyamam sana vaytim. Kimbilir o da ne yasadi ne durumdaydi. Allah seni evlatlarinin basindan eksik etmesin canim benim.
Aaaaaaaa ben de ip almistim minnosuma biseyler oreyim atki mi oreyim bere mi oreyimmm. Ipim de cok guzeldi bak resmini atayim
en hoşuma giden madde yan gelip ,yatıldi
Sifa olsun kuzuya ama 2 -3 gun yap canim sabah aksam iki kere ver iyi geliyor..Yaptim icirdim walla sifa olsun. Sagolasin canim.
Oyy kiyamam sana vaytim. Kimbilir o da ne yasadi ne durumdaydi. Allah seni evlatlarinin basindan eksik etmesin canim benim.
Aaaaaaaa ben de ip almistim minnosuma biseyler oreyim atki mi oreyim bere mi oreyimmm. Ipim de cok guzeldi bak resmini atayim
ay dur ben heveslendim ..gebe listesi benim ki ama:))
sabah kahvaltı hazırlandı
kahvaltı sofrası toplandı
makine geceden dolu idi boşaltıldı
yeniler yerleşti
yataklar toplandı
yan gelip yatıldı :))
eş ve oğul köye çıktı
yine yan gelip yatıldı:))
sonra bi gaz ev süpürüldü
çöpler toplandı
süpürürken toz alındı
yemek yapıldı (tarhana, tavuk sote,bulgur)
mutfak toplandı
tezgah silindi
lavabo wc ovuldu
aklımdakiilr bunlar
İp güzelmişBu atki cok mu kalin olmus kuzuya acaba sokuptekrar mi baslasam kiEki Görüntüle 2061319
Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka benKuzum benim niye kaymıyorsun çocuklarınla, niye sallanmıyorsun bakıyım sen. Geç değil ki bunun için ben hala yapıyorum. Senin yüreğini öperim benbilemezsin bilemeyiz belki annenle büyüsen çok kötü şeyler yaşayacaktın, ne hayırlar gizli kim bilir
Topiğin kuralı öylebu zaten 1.5 saatlik iş. Sabahtan beri yazsam roman olur
Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
E canım sende annesin, niye çocuklarınla bu zevki tatmayasın, sen kendi çocuklarınla biriktireceğin anıları düşün, yaşayamadıklarını değil. Şunu da belirteyim annemle parka gittiğimi hiç hatırlamıyorum çünkü gitmedim, anneme oyun oynadığımı da hatırlamıyorum çünkü oynamadım ama çocuklarım Allahın izni ile hep hatırlayacak biriktirdiğimiz anılarıOrası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
Bence sende sallan ben gidince sallanıyorum hatta 1 yaşındayken onunla kayiyordum cok eglenceli oluyordu boyle buyuk tunelli kaydiraklar cok eglenceli oluyordu simdi kendi kayıyor sen gelme diyorOrası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
Aa Osmangazi mi hangi bölüm dayyHangi üniversite.senin ? Benim osmangazi
Ayy onun etiketi olmadı yav. Ana chentiq le mi niye çabuk söyle banakız başka messi etiketlemişsin ..neyse bu etiketlediğinde zayıflamak istiyormuş :)))) belki vesile olursun
başlık sahibi ile kan uyuşmazlığım vardı
Ayy onun etiketi olmadı yav. Ana chentiq le mi niye çabuk söyle bana
Ha aa tamam tamamkız bişey olmadı ... elektrik alamadımkadıncağızın haberi de yoktur .... ne bileyim uğraştım da ısınayım diye ..olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?