Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayır tatlım anlamadım merak etme şöyle anlatayım belki en son 1 yıl önce falan içmiştir alkole düşkün bir insan değil ve zaten bünyesi kaldırmıyor ama kırk yılda bir arkadaşları ile çıkınca da alıyor onlarda da abartmamaya çalışır ama dün çıktığı kişiyi pek sevmem alkole düşkündür biraz muhtemelen ısrar etti benimki de kıramadı ama ayda yılda birde bu adamla görüşmek zorunda iş yapıyorlar çünkü

Hastane kaydı yok büyük bi ihtimalle kendi doğurmuş gobek bagim bile duruyormus sadece bağlanmış öylece açlıktan ölmek üzere ymisim hiç emzirmemis
Kuzum benim niye kaymıyorsun çocuklarınla, niye sallanmıyorsun bakıyım sen. Geç değil ki bunun için ben hala yapıyorum. Senin yüreğini öperim ben bilemezsin bilemeyiz belki annenle büyüsen çok kötü şeyler yaşayacaktın, ne hayırlar gizli kim bilir
Eflal
Anacım birde tek tek yazmış .

Yahu sabah kaltıgından bu yaptıklarımı yazsam
Topiğin kuralı öyle bu zaten 1.5 saatlik iş. Sabahtan beri yazsam roman olur

en hoşuma giden madde yan gelip ,yatıldi

Ne yaşadı neden bıraktı maset bıraktı 18 yaşıma kadar yurttaydim neden gelmedi neden araması hiç belki de oldu kurtuldum dedi ben neler yaşadım ne kadar aç kaldım neler çektim boşver be çiçeğim herşey olacagi gibi olmuş iste

Sifa olsun kuzuya ama 2 -3 gun yap canim sabah aksam iki kere ver iyi geliyor..

Bu atki cok mu kalin olmus kuzuya acaba sokuptekrar mi baslasam kiEki Görüntüle 2061319
İp güzelmiş bence iyi kalınlığı. Zamanında az örmedim heyt bee. Battaniyeler neler neler

Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben

Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
E canım sende annesin, niye çocuklarınla bu zevki tatmayasın, sen kendi çocuklarınla biriktireceğin anıları düşün, yaşayamadıklarını değil. Şunu da belirteyim annemle parka gittiğimi hiç hatırlamıyorum çünkü gitmedim, anneme oyun oynadığımı da hatırlamıyorum çünkü oynamadım ama çocuklarım Allahın izni ile hep hatırlayacak biriktirdiğimiz anıları

Son düzenleme:
Bence sende sallan ben gidince sallanıyorum hatta 1 yaşındayken onunla kayiyordum cok eglenceli oluyordu boyle buyuk tunelli kaydiraklar cok eglenceli oluyordu simdi kendi kayıyor sen gelme diyor ( benimde kayacak bahanem kalmıyor hadi eskiden cocuk kucuk anne tutuyor numarasıydı

Eee sonra ne oldu gittin gelmedin daha M messi ne yaptı sahi ya yazmadı daha

kız başka messi etiketlemişsin ..neyse bu etiketlediğinde zayıflamak istiyormuş :)))) belki vesile olursun

başlık sahibi ile kan uyuşmazlığım vardı

Whiteblacklife çok yanlış düşünüyorsun , biraz da bencilce ... evet parklar anneler ve çocukları içindir ... sende bir annesin ve çocuklarınla orada olmalısın .... annem bizi hiiç parka götürmezdi diye hatırlanmak istemezsin sanırım ....

yani genel olarak zaman geçirmek , oyun oynamak ...

kız başka messi etiketlemişsin ..neyse bu etiketlediğinde zayıflamak istiyormuş :)))) belki vesile olursun

başlık sahibi ile kan uyuşmazlığım vardı
Ayy onun etiketi olmadı yav. Ana chentiq le mi niye çabuk söyle bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…