Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız bişey olmadı ... elektrik alamadım kadıncağızın haberi de yoktur .... ne bileyim uğraştım da ısınayım diye ..olmadı
Bazen bende oyle oluyorum isinamiyorum biraz zaman verince bi yerden yakaliyorum yada oyle soguk soguk devam ediyorummm

Çok mantıklı kuzum.. bunun üzerinde cumaya kaadr çalışayım aynen çok iyi olur böyle hırslandırıcı şeylere her zaman açığım
Kaptanitom özelden sana yazmıştimya kiloya göre grup yapalım diye

Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi

Kaptanım çok geçmişe donemedimde olay annen tarafından anlaşılmış sanırım, bazen böyle tartışmalar bağı dahada güçlendiriyor sonrası daha güzel oluyor inşallah sizinde öyle olur, sıkıntılar çözülür

Aynen eflalim iş bitmiyordu
Bende guya bugun bişey yapmiyacaktim bi dolu iş yaptım
Canımız sağolsun napalim

Insallah canim

Canim benim, ne kadar zor şeyler yasamissin
Rabbim bundan sonra dert keder vermesin hep mutlu ol

Menum
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta 1 tb ekmek, salata,yesillik
Oglen-et yedim 2 buyuk parca, ne kadar cherry domates yedigimi hatirlamiyorum, cok cok cok yedim
Aksam - ispanak haslayip yogurt ve pul biberle yedim, 1 kucuk kare bitter cikolata
4 gun kurusu kayisi, 1/2 nar
2 litreden cok su
Sporu simdi yapacagim, oglum uyudu, bitince yazarim

Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
Cidden üzdün beni gözlerim doldu tutuyorum kendimi
Ama yapma çoğunu götür ben de aynı belki bende yaşamadım ama evladında yaşatma götür eğlen yapamadıklarını yasa ben sallandık kızımla kaydık o mutlu oldukça ben daha mutlu oldum

sevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
bilemedim canım da ... bence ııı ıhhh

sevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksik

kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...

Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksik

kahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))

Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...

ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…