Bazen bende oyle oluyorum isinamiyorum biraz zaman verince bi yerden yakaliyorum yada oyle soguk soguk devam ediyorummmkız bişey olmadı ... elektrik alamadımkadıncağızın haberi de yoktur .... ne bileyim uğraştım da ısınayım diye ..olmadı
Bazen bende oyle oluyorum isinamiyorum biraz zaman verince bi yerden yakaliyorum yada oyle soguk soguk devam ediyorummm
Kaptanitom özelden sana yazmıştimya kiloya göre grup yapalım diyeÇok mantıklı kuzum.. bunun üzerinde cumaya kaadr çalışayım aynen çok iyi olur böyle hırslandırıcı şeylere her zaman açığım
Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi
Bak benim başka topikten maraton sonucumbiter mi iş. Yarına dağ gibi ütüm var
17.30 - 19.00 maraton sonucum
Mutfakta ki alışveriş poşetleri yerleştirildi
Kirliler makineye koyuldu
Çayın altı yakıldı
Bitki kürü hazırlandı
Oturma odasının koltuk örtüleri , halı örtüsü makineye atıldı
Antreye gidildi
Ordaki alış veriş poşetleri yerleştirildi deterjanlar
Çamaşır makinesinin arkası yanı silindi deterjanlar oraya yerleştirildi
Deterjan kutusu dolduruldu
Banyo lavabosu ovuldu
Banyoda ki iki çöp kutusu boşaltıldı
Yedek tuvalet kağıtları koyuldu
Havlu değiştirildi
Wc temizlendi
Yedek tuvalet kağıtları koyuldu
Kağıt havlu takıldı
Havlu değiştirildi
Çöp kovaları boşaltıldı
Çocuk odası toplandı
Kıyafetleri yerleştirildi
Yatak odasında kaldıralacaklar kaldırıldı
Ütülenecekler katlanıp seleme koyuldu
Balkondan çamaşır toplandı
Insallah canimnapim korktum iste kizarsin diye miumben bi tartı buldum aslında,ama kabul eder misin bilmiom atcam birazdan fotosunu
oyle yapim bari kuzum napim,ama bi tartı var,fotosunu atcam birazdan.
Tamam canim bi A101 e bakiyorum cok sagol ❤
özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım icin canim mium
cok tesekkur ederim canim,darısı sizin insallahh
oyy kurban olurum ben seni verene
yok diyeti bozmadim mium daa,annemin evi sobali,soba olan oda küçük.diger odada soba yok ve cok soğuk dolayisiyla leslie yapamadim yedim yedim oturdumbi care bulcam insallah
Canim benim, ne kadar zor şeyler yasamissinMium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
Bak hele dişli rakip3500 değil 5000 de atlarim ondan yana sıkıntı yok ama bir hafta daha dikkat edeyim her ihtimale karşı diye tirsiyorum biraz doktor yasakliyim bu ara
Cidden üzdün beni gözlerim doldu tutuyorum kendimiOrası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksiksevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
bilemedim canım da ... bence ııı ıhhh
Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...sevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
bilemedim canım da ... bence ııı ıhhh
Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksik
Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...
Yok girdim şimdi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?