Kaca gonderiyoruz 4545 miAusun kv yaz yolla modeli hemen örsün
Cok minnos yedim ausum tirnagim kadar yedim o kadar minnoskahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))
ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .
Kaca gonderiyoruz 4545 mi
Cok minnos yedim ausum tirnagim kadar yedim o kadar minnos
Evet bende sasiriyorum ustune bide dondurma yerdim ama ayni kaldim kilo almadım ilginc iste diyete baslayinca vucud tutuyor bırakmıyor...kahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))
ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .
Evet bende sasiriyorum ustune bide dondurma yerdim ama ayni kaldim kilo almadım ilginc iste diyete baslayinca vucud tutuyor bırakmıyor...
Hee900 puan
Yok canım yararlanmadim haksızlık gibi geldi banaCnm devletin verdiği şanslar var kamuya atanma gibi yararlanmadın mi
Haklisin ama biraz daha zaman biraz dahaWhiteblacklife çok yanlış düşünüyorsun , biraz da bencilce ... evet parklar anneler ve çocukları içindir ... sende bir annesin ve çocuklarınla orada olmalısın .... annem bizi hiiç parka götürmezdi diye hatırlanmak istemezsin sanırım ....
yani genel olarak zaman geçirmek , oyun oynamak ...
Herhalde bacım sen ne sandiydinBak hele dişli rakip
hayaller ve gerçeklerin hayal kısmındasın.kelebekolacam napiyonnnn bacım eyi yiyorsun demii tabiii sen simdi gecen hafta sıkı diyet yaptin vücud bu hafta yemek ister sende dayanamayıp yersinnnnnn oley oleyyyy
tamam inşallahSabah tartilak beraber
Severik dişli rakipHerhalde bacım sen ne sandiydin
İncefikirli hülyaArkadaşım bebeğine örüyorum çıkıp ip alacağım çıkamıyorum Bebek'ten dedi..örgü beresi olsun istiyor..bende sürpriz yapacağım haberi yok daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?