heeee o zaman riskli .
aynı tartıda mı tartıldınız ? önemli .
Ne.diyorsunuz yaaa?kız bişey olmadı ... elektrik alamadımkadıncağızın haberi de yoktur .... ne bileyim uğraştım da ısınayım diye ..olmadı
hayırlı normal dijital olmayan tartisinda tartıldı foto attık 57 kilo o ben 67 yani baya bi çılgınlık oldu ama dişimi tırnağına taktım 3.günüm Valla tek lokma tadına bile bakmıyorum
100 TL kay etmek değilde beni ifşa eder
Evet öyle bir hak var ama haksızlık bence kul hakkı gibi geldi ailem olmaması bana ayrıcalık hakkı vermemeli tabi bu benim dusuncemCnm devletin verdiği bir hak bu ama
eşimin teyzesinin gelini ve onun kız kardeşi yararlanmislar şuan içişleri 5 inda memurlar
Ne.diyorsunuz yaaa?
Gitti çok şükür doktorum gitsin de gelmesin bi daha mahvolduk yaHastalık gitti mi
Çok şükürGitti çok şükür doktorum gitsin de gelmesin bi daha mahvolduk ya
Canim yaşın kac bilmiyorum ama bi kardes dusunuyorsan kesinlikle gec kalma derim hic beklemeeeBu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
Benim iki yaş bile yok arada ilk bebeklik dönemi biraz zorladı bizi ama şu an kızım 8 aylık emeklemeye başladı ya oğluma arkadaş oluyar şimdiden bile bence uygundur yaş arası çoğaldıkça kardeşlik çok anlaşılmıyor birlikte paylasacakarı şey yaş ne kadar yakınsa o kadar çok olur diye dusunenlerdenim benBu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
az riskli olmuş bu . o tartılarda biraz sağa yan bas eksi çoğalır
Evet öyle bir hak var ama haksızlık bence kul hakkı gibi geldi ailem olmaması bana ayrıcalık hakkı vermemeli tabi bu benim dusuncem
Gitti çok şükür doktorum gitsin de gelmesin bi daha mahvolduk ya
HahahaYa gelde kıskanma trabzon gol atınca adamın gözleri gülüyor resmen.
40 beden oluyum ilk iş forma alicam
Amin canım çok sağolBilmiyorum ki cnm , bakalım görecezaman çamura yatmaz ama benim can kuzenim o , ama verdiğim sınavları görmelisin almanya'da geldi yeni wafle, alaman çikolatalari getirmiş, birde yoğurtlu bi cikosu var almanların ondan getirmiş bana sakladım, 55 üncü yerim dedim
Cnm oda doğru bilemedim
makbus geçmiş olsun canım, gitsin gelmesin bir daha
Zaten senin dogum takvimini gordukce icim bi tuhaf oluyor bir dilemma, bir medcezir , bir.. bir......bence çook güzel olur he ...hadi gel arkamdan
Ben hakkimi helal ediyorum canim. Tepr tepe kullan. Eminim kim olsa eder zaten. Oyle bi niyetin varsa hic dusunme derim.Evet öyle bir hak var ama haksızlık bence kul hakkı gibi geldi ailem olmaması bana ayrıcalık hakkı vermemeli tabi bu benim dusuncem
Nası takip edeceksin ki bir günde biriken mesaj diğer takımların haftalik mesaj sayısı kadarGeçmişi okuyamayınca kendimi takımdan ayrı koşan tip gibi hissediyorum
Kahkahaa attım aksam aksam
Nası takip edeceksin ki bir günde biriken mesaj diğer takımların haftalik mesaj sayısı kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?