Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heeee o zaman riskli .

aynı tartıda mı tartıldınız ? önemli .

hayırlı normal dijital olmayan tartisinda tartıldı foto attık 57 kilo o ben 67 yani baya bi çılgınlık oldu ama dişimi tırnağına taktım 3.günüm Valla tek lokma tadına bile bakmıyorum

100 TL kay etmek değilde beni ifşa eder

az riskli olmuş bu . o tartılarda biraz sağa yan bas eksi çoğalır

Bu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
Canim yaşın kac bilmiyorum ama bi kardes dusunuyorsan kesinlikle gec kalma derim hic beklemeee)

Bu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
Benim iki yaş bile yok arada ilk bebeklik dönemi biraz zorladı bizi ama şu an kızım 8 aylık emeklemeye başladı ya oğluma arkadaş oluyar şimdiden bile bence uygundur yaş arası çoğaldıkça kardeşlik çok anlaşılmıyor birlikte paylasacakarı şey yaş ne kadar yakınsa o kadar çok olur diye dusunenlerdenim ben

az riskli olmuş bu . o tartılarda biraz sağa yan bas eksi çoğalır

Bilmiyorum ki cnm , bakalım görecezaman çamura yatmaz ama benim can kuzenim o , ama verdiğim sınavları görmelisin almanya'da geldi yeni wafle, alaman çikolatalari getirmiş, birde yoğurtlu bi cikosu var almanların ondan getirmiş bana sakladım, 55 üncü yerim dedim

Evet öyle bir hak var ama haksızlık bence kul hakkı gibi geldi ailem olmaması bana ayrıcalık hakkı vermemeli tabi bu benim dusuncem

Cnm oda doğru bilemedim

Gitti çok şükür doktorum gitsin de gelmesin bi daha mahvolduk ya

makbus geçmiş olsun canım, gitsin gelmesin bir daha

Amin canım çok sağol

bence çook güzel olur he ...hadi gel arkamdan
Zaten senin dogum takvimini gordukce icim bi tuhaf oluyor bir dilemma, bir medcezir , bir.. bir......

Evet öyle bir hak var ama haksızlık bence kul hakkı gibi geldi ailem olmaması bana ayrıcalık hakkı vermemeli tabi bu benim dusuncem
Ben hakkimi helal ediyorum canim. Tepr tepe kullan. Eminim kim olsa eder zaten. Oyle bi niyetin varsa hic dusunme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…