- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Balım poşet hayır ne olursa olsun cama koy o tarz seyleri ben öyle yapıyorum çok faydalıBacılar ben kaçar sonra gelicem çamaşır aşıp ip atlayıp evimi supurucem sonra akşam yemeği yapıcam
Ya ben size bişey sorucam benim kızıma ilik alıp kaynattim 4 5 saat posetleyip dolaba attım kızıma çokta yapıyorum faydalimidir sizce ben doğrumu yapiyorum
Etiketledim canımben bendekileri yazdım nil e
bugünden itibaren o topluyor puanları,sabah yazdığında nili etiketlediysen kaydetmiştir
Ahahha terzi kendi söküğünü dikemezmiş kaptanBen gruplarda yokum
Miu beni dahil etmemiş
Kızsevgili8284 gördün mü miu beni de yazmamış spor gruplarına
Öyle gönlünden kopan olur mu kızCanım bugün 20 dj yürüyüş
25 dj koşu bandı
25 dj kardio hareket lerinde
Artık puan gönlünden ne koparsa
Hayır li olsun canım yeni grubumuz baskanligin
Benimki eksik olmuş canım. Sabah yazdım ben :)
Oyy ne sağlıklı ne güzelEki Görüntüle 2061509
Öğlen yemeğimi de yedim şükür
şuan 2,5 yaşındaAynen öyle yapacağım kuzum sağol biraz ağrılarım yine var üşütmediysem geliyordur
Tamam kuzucum
Sen anlattın ben duygulandım kuzumRabbim sağlıcak versin Ne güzel bir günde öğrenmişsiniz büyük sürpriz yapmış size Hastalığımdan dolayı bende hiç yormuyorum bir de yumurtlama döneminde genelde hamile kalındığı için zor ihtimal gözüyle bakıyorum ama Rabbim tabi bilir Normalde henüz düşünmüyoruz ama hamile çıkmayınca içimizde bir tuhaf oluyor ruhen hazırız kafa olarak değiliz herhalde
Maşallah geç nazlanarak göstermiş kendini paşaNe kadar şimdi Hasta olacak gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok 1 hafta daha bekleyeyim bakalım olmadı yine test yaparım gelmezse olmazsa kan yaparım ya da hastalığım ilerlemiştir diyip yine kürlere başlarım
Buzluğa attım ben iyi degilmi peki nasıl koyayım BuzluğaBalım poşet hayır ne olursa olsun cama koy o tarz seyleri ben öyle yapıyorum çok faydalı
ayyy haklısın canım dedim ya benim koca evde interneti yasakladı çok gereksiz şeylerle evhama giriyorum diyenefs senin hırslanıp geçemeceğin birini tanımıyorum bebeğim
sen ne ara hiit e başladın nil
çok kıskandım şuanda ben
keşke benim olsa hiit ler
ben oluşturdum grupları var olan spor gruplarından.. haftasonu da epey duyurdum katılmak isteyen var mı ekstra diye sporuna güvenen?????? yazmadın bir şey canım çünkü yoktun.
ne yolacam ki saç baş..
illa yolacaksam seninkini yolarım evet
işte bu beee ne o öyle kafama göre takılcamlar falan filan inter milan
biz de ikimiz yarışak ne yapakBen gruplarda yokum
Miu beni dahil etmemiş
Kızsevgili8284 gördün mü miu beni de yazmamış spor gruplarına
Gelme kız gelmeGeleyim mi gaza acaba
Kuzum hamilelik belirtisi ile regl belirtisi aynıAynen öyle yapacağım kuzum sağol biraz ağrılarım yine var üşütmediysem geliyordur
Tamam kuzucum
Sen anlattın ben duygulandım kuzumRabbim sağlıcak versin Ne güzel bir günde öğrenmişsiniz büyük sürpriz yapmış size Hastalığımdan dolayı bende hiç yormuyorum bir de yumurtlama döneminde genelde hamile kalındığı için zor ihtimal gözüyle bakıyorum ama Rabbim tabi bilir Normalde henüz düşünmüyoruz ama hamile çıkmayınca içimizde bir tuhaf oluyor ruhen hazırız kafa olarak değiliz herhalde
Maşallah geç nazlanarak göstermiş kendini paşaNe kadar şimdi Hasta olacak gibi belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama gelen giden yok 1 hafta daha bekleyeyim bakalım olmadı yine test yaparım gelmezse olmazsa kan yaparım ya da hastalığım ilerlemiştir diyip yine kürlere başlarım
Onları tamam canım yine oluyor poşet sağlıksız bence ben küçük kavanozlara koyuyorum hepsi tek pisirimlik yapıyorum ve akşamdan buzdolabı nin altına indiriyorum vitamini ölmüyor böylelikleBuzluğa attım ben iyi degilmi peki nasıl koyayım Buzluğa1 ılık haslayip 20 poşet yapmistim
Şu meşhur videoyuyu mu izledin
ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni
ve bi de anladığımnehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya
EvetKaç çıktı balım artı var miii
Onları tamam canım yine oluyor poşet sağlıksız bence ben küçük kavanozlara koyuyorum hepsi tek pisirimlik yapıyorum ve akşamdan buzdolabı nin altına indiriyorum vitamini ölmüyor böylelikle
Gelsem ne iyi olur tartı sabah sabah artı gösteriyor yine atacağım camdan aşağı ama halaya var 5 6 gün sebebi belli inşallah perşembe gelir benim halaGelme kız gelme
O haladan ötürü birde ip arayınca tartıda artı çıkıyor neden acabaGelsem ne iyi olur tartı sabah sabah artı gösteriyor yine atacağım camdan aşağı ama halaya var 5 6 gün sebebi belli inşallah perşembe gelir benim hala
Sende ne kadar mortim bende artiyim standart her pazartesi gibi ama hala yolda 4 5 olmam lazım bakalım artı mis gibi 500 var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?