ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni
ve bi de anladığım @nehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya
Kuşum benim cuma 2 saat tempolu yürüyüşüm var.Eki Görüntüle 2061446
hiperstarlar
@igdedali
Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
superstarlar
@ecemavi
Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
Munzevi Zencefil
@Bonus
kızlar yeni spor gruplarına göre yeni tablomuzu oluşturmaya çalıştım
eksiklerimizi kontrol edebilirmiyiz?
Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa
Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa
Valla biz bagladik canım ya 3 haftadır falan bez takıyoruz hava soğudu bu sefer hasta olacak kalsın yaza 3 yaşını doldurunca daha iyi olur da dediler bi de tam toparlayamadi öksürük başladı korkuyorum acikçasiCanım ilk 3 gün kuralı var bunun için yani r gün altına kaçırabilir. korkma. 3 günden sonra daha bi anlıyolar. altna kesinlkle bez bağlama öğretirken. ben her götürdüğğmde yapmıuordu üstünü giydirip bırakıyodum bi bakıyodum yapmş. 10 15 dk da götürüyodum ama yine de 3 gün tuvaleti tutturamadık. sonra o yapınca altının ıslandığını farketti bundan rahatsz oldu ve söylemeye başladı.
O havlu gibi kilotları da takma ben taktm onları da bez gibi algıladı söylemedi.
O ıslaklığı hissedip ondan rahatsz olacak. o yüzden 1 2 güne deneyip bırakrm deme. tam öğrenmesi 15günü buluyor. inşallah daha erken öğrenr
Ben de misafirliğe giderken filan bez taktım öğrendiği halde. bu seferde geriledi çock öğrendiği halde dememeye başladı çnkü altmda bez var galiba diyip söylemeden yapıyordu. hatta bez tak bez diyodu.
Ama yapsa da artk takmadım ki yine 1 2 gün sürekli yaptı altna ama sonra öğrendi tekrardan.
Bence yaza erteleme. eğer sağlık durumları da iyiyse hemen çıkar bezi takma hiçbşklde ki öğrensn bşka çaresi olmadğını
Evet bitireyim atki ile bere olcak insallahÇok güzel ipmiş..bunu sen ördün değil mi?ellerine sağlık :)
@masumm @ErSeSiAntepia27 @60kiloyum nar_cicegim @Stepbystephappiness Çıtırlar birlikteyiz sporlar kapışacak ben hııttt cardio yapmaya da başladım hadi baaaalım
Estagfurllah kaptanim
kız yavaştan söyle ada daktırımın kalbine inecek
yazmışsındır bende oldu accuk yaşlılık
Benimki eksik olmuş canım. Sabah yazdım ben :)@nehirnil111 kuzum bendede
@Ahu060812 nun; cuma günü 265 puanı
Nego in; cuma 80 puan, cumartesi 180, pazar 90 puanı
Antepia27 nın; cuma 172,5 puanı
@Nevreste nin; cuma 210 puan, cumartesi 120 puan, pazar 150 puanı
vardı sen yine teyit edersin,bendekiler bunlar
Kaç çıktı balım artı var miiiWc sıkıntısı var. Tartı çok canımı sıkıyor
Benimki eksik olmuş canım. Sabah yazdım ben :)
aş kolsun ne demek pas vermemekSarayca
Sen pas vermiyon mu bana artık
ne yenilmesi ya dur hele 5 haftamız var, günlerden pazartesi,Ben biliyomki
Eğer ısmarlama sataşma istiyor hanimefendisennki sataşma değil satis hadi yenildim de yalandan duseyim
Cumartesi değil spor pazar olacak cumartesi yok yapmadım pazar 600 puanEki Görüntüle 2061446
hiperstarlar
@igdedali
Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
superstarlar
@ecemavi
Nefs
@kelebekolacam
@ada81
@suspushanimcim
Munzevi Zencefil
@Bonus
kızlar yeni spor gruplarına göre yeni tablomuzu oluşturmaya çalıştım
eksiklerimizi kontrol edebilirmiyiz?
Geleyim mi gaza acaba
Hirslanmayin emikimse gaza gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?