Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin nohut büyüdükçe sana ateş bastırıyor galiba
yaman olacak belli

muhabbet nereye gidiyorr,aştınız

ne videosu o merak ettim
hamilelere yasaktır diye ibare olmalı böyle videolarda

ahaaa

evet canım bildiğin yaz ortası gibi geliyor hava

Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa

evet canım 1 üç ay alışma ... az kaldı .. 2 haftaya geçer diye umuyorum .
Bir de kan hacmi çok artıyor , sıcak basması da ondan .
Hepsinin sebebi belli olunca şükür telaş yok ....sadece uykusuzluk işte

Selam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html

Ausum canım o yanma bende 9 ay devam etti kışın ortasında karnımı açıp yatiyordum

bu akşam yemeğini yapıcam,çokta severim
lahananın kilo yapacağını sanmam olsa olsa şişkinlik yapar,çarşamba perşembe yemezsin olur biter

bu akşam yemeğini yapıcam,çokta severim
lahananın kilo yapacağını sanmam olsa olsa şişkinlik yapar,çarşamba perşembe yemezsin olur biter
Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdım Tabii iç harcını bulgurla yapacağım

Canım karatay turşu yiyin diyor zaten ev yapımı

Minnaka bak hele boyuna ağırlığına bakmadan ne şeyler çıkartıyor ortayaÇok şükür tabi ki kaptanım bunlar geçici hem bebişin için değer değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…