iş olmasa 1 dk durmazdım bu ara acayip oynayasım var türkaaaannn30 dakika oldu yokmu oynayan
yapalım kız hadi yarışalım sporda varım.. ne zaman başlıyoruz?biz de ikimiz yarışak ne yapak
kop kop
Geçen gün izledim ,eşime de izlettim ,gerçekten çok acı.Bugün de Zahide Yetiş'in programında anlattı.Önceden pantolonum yoktu ama kardeşim vardı,şimdi de pantolonum çok ama kardeşim yok dedi,bittim.
Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdımTabii iç harcını bulgurla yapacağım
bol bol ip atla hala erkenden gelirSende ne kadar mortim bende artiyim standart her pazartesi gibi ama hala yolda 4 5 olmam lazım bakalım artı mis gibi 500 var yine
anammmmmmmmmmmmmmmmmm
-1 mi didinArtık perşembe günleri İsveç diyetinden bilgin uygulamam lazım öyle yapicam 1 kilo ya yakın gidiyor benden
bugün akşam olmazzz
başım çok agrıyor 4 gibi ancak uyudum 3 saat uykusuzluktan geberiyorum eve gidip kordiorda uyuycamm
kızla risveç köftesi alan oldumu hiç evde kızartmak için ?
sen havuçlarından yime emi kuzum pırasalarını yi senAkşama pırasa havuç yemeğe yapim
öpeyim de geçsin...Nobet gebermesi yasiyorum su an ve uykusuzluk ...
ciğerCigere yeni tarz. Ustune de nar eksisiyle super olduEki Görüntüle 2061535
ausum bizim odada da var birtane tam arkasında cam .. açıyor.. ama fırtına var bugün ve çok hasta .. yine açıyor.. sırtına sırtına vuruyor soğuk rüzgar benim de ayaklarıma.. ben kapatıyorum o açıyorevet canım bildiğin yaz ortası gibi geliyor hava
hee hiç görmedim zaten.. ikisi de şişirecek seni.. sadece 3 adet ye yersen küçükse o da.. büyükse 1 adet yeLaf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdımTabii iç harcını bulgurla yapacağım
bol bol ip atla hala erkenden gelir
anammmmmmmmmmmmmmmmmm
o ne güzel sevgi gösterisi öyle maçolu falan
-1 mi didin-600 üzerine mi -1 -1.6 mı yani tamam kabul
banu acaba eşine mi mesaj yazcaktın bu kısmı bize yanlışlıkla mı yazdın
kirpik diplerim ağrıyor de arada da değişiklik olsun
ay fesat seni
ben geberiyorum burdaaaa sen hemen fesata çek
çok zevk aldın mı ppeki dalga geçerkennnnnnnn
pilates mi ada? nereleri çalıştı5rdı ne kadar çalıştırdı ? duş al hemen? ayyy sımsıkı vücutlarOyyy oyyy hoca haşatimi cikardi kizlar ağrımayan kasim kalmadiiiii
ofiste
kahkaha
attım
bak şuan yine atıyorum çok zevk alıyorum harika
İşlerin yarısı bitti henüz yarısı duruyor
öpeyim de geçsin...
ya da sen beni öp de geçsin
ciğer
faydalı herşeyin tadını sevmiyorum
afiyet olsun kuzum harika öğün
ausum bizim odada da var birtane tam arkasında cam .. açıyor.. ama fırtına var bugün ve çok hasta .. yine açıyor.. sırtına sırtına vuruyor soğuk rüzgar benim de ayaklarıma.. ben kapatıyorum o açıyoraz daha zorlarsa dalıcam
A ha ha kız sen az değilsinbol bol ip atla hala erkenden gelir
anammmmmmmmmmmmmmmmmm
o ne güzel sevgi gösterisi öyle maçolu falan
-1 mi didin-600 üzerine mi -1 -1.6 mı yani tamam kabul
banu acaba eşine mi mesaj yazcaktın bu kısmı bize yanlışlıkla mı yazdın
kirpik diplerim ağrıyor de arada da değişiklik olsun
Oyyy oyyy hoca haşatimi cikardi kizlar ağrımayan kasim kalmadiiiii
yaaa bu çok fena banada nilişkom göndermişti,bide işyerinde izledim,boğazım düğümlendi resmen
olmamı hiç güzelliğe baksana ciiğeeerrrrr
Eflalim be icim yandı ayyy
Çok fena ta ben hüngür hüngür ağladımGeçen gün izledim ,eşime de izlettim ,gerçekten çok acı.Bugün de Zahide Yetiş'in programında anlattı.Önceden pantolonum yoktu ama kardeşim vardı,şimdi de pantolonum çok ama kardeşim yok dedi,bittim.
Evet canim 30 dakika plates karin calismaya yönelikti....aksama tum sporumu yazarımınpilates mi ada? nereleri çalıştı5rdı ne kadar çalıştırdı ? duş al hemen? ayyy sımsıkı vücutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?