Uzulme hayırlısı olsun canim insallah yeni bi is bulursun tez zamanda..Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
Olsun otur koltuğunda mis gibi ye iç hiç kalkma gider o artıArtiyimmmmmm
Sen ne kadar artisin de hele ona göre oturayimOlsun otur koltuğunda mis gibi ye iç hiç kalkma gider o artı
Sen ne kadar artisin de hele ona göre oturayim
begüşüm akşam toplu olarak yazarım. Çok sıfır var hanemde.Eki Görüntüle 2061446
hiperstarlar
igdedali
Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
@Candysugar
superstarlar
@ecemavi
@Nefs
@kelebekolacam
ada81
@suspushanimcim
Munzevi Zencefil
@Bonus
kızlar yeni spor gruplarına göre yeni tablomuzu oluşturmaya çalıştım
eksiklerimizi kontrol edebilirmiyiz?
Korkmaaamiudan korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun abla. Üzülme. Daha güzel işler bulursun senGeç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
Wc sıkıntısı vardı ama çok çok su içtim bugün şükür ki geçti. Sabah tekrar tartılayım bu sabah kiKorkmaaa
Söylesene merak ettim beWc sıkıntısı vardı ama çok çok su içtim bugün şükür ki geçti. Sabah tekrar tartılayım bu sabah ki
700Söylesene merak ettim be
Ne banı ben yemedim kaptanım masumum kaçamak yapmadımEki Görüntüle 2061567
Whiteblacklife
Munzevi Zencefil
@Bonus
Nego
ve coco (etiketleyemedim ban mı yedi yoksa)
artı mıymışşşşşşşşşş
Bende bir şey var sandın artı bir iki galiba dedim o zaman oturmayayim.bennn
Ayy su ban neya bende mi yesemNe van
Ne banı ben yemedim kaptanım masumum kaçamak yapmadım
Hayırlısı kuzum daha iyisini bulursun inşaallahGeç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
Boş ver kuzum tadı çok kötü ıyyy eeeeAyy su ban neya bende mi yesem
ahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
Artiyim balım 500 gr hala gelecek 4 5 güne tabi gelirken getiriyor iştahı ve odemi ip atladim biraz biraz daha atlayacagim tabi ki yürüyüş koşu yapıldı yaninada bakalim
Şimdilik sporum miu ama ekleme yapacağım
1000 ip atlama 200 point
10 dk koşu 50 point
140 dk yürüyüş 350 point
Şimdilik bu kadar bakalım daha neler eklerim
dayak yemek ister misinCoook acimmm
vur beni
hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işteNe van
Ne banı ben yemedim kaptanım masumum kaçamak yapmadım
ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesiAyy su ban neya bende mi yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?