Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızım gece senle mesajlaştıkya zor uyudum ya 4 e geliyordu
vee inannılmaz kötüyüm perişanım
akşam olsun eve gideyim diyeeeee bekliyorum
valla benim de gözümden uyku akıyor çok fenaaaa

ama akşam olsun da spor yapıcam çok hırslandım

kime neye hırslandım daha onu bilmiyorum ama

karın kol bacak popo çalışıcam sen de gider gitmez uyuuu
eşek hoşaftan ne anlar diye bi tabir vardır ama sedece tabirdir tabi yoksa bişey demek istemedim

camı mı açıyor
begüşüm aşk olsun sence baş edemez miyim canına okurum onun..

hayır madem sıcaklıyorsun tişört giy bi de kat kat giyinmiş tövbe yaaa
A ha ha kız sen az değilsin
ama öyle yazmış
spor salonuna başlayan süslü ada (temsili )

Eki Görüntüle 2061558

Evet canim 30 dakika plates karin calismaya yönelikti....aksama tum sporumu yazarımın )
ben de yapıcam ama benim hocam yok

hoca kaslı yakışıklı mıydı ada

Benii kıskandın işteeeeee ))

Hoca bayan canim bayanlar saatine gidiyirum diger turlu esim sorun çıkarır... ama bayan hocada fıstık gibi duz karin fizik harika bide bizimle yapiyor icimden dedim gettt işineee haftada 3 gun hem sabah hem ogle hem aksam 3 seans yapiyormusss pehhhhh

sensin ki kıskanç

o hoca benimdir çok güzelse aşırı kaslıysa kesin benim o hoca

Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm

Hakkında hayırlısı olsun ahu Allah bi kapı kapatır bir kapı açar inşallah senin için .

Üzme canını balım tekrar tekrar dene geçmiş olsun

Artiyim balım 500 gr hala gelecek 4 5 güne tabi gelirken getiriyor iştahı ve odemi ip atladim biraz biraz daha atlayacagim tabi ki yürüyüş koşu yapıldı yaninada bakalim
yürüyüşe filan ne gerek vardı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…