Hahaha
Aynen Begüşüm nasıl bir gündü anlamadı geçti gitti resmençıkış vaktı geldi ben koşarak uzaklaşırr
akşama yemeğim yok ama
nehirnil111 senlen pek görüşemedik kuzum
valla benim de gözümden uyku akıyor çok fenaaaa
kızım gece senle mesajlaştıkya zor uyudum ya 4 e geliyordu
vee inannılmaz kötüyüm perişanım
akşam olsun eve gideyim diyeeeee bekliyorum
begüşüm aşk olsun sence baş edemez miyimeşek hoşaftan ne anlar diye bi tabir vardır ama sedece tabirdir tabi yoksa bişey demek istemedim
camı mı açıyor
A ha ha kız sen az değilsin
ben de yapıcam ama benim hocam yokEvet canim 30 dakika plates karin calismaya yönelikti....aksama tum sporumu yazarımın)
Benii kıskandın işteeeeeevalla benim de gözümden uyku akıyor çok fenaaaa
ama akşam olsun da spor yapıcam çok hırslandım
kime neye hırslandım daha onu bilmiyorum ama
karın kol bacak popo çalışıcamsen de gider gitmez uyuuu
begüşüm aşk olsun sence baş edemez miyimcanına okurum onun..
hayır madem sıcaklıyorsun tişört giy bi de kat kat giyinmiş tövbe yaaa
ama öyle yazmış
ben de yapıcam ama benim hocam yok
hoca kaslı yakışıklı mıydı ada
Benii kıskandın işteeeeee))
Hoca bayan canim bayanlar saatine gidiyirum diger turlu esim sorun çıkarır... ama bayan hocada fıstık gibi duz karin fizik harika bide bizimle yapiyor icimden dedim gettt işineee haftada 3 gun hem sabah hem ogle hem aksam 3 seans yapiyormusss pehhhhh
Sarışın bomba ama senin saclar siyah onunki sapsariii
sensin ki kıskanç
o hoca benimdir çok güzelse aşırı kaslıysa kesin benim o hoca
MaalesefEki Görüntüle 2061567
Whiteblacklife
Munzevi Zencefil
Bonus
Nego
ve coco (etiketleyemedim ban mı yedi yoksa)
artı mıymışşşşşşşşşş
Hakkında hayırlısı olsun ahu Allah bi kapı kapatır bir kapı açar inşallah senin için .Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
İnşallah canım inşallahHakkında hayırlısı olsun ahu Allah bi kapı kapatır bir kapı açar inşallah senin için .
Artiyim balım 500 gr hala gelecek 4 5 güne tabi gelirken getiriyor iştahı ve odemi ip atladim biraz biraz daha atlayacagim tabi ki yürüyüş koşu yapıldı yaninada bakalimEki Görüntüle 2061567
Whiteblacklife
Munzevi Zencefil
Bonus
Nego
ve coco (etiketleyemedim ban mı yedi yoksa)
artı mıymışşşşşşşşşş
Üzme canını balım tekrar tekrar dene geçmiş olsunGeç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm
Artiyim balım 500 gr hala gelecek 4 5 güne tabi gelirken getiriyor iştahı ve odemi ip atladim biraz biraz daha atlayacagim tabi ki yürüyüş koşu yapıldı yaninada bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?