Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hem görmesin hem etiket

Benim şu 2 kilo sen alsana sen çabuk veriyorsun yapıştı bana terk etmiyorrrrr
Nasıl yapıştı vaytım zaten sen bu son 2 kilo ya bu hafta düşmedin mi vaytım he vaytım ne ara yapıştı da kalmış terk etmemiş oldu vaytım
Vay vay vaaaaaayyyyöİ

İğdeeeee haftaya senle sporda kapışalım mı bebeğim
Harika çiçeeeeaaaam işte bu menü ben eksi istiyorum bunun için uğraşıyorum menüsü olmuş afiyetler olsun kahvaltıma vakit bulamadım diyorsun ama haşlanmış yumurta yemişsin daha ne olsun tek başına o bile yeter ki..

spor?
Kızçeler bugün gene ton balıklı omlet yedim hem de sabah sabah. Akşama kadan 0 açlık. Midesi kaldıran varsa tavsiye ederim

@MiuLego dan bize sıra gelmez
Yok yok destekcinizimmmmm coco yaaa sopaaaaa
Miu ben bugün çok kaçamak yaptım.Nasıl uygun mudur
Korkudan ölüyordum
E hadi bakalımmmm hayırlı olsun dene görelim türkanımmmm

2. Çocuk muneydi bunun adı?
Ohhhhh
Ohhhhhhhh
Ooooohhhhhhhh be

Eksi getirecek menü bu nevom çok beğendim yahu şuna bak tertemiz

Büyük kız okulda yiyor küçüğe beslenme.koyuyorum oglumla esim ogken eve geliyor
Biri geliyor biri gidiyor birini götürüp.digerini getiriyorum:)
Ayy çok zor valla servise vereceğim gidiş geliş yarim saat oda hızlı yurursek günde 1 saat bebek kucakta yurumus oluyorum ama pertim cikiyorrr

Öpeerimmm siziiii

Maç var şimdi ... bi yenelim de ts a yenilmiş miugillerle puan farkımız kapansın

Gelmezsem yenildik diye gelmem

@masumm Izle gülüm izle yeme ... o 100 kağıtlık hediye senin olacak
Yazık la
Puan farkı azcık kapanacak diye halaya duruyorlar

O kadar spor ha ben ip atlicam birazdan
2.cocuk benim için şu anlık yok

Bu normalde 13 gün ve sana 7 ile 20 kilo vermeyi vaat ediyor ama çok zor 4 gün yapıp 3 kilo verdim Bn diyorum ki perşembe günleri İsveç diyetinnden 1 gün yapayım
Ben bunu çarşamba yapayım benim bünye ters korkuyorum o yüzden millete eksi getiren bana artı getiriyorrr

Çok zorluyor balım ya ben bu menulerle haftada 2 kiloyu gordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…