Bu konuda adayla aynı durumdayım yesem dünyayı yerim yemesem yememKısır döngü
Ben bakıyorum arada ama yorum hayirrrEflal gayet kibar yazışmış ama ban yeme sebebini ben de anlamadım. Bdv sağlığa zararlıdırr kuzular gitmeyin oralara
Ayyy hangi konu bi bakayimEflal gayet kibar yazışmış ama ban yeme sebebini ben de anlamadım. Bdv sağlığa zararlıdırr kuzular gitmeyin oralara
Eflalin profilinden mesajlarına tıkla ordan yorumladığı konuya git görürsün ama hemen geri gel hemenAy nereden bakıyorsunuz ya merak ettim
+1Bu konuda adayla aynı durumdayım yesem dünyayı yerim yemesem yemem
Baktım geldimmEflalin profilinden mesajlarına tıkla ordan yorumladığı konuya git görürsün ama hemen geri gel hemen
Sağol ben de öyle umuyorumNasıl yapıştı vaytım zaten sen bu son 2 kilo ya bu hafta düşmedin mi vaytım he vaytım ne ara yapıştı da kalmış terk etmemiş oldu vaytım
Vay vay vaaaaaayyyyöİ
İğdeeeee haftaya senle sporda kapışalım mı bebeğim
Harika çiçeeeeaaaam işte bu menü ben eksi istiyorum bunun için uğraşıyorum menüsü olmuş afiyetler olsun kahvaltıma vakit bulamadım diyorsun ama haşlanmış yumurta yemişsin daha ne olsun tek başına o bile yeter ki..
spor?
Yok yok destekcinizimmmmm coco yaaa sopaaaaa
Korkudan ölüyordum
E hadi bakalımmmm hayırlı olsun dene görelim türkanımmmm
2. Çocuk muneydi bunun adı?
Ohhhhh
Ohhhhhhhh
Ooooohhhhhhhh be
Eksi getirecek menü bu nevom çok beğendim yahu şuna bak tertemiz
Bugün okumuştum yorum yapmayı hiç düşünmedim konu sahibi neyseBaktım niye ban yedi ne yazmış diye tamamen haksız bir ban..gayet güzel yazmış yorumunu..sorun sayfa sahibinde.. @eflalim üzüldüm bu bana..
Ya internet bi gidip bi geliyo o yuzden Boyle oluyor arada mesajlarim@Candysugar tercüme bekleniyor
VaytımBaktım geldimm
Heh aferinBaktım geldimm
KuzumVaytım
Bende bi ara bakmistim çok beğendim o diziyiO zaman ben diziyi izleyim merak ettim
Hiç sıkma canını @Candysugar ustadır böylesi konularda. Yorma takıldığımız noktada ona sorarız bizYa internet bi gidip bi geliyo o yuzden Boyle oluyor arada mesajlarim
Konu sahibi sadece duymak istedikleri seyi yazsinlar istemiş elestriye karsit dusunceye acik degil burada bi haksizlik var konu sahibinin uslubu çirkin sadece o banli kalsaydiBugün okumuştum yorum yapmayı hiç düşünmedim konu sahibi neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?