Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen acele yok @MiuLego dediği gibi önce şu fazlalıkları def etmek sonra skilasmak
Senin bana yaptığını unutmadim
Kinciyim ben kinci

Ama sende çok şekersin
Aaaaaa ne yaptım ki ben

Ah be kuzum.nerede iki çocukta ayakta makinalar dolu ütü var yine
bende kızımın odasına halısını serdim kombiyi açtım. Üşüyor geceleri iki gündür altını ıslatıyor.Tuvalet olayını çoktan halletmiştik halbuki ama neden böyle oldu kızım diyorum anne üşüdüm gece diyo

Sen iyi bilirsin

bugün tüm gün hastanedeydim. kadın hastalıklarına gittim. kan tahlili ultrason falan. çok yoruldum. yarın sonuç göstereceğim. ama moralim bozuldu. benim miyomlar büyümüş çok canım sıkıldı
İnşallah düzelir canım rabbim şifa versin üzülme ne olur illaki çözümü vardir

bugün tüm gün hastanedeydim. kadın hastalıklarına gittim. kan tahlili ultrason falan. çok yoruldum. yarın sonuç göstereceğim. ama moralim bozuldu. benim miyomlar büyümüş çok canım sıkıldı
Geçmiş olsun canım Allah şifanı versin tez zmaanda

Ben acali iki ay olacak ilk fatura geldi bile ama ne yapayım kızım yerlerde hep apaliyor usunce benim.oglumda kacirir

Ben acali iki ay olacak ilk fatura geldi bile ama ne yapayım kızım yerlerde hep apaliyor usunce benim.oglumda kacirir
Bakalım bizde sezonu açtık urfada. Bende üşütüyorum artık hava birden soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…