Buradayim
Telefondan girdigim icin boyle abuk-subuk oluyor bazenHiç sıkma canını S Sguat girls ustadır böylesi konularda. Yorma takıldığımız noktada ona sorarız biz
Tesekkur ederim sanada tekrar geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Bende yaşarkenOkurken yoruldum
Bizimki bide yokuş yukarıAyy çok zor valla servise vereceğim gidiş geliş yarim saat oda hızlı yurursek günde 1 saat bebek kucakta yurumus oluyorum ama pertim cikiyorrr
Söyleyeyim sana deli gibi spora başladım hafif toparladı isteğin kiloya düşüp bu sefer sikilastirmaya başlamak bana 6 7 ay gibi sürer diyor
Deniycem canım pes etmek yokÜzme canını balım tekrar tekrar dene geçmiş olsun
İnşallah aminnnUzulme hayırlısı olsun canim insallah yeni bi is bulursun tez zamanda..
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun abla. Üzülme. Daha güzel işler bulursun sen
Gel kız işten çıkınca ne zaman istersen.Alo de yeterahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..
işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom
yarına gidecek o artııııı
iştah falan yok
gördün mü sporunu mortisiMunzevi Zencefil
dayak yemek ister misin
vur beni
hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işte
ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesi
Hayırlısı abla yapacak bişey yokAhu060812 kuzum vardır her iştebir hayır..bu da deneyim oldu sana işleyişi gördün hiç olmazsa..
Daha a yı bile öğrendim sayılmaz da işte napayım yapacak bişey yokAhu060812 hakkında hayırlısı bu imiş de geç canım ... öğrendiğinde yanına kar kalsın bu sürede .
He abla ne Ayşegül ü..benim ki fatmagül ün suçu neAy teşekkürler canım çok sevindim puanima
Hayırlı di ahum senin adına üzüldüm kendi adıma sevindim ozluyorduk seni maceralarını
Ayşegül un macera lari gibiydin
Yok kız estağfurullah :) ama bir vücudu sikilastirmak cidden çok zorHiç sıkma canını S Sguat girls ustadır böylesi konularda. Yorma takıldığımız noktada ona sorarız biz
Çok ayipNeysem bari spor bildirimi şeyedeyim ben madem ki hiperstar olduk
Cumartesi:
40 dk pilates= 120
1000 ip atlama=200
80 dk yürüyüş=200
40 dk callan= 120
Toplam=640
Pazar:
1000 ip atlama=200
80 dk yürüyüş=200
40 dk callan=120
30 dk dans=105
Toplam=625
Pazartesi=
40 dk pilates=120
1000 ip atlama= 200
100 dk yürüyüş=250
30 dk bölgesel egzersiz=90
Toplam= 660
@begum75
Benim kadar yaşlı olmazsınNevoooıoooooo alıntılarınla geliyodum senin kaçamak yazını okuduğumdan beri surat asık
Ben yaşlıyım diyorum kalbime inecek bir gün
Sağolun kızlar bakalım hayat bizi nerelere sürükleyecek Allah ev geçindirenlere yardım etsinHakkında hayırlısı olsun canım.Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.Canını sıkma
Evet uzun sürer değil mi ama acelemiz yok şükürYok kız estağfurullah :) ama bir vücudu sikilastirmak cidden çok zor
çok tatlısın sen yaaaSöyleyeyim sana deli gibi spora başladım hafif toparladı isteğin kiloya düşüp bu sefer sikilastirmaya başlamak bana 6 7 ay gibi sürer diyor
Amin inşaallahSağolun kızlar bakalım hayat bizi nerelere sürükleyecek Allah ev geçindirenlere yardım etsin
Evet uzun sürer değil mi ama acelemiz yok şükür
çok tatlısın sen yaaa
Ah be kuzum.nerede iki çocukta ayakta makinalar doluBölgesel yapıyorumhadi sende yap bişeyler
Ev hanimligi cidden en zor meslek yap yap bitmiyorAh be kuzum.nerede iki çocukta ayakta makinalar doluütü var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?