Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deme öyle deme simarikligim aslında vücudumdan memnunum koruyunca canım sıkılmıyor ama bir iki kilo alırda altmış gorursem çok üzülürüm bu hafta geçiş olsun cumadan itibaren sıkı bir giriş yapayım kalp kalp kalp

Hirslandim öyle böyle değil zayiflayip bu sefer sikilastiricam bedenimi ay o değilde 2 . Çocuğu yapmam ben

Öğün atlama kuzum.. bir kase de olsa yoğurt ye.. gerçi zaten öğle de geç saatmiş.. aslında beğenmişim ben senşn menüyü be

İlk menulerrimi hatirliyormusun
Berbatti
Düzeltiyorum yavaş yavaş yarın kıymalı ıspanak yapicam birde yayla çorbası patlatırım belki
Arpa li:)

Evet canım sonuç belli oldu
Yeni kategori sürpriz canım ama ben biliyorum
Ooooo tamammmmmm

Sen bilcen tabi kim bilcek :) sen sadece belli olunca belli oldu de ki ben hemen hoplayıp o tarafa bakayım emi
Heh koruma gibiyse zaten menülerine üzülme makbuş bir gün çok bir gün az koruma bu zateb kuzumm
Yap yap 2. yi de .. herkesler görsün fit kaslı hamilelik nasıl olurmuş herkesler bakıp bakıp kıskansın

Yayla çorbasına az pirinç at ya da sen pirinçleeş yeme emi türkanım.. menülerin mis gibi oldu artık missss

Geçen perşembeyi saymazsak

Perşembeyi hatırlatma bana bana iyi ders oldu

Tamam haber veririm ama bize uygun değil tarifler gelmeye başlayınca gözlerimizi kapatalım

Yok canım öğrendim sanırım çok şükür bir gün 59 oluyor diğer gün 58 li hatta bugün 57.9 Du ama yarına ondan eser olmaz ama çok şükür hiç böyle düşünmemiştim hemen kilo alacağım sanıyordum neredeyse 1 ay oluyor koruyorum çok şükür hatta 1 kilo da eksildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…