Akşamdan sonra yediklerin çok gereksiz olmuş.. 1 günkurusu yeterdi ki. Onlar olmasa menğn çok çok çok güzel ve sağlıklı canımBugunku menum
Limonlu su kalkinca
Sabah - yumurta, 1 dilim tb ekmek, salata
Ara - 4 badem, 4 tam ceviz
Oglen- 2 parca et, salata (1 y.k bulgur islatip salatayla karistirdim )
Aksam - haslanmiw pazi yapragi ve yogurt
5 gun kurusu kayisi, 1 nar,1 kucuk kare bitter cikolata
2 litreden cok su
Sporu simdi yapacagim
@MiuLego ben simdi but bildirimleri , yani spor ve menuyu @nehirnil111.i etiketleyip yazmaliyim ? Yoksa oylece yazayim mi ?
Koz nevo sen o kada acımasız olamazsın kalp atışlarım hızlanıyor benim başlaha suratım düşüyor öyle asık suratla geziyorum.. gören diyor noldu? Diyemiyorum ki benim kızlar yemişBenim kadar yaşlı olmazsınAslında bir de menü yazacaktım hadi neyse dedim
Kız yedin mi masummmmmmmKaçamak potasiyelim var baktım hemen bı hubiskus demledim
Oh konuş be nevommmm
Akşam neden yok acaba?????? Kısır yendi diye mi acabaaaa????? Öğün atlamak da nesi acaba????Menucuk
2 haşlama yumurta
Zeytin
Peynir
Accik helva
1 dilimden az ekmek
Öğle
Pırasa
5 6 kaşık kısır
2 3 parça et
Aksam yok
2 türk kahvesi
Yeşilcay
Detoks suyuyla beraber 3 litre su
4 4 5 adet gün kurusu
@MiuLego
Fulyacım hiç anlamıyorum miyom nedir falan ama üzülme kuzum çaresi vardır ki dimibugün tüm gün hastanedeydim. kadın hastalıklarına gittim. kan tahlili ultrason falan. çok yoruldum. yarın sonuç göstereceğim. ama moralim bozuldu. benim miyomlar büyümüşçok canım sıkıldı
Kalk spor yap kalk kalk yata yata kas yapılmaz nereler büyür biliyorsun kalkBiri bana "Hadi kalk spor yap, ne oturuyosun kos-kos, uykusuzsun, yap ki uyuyasin " desin lutfeeeeennkalkamiyorum bi turlu , yapistim sanki buraya
Banu kesinlikle avokado be kuzum inşallah görür de alır yersin.. avokado edinmelisin hele ki karatayda.. içi tamamen faydalı yağ dolu ve tok tutar çok hayat kurtarıcıYarın için yumurtalı semiz otu yaptım iki yumurta kırdım , yanına 200 grlik yoğurt alicam ama sebze çabuk sindirildigi için , acıkıyorum yanına ne yiyebilirim sizce?
Kuruyemiş sabah yiycem ywmezsem 12 de acıkıyorum
Hep acıkıyorum gördüğünüz gibi.
Bakliyatta yemiyorum ,
O da yoksa elinin altında bol beyaz peynir canısıYarın için yumurtalı semiz otu yaptım iki yumurta kırdım , yanına 200 grlik yoğurt alicam ama sebze çabuk sindirildigi için , acıkıyorum yanına ne yiyebilirim sizce?
Kuruyemiş sabah yiycem ywmezsem 12 de acıkıyorum
Hep acıkıyorum gördüğünüz gibi.
Bakliyatta yemiyorum ,
Akşamdan sonra yediklerin çok gereksiz olmuş.. 1 günkurusu yeterdi ki. Onlar olmasa menğn çok çok çok güzel ve sağlıklı canım
Koz nevo sen o kada acımasız olamazsın kalp atışlarım hızlanıyor benim başlaha suratım düşüyor öyle asık suratla geziyorum.. gören diyor noldu? Diyemiyorum ki benim kızlar yemiş
Onlar yemezzzzz
Onlara güvenim sonsuz
Benim hatınlar diyetin sadıktır
Hep böyle dolanıyorum
Kız yedin mi masummmmmmm
Oh konuş be nevommmm
Ben de akşam tek gidebileceğiniz yer nevonun yeri dicektim ki sonradan çakozladım miu kendine gel diye
Akşam neden yok acaba?????? Kısır yendi diye mi acabaaaa????? Öğün atlamak da nesi acaba????
Hiç beğenmedimolmadı bu menü..
Fulyacım hiç anlamıyorum miyom nedir falan ama üzülme kuzum çaresi vardır ki dimi
TamamÖğlene geç yedim kaptanım 4 5 gibi az ananas öğle yedim kisiri az yedim ve inanmazsın yesillikten gozukmuyordu bile bulgur o derece azdı
Sen bana güven bir süre kaçamak olmayacakAkşamdan sonra yediklerin çok gereksiz olmuş.. 1 günkurusu yeterdi ki. Onlar olmasa menğn çok çok çok güzel ve sağlıklı canım
Koz nevo sen o kada acımasız olamazsın kalp atışlarım hızlanıyor benim başlaha suratım düşüyor öyle asık suratla geziyorum.. gören diyor noldu? Diyemiyorum ki benim kızlar yemiş
Onlar yemezzzzz
Onlara güvenim sonsuz
Hep böyle dolanıyorum
Kız yedin mi masummmmmmm
Oh konuş be nevommmm
Ben de akşam tek gidebileceğiniz yer nevonun yeri dicektim ki sonradan çakozladım miu kendine gel diye
Akşam neden yok acaba?????? Kısır yendi diye mi acabaaaa????? Öğün atlamak da nesi acaba????
Fulyacım hiç anlamıyorum miyom nedir falan ama üzülme kuzum çaresi vardır ki dimi
Benim oraya gelmesinler orası daha tehlikeliAkşamdan sonra yediklerin çok gereksiz olmuş.. 1 günkurusu yeterdi ki. Onlar olmasa menğn çok çok çok güzel ve sağlıklı canım
Onlar yemezzzzz
Onlara güvenim sonsuz
Hep böyle dolanıyorum
Kız yedin mi masummmmmmm
Oh konuş be nevommmm
Kocamdan sonra sen mi trip atiyon
Ya hahahahahahha işte bu beeee aynı ben
Dedim noluyor ya ben iyi birley dedim bu hatun bana neden saydırıyor.. ohhh neyseki öyle değilmiş.. aynen kuzum valla yüreğime fil oturuyor siz cıs cos yiyinceGiyinirken hasladim attim cantaya gittim okula kiz. Napiyim ne yiyeyim. Kantinden simit pohaca mi alayim. Miu dan civili sopa mi yiyeyim. @Ausencia nin minnak nohutuna fasulyesine rezil mi olayim. Aman aman. Simdi lahana tursusu kurdum evi topladim temizledim. Ip atlamaya baslicam. Alt komsumuza hayirli olsun
İşte bu beee kalkılmış spor yapılmış sorun kalkmakta bir heves kalkınca gerisi geliyorSpor bildirimi
45 dak cardio 157.5 puan @nehirnil111
Çakılcım sabah uyanır uyanmaz yarım demet kadar maydonozu bilendırdan geçiriyorsun. 1 soda ya ilave edip yarım limon sıkıp içiyorsun .. hoooop mis gibiii tertemiz yapıor vücudu ödem attırıyor zayıflamaya yardımcı ve wc için çok etkili.. eğer sonrasında kahvaltı yapılacaksa en az yarım saat sonra yapılmalı ama.Maydanoz soda limon nedir bir iki yerde daha bahsettiniz nasıl bişi
Yarın.. sözz... hmmm.. yazdım bunları unutmam.. seni ben kolundan tuttu getirdim ve spor yapmıyorsun ciğerim parçalanıyor bernaaapğğğğğğğAy kanepede uyumusum yaa yorulmusum bugun.Spor yok gibi bisey sabah biraz bolgesel yarim saat kadar da yuruyus var su da 2 lt az oldu bugun.yesil cay icip dus alip yatcam inşallah.
Yarin soz en az 1 saat yuruyus yapcam.
@MiuLego
İzlemedim ki çakılcım ben böyle sürükleyici meraklandırıcı şeyler seviyom var mı başka tavsiye ?Pretty lier i sevdiysen ya da umutsuz ev kadınlarıni onu da seversin karışımı birsey olmus
Balım spor gruplarımız var 4 adet hepsinde de belli kişiler var.. herkes spor yapıyor. 1. Sayfada da spor puan tablosu var.. oradan puana bakıp hesaplıyor. Bir hafta boyunca böyle.. sonra hooop cuma günü hesaplıyoruz toplam puanları veee grup birincilerini spor kraliçelerini seçiyoruz:))Sanırım hepsini okudum ama kafam çorba oldu şimdi hangi takım kazandı hangi takım çok puan topladı kim ne yedi hepsi birbirine girdi. Çok hizlisiniz yetisemedim resmen hızınıza.
90 kiloya dönüp..Bu arada haklı çıktınız 90.0 kiloya döndüm. Keyfi yerine geldi. Bugün kaçamak çok oldu. Klasik 15. Gün yine direndim.
Günün menüsü
Öğlen 13.00
2 tane Kaşarlı pul biberli tost
Saat 15.00
1 tane luppo sufle kahve
Saat 18
2 tane eti kurabi yanına 1 kupa cay
Saat 20.30
1 levrek
1 kase yeşil salata
Saat 22.00
Dayanamadim 1 issirik muz canım çok şekerli bişeyler istedi
Sanirim yum gün 1 litre su
Toplam 6000 adım.
Kalori değeri 1500
Geliyoooooor takımın şampiyooonuuuu geliyooorŞuan 4500 yaptım a dostlar5 bin diye hedefim kocam trip atti çay vermedim bitsin düş alayım öyle dedim
5 bun haftaya inşallah
Çayımı demledim ip atlarken dinlenme esnasında çamaşırlarını katladim dinlenme esnasında kızın oyuncaklarını topladım hihisize tavsiye olsun benden
Şimdi kocamla çay icicem
Benden selam söyleyin ip sevdalilarina
Spora geeeelllll keyiflendiiiimmmm
Ne utanması ya çpk beğendim çiçeaaaammmm keşke hergün böyle olsa maşallah sporunaSporum
1000 ip atlama
30 dk pilates
200+90=290
Turkandan sonra bunu yazarken utaniyorum.Ama bugun bahcede cok volta attim nobetteyken
@nehirnil111 @MiuLego
YaşasınnnnnnnnnnSen bana güven bir süre kaçamak olmayacakBu hafta hiç olmayacak
Kız nevo sen güvenilirsin diye dicektim sonra içindekiler güvenilir değil birden ve Allahtan o aklıma geldiBenim oraya gelmesinler orası daha tehlikeli
Heee beğenmedim menüyü hiçKocamdan sonra sen mi trip atiyon
Tribini yesinler benim kaslı victoria Beckham im
Ya hahahahahahha işte bu beeee aynı ben
Dedim noluyor ya ben iyi birley dedim bu hatun bana neden saydırıyor.. ohhh neyseki öyle değilmiş.. aynen kuzum valla yüreğime fil oturuyor siz cıs cos yiyince
Mis gibi olmuş o yumurta misssss
İp hayırlı olsun alt komşuyu kaptanın çvili sopası var bak gelir de tehdit et beni kullan sus otur evinde sesini çıkarma de.
Ben de öyle düşünmüştüm
igdedali nerdesin anam sen
İşte bu beee kalkılmış spor yapılmış sorun kalkmakta bir heves kalkınca gerisi geliyor
Çakılcım sabah uyanır uyanmaz yarım demet kadar maydonozu bilendırdan geçiriyorsun. 1 soda ya ilave edip yarım limon sıkıp içiyorsun .. hoooop mis gibiii tertemiz yapıor vücudu ödem attırıyor zayıflamaya yardımcı ve wc için çok etkili.. eğer sonrasında kahvaltı yapılacaksa en az yarım saat sonra yapılmalı ama.
Yarın.. sözz... hmmm.. yazdım bunları unutmam.. seni ben kolundan tuttu getirdim ve spor yapmıyorsun ciğerim parçalanıyor bernaaapğğğğğğğ
İzlemedim ki çakılcım ben böyle sürükleyici meraklandırıcı şeyler seviyom var mı başka tavsiye ?
Balım spor gruplarımız var 4 adet hepsinde de belli kişiler var.. herkes spor yapıyor. 1. Sayfada da spor puan tablosu var.. oradan puana bakıp hesaplıyor. Bir hafta boyunca böyle.. sonra hooop cuma günü hesaplıyoruz toplam puanları veee grup birincilerini spor kraliçelerini seçiyoruz:))
90 kiloya dönüp..
Keyfin yerine gelip..
Böyle menü mü yaptın???
Yok yok ilk menüne tabi ki kızmıcamne sopası canım furmıcammm
Ay yok dayanamıcam
Çakıl bu bildiğin kilo alma menüsü annem..
Güne zaten hıoop 2 tostla başlamışsın öğleye kadr aç kaldığın için kesinlikle bence!!! Beyaz ekmek miydi? Zaten karbonu coşturmuşsun e tabi kan şekerin yükseldi indi hoooop açlık geldi..
Sen naptın luppokan şekerin noldu? Hoooop yükseldi birden düştü yine acıktım sansın..
Sen naptın? Hooop eti kurabiiii 1 değil 2 tane
Noldu peki? Yukarıda yazıyor ben söylemicem..
Ee akşam da geç saate kaldı mis gibi öğün ama diğerleri batırdı zaten
Ekmek beyaz değildir diye düşünüyorum çakılcım.. beyazsa hemen tam buğdaya geçiş.. 2 değil herşeyden 1 tane.
Ara öğünlerde hep hep hep sağlıklı şeyler olacak.. hurma ceviz badem fındık fıstık salatalık yoğurt domates günkurusu gibi gibi..
O el abue cubura gitmeyecek!!! Bunu yapabiliriz yahu. Bakıp yemeyeceğim diyeceksin dersin kuzum biz diyosak sen de dersin neyin eksikmiş de!
Yarınki menüde dene hemen.. sıfır abue cubur bol protein sağlıklı aara öğünler.. tarçınını eksik etme tatlı krizine birebir..
Na kadan da yumuşak ve anlayışlıyım
Geliyoooooor takımın şampiyooonuuuu geliyooor
Yürü be türkan harikasın arada yaptığın işler dahil:))
Kocanı çaysız bırakmanaadeaem de inanma kalksın da kendi alsın la laz uşağııııı
Spora geeeelllll keyiflendiiiimmmm
Ne utanması ya çpk beğendim çiçeaaaammmm keşke hergün böyle olsa maşallah sporuna
Ben onların gözlerinin kaymasına izin vermem aslındaYaşasınnnnnnnnnn
Kız nevo sen güvenilirsin diye dicektim sonra içindekiler güvenilir değil birden ve Allahtan o aklıma geldi
Heee beğenmedim menüyü hiç
Yaşasınnnnnnnnnn
Kız nevo sen güvenilirsin diye dicektim sonra içindekiler güvenilir değil birden ve Allahtan o aklıma geldi
Heee beğenmedim menüyü hiç
Okuyunca ben bile hırslandım ha..Hıhi
Çayı demlememistim
Beklesin dedim
Yok bu hafta hem 60 olucak bu beden hemde spor 1.si
Yılbaşına kadar 55 olucak bu beden
Başka yolu yok
Nevo belli oldu mu sonuçççççBen onların gözlerinin kaymasına izin vermem aslındaNeyse yeni kategoriye bekleriz çok ama çok tehlikeli bir kategori
Sen daha hala de ki diyete adapte olamıyorumİyi geceler hanımlar bugün okula yüksek bel bir etek giyip gittim aldığım tepkiler inanolmazdı ha birde bi tunik denedim beğendiğim renkte bir numara yoktu 2 si büyük oldu 1 numarası kol kısmı dar olabilir dedi.kız tam oturdu sonra dedi ki demek ki üst gövdesi baya zayıf
Yarın daha güzel menü olucak sozz
Evet canım sonuç belli olduOkuyunca ben bile hırslandım ha..
Balım hem 55 olacak ama 50 gibi görünecek.. sıkı kaslı.. ve dümdüz karın olacak kaslı.. ay mis miiiis
Nevo belli oldu mu sonuççççç
Hemen gelip bakıyorum
Ay çok heecanlandım yeni kategori belli mi sürpriz mi
Sen daha hala de ki diyete adapte olamıyorum
Sen daha hala menü verme ki
Üz sen miu yu üz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?