Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kalk kalk spor yap yoksa o kilolara yapışır kalır sana hadi bakalım yorulda iyi uyku çek
Yaptim canim, bi hayli de yoruldum, cok tesekkur ederim motivasyon icin ah su kilolar, cok sabirsizim, gobege kalcaya bakip bakip ne zaman gidecek bunlar diye kara-kara dusunuyorum her gun

2 bin dene ip atladım kız uyandı emziriyorum devam edicem
O kadar nasil yapa biliyosun. Cok merak ediyorum gercekden. Ben de bi ip alayim da kendime basliyayim diyorum 2000leri falan gorunce. 45 dak kardio yapiyorum canim cikiyo resmen, ama ipi yapmam lazim mutlaka

O kadar nasil yapa biliyosun. Cok merak ediyorum gercekden. Ben de bi ip alayim da kendime basliyayim diyorum 2000leri falan gorunce. 45 dak kardio yapiyorum canim cikiyo resmen, ama ipi yapmam lazim mutlaka

Hırs yaptım hic pes etme benim bacaklarımın guzellestigini fark ettim. Şimdi duş alırken yaptıkça alışıyorsun ilk 1000 yaptım anam ağlıyordu sonra artitrdim her hafta bi hedef belirle
Sonucunu görünce daha bi hurslanacaksin birde faydalarını oku

Bu arada haklı çıktınız 90.0 kiloya döndüm. Keyfi yerine geldi. Bugün kaçamak çok oldu. Klasik 15. Gün yine direndim.
Günün menüsü

Öğlen 13.00
2 tane Kaşarlı pul biberli tost

Saat 15.00

1 tane luppo sufle kahve

Saat 18
2 tane eti kurabi yanına 1 kupa cay

Saat 20.30
1 levrek
1 kase yeşil salata

Saat 22.00
Dayanamadim 1 issirik muz canım çok şekerli bişeyler istedi

Sanirim yum gün 1 litre su

Toplam 6000 adım.

Kalori değeri 1500

Şuan 4500 yaptım a dostlar 5 bin diye hedefim kocam trip atti çay vermedim bitsin düş alayım öyle dedim
5 bun haftaya inşallah

Çayımı demledim ip atlarken dinlenme esnasında çamaşırlarını katladim dinlenme esnasında kızın oyuncaklarını topladım hihi size tavsiye olsun benden
Şimdi kocamla çay icicem
Benden selam söyleyin ip sevdalilarina

Neden canin sekerli bir seyler istedi biliyor musun.
Suffle ve kurabiye yedigin icin. Sekerini aniden yukseltip ve yine aniden dusuruyor. Tekrar seker istegi duyuyorsun. Sabah tarcinli bi sut ic canim. Sonra da butun tatlilara basini salla

Corba?

Geldiiiiim izledim diziyiii

Öf beee kim öldü dizide şimdi? Dizi bitene kaadr öğrenilmicek mi? Öyleyse çok sıkıcı.

Bana yabancı dizi önersenize dicektim kiii galiba dizi önerileri var bakamadım daha.

Ay kalp kalbe bu kadar mı karşııı

Neden canin sekerli bir seyler istedi biliyor musun.
Suffle ve kurabiye yedigin icin. Sekerini aniden yukseltip ve yine aniden dusuruyor. Tekrar seker istegi duyuyorsun. Sabah tarcinli bi sut ic canim. Sonra da butun tatlilara basini salla
Anlaştık yerken pişman oldum ama bu benim azaltmis halim 1 paketi çok rahat yerdim artık yemiyorum. Bi de ben süt ürünleri yiyemiyorum kendimi zorlayarak yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. Anne sütü bile icmemisim o derece . Kaşar a çok fazla pul biber döküp tadını değiştiriyorum bazen de Salça sürerek. Meyveye tarçın eklesem bi de mandalina aldım bugün ceviz ve mandalina yemeyi düşünüyorum 17.00 da yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…