- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Yaptim canim, bi hayli de yoruldum, cok tesekkur ederim motivasyon icinKalk kalk spor yap yoksa o kilolara yapışır kalır sana hadi bakalım yorulda iyi uyku çek
bugün de mi 2 tost yedin
bugün mü o yoksa eskisi olan mı
Eki Görüntüle 2061468
çıkar çıkar dilini kanla ıslatıcam ben onu bu çiviliyle
O kadar nasil yapa biliyosun. Cok merak ediyorum gercekden. Ben de bi ip alayim da kendime basliyayim diyorum 2000leri falan gorunce. 45 dak kardio yapiyorum canim cikiyo resmen, ama ipi yapmam lazim mutlaka2 bin dene ip atladım kız uyandı emziriyorum devam edicem
Maydanoz soda limon nedir bir iki yerde daha bahsettiniz nasıl bişitamam kuzum maydonz soda limon var mı?
yarın güne kesinlikle onunla başla ve kabak alllll
Pretty lier i sevdiysen ya da umutsuz ev kadınlarıni onu da seversin karışımı birsey olmusŞu ufak tefek cinayetleri çok övdüler aşırı merak ettim onu mu izlesem acaba diyorum
O kadar nasil yapa biliyosun. Cok merak ediyorum gercekden. Ben de bi ip alayim da kendime basliyayim diyorum 2000leri falan gorunce. 45 dak kardio yapiyorum canim cikiyo resmen, ama ipi yapmam lazim mutlaka
Neden canin sekerli bir seyler istedi biliyor musun.Bu arada haklı çıktınız 90.0 kiloya döndüm. Keyfi yerine geldi. Bugün kaçamak çok oldu. Klasik 15. Gün yine direndim.
Günün menüsü
Öğlen 13.00
2 tane Kaşarlı pul biberli tost
Saat 15.00
1 tane luppo sufle kahve
Saat 18
2 tane eti kurabi yanına 1 kupa cay
Saat 20.30
1 levrek
1 kase yeşil salata
Saat 22.00
Dayanamadim 1 issirik muz canım çok şekerli bişeyler istedi
Sanirim yum gün 1 litre su
Toplam 6000 adım.
Kalori değeri 1500
Hey massallahhhh
Corba?Yarın için yumurtalı semiz otu yaptım iki yumurta kırdım , yanına 200 grlik yoğurt alicam ama sebze çabuk sindirildigi için , acıkıyorum yanına ne yiyebilirim sizce?
Kuruyemiş sabah yiycem ywmezsem 12 de acıkıyorum
Hep acıkıyorum gördüğünüz gibi.
Bakliyatta yemiyorum ,
Anlaştık yerken pişman oldum ama bu benim azaltmis halim 1 paketi çok rahat yerdim artık yemiyorum. Bi de ben süt ürünleri yiyemiyorum kendimi zorlayarak yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. Anne sütü bile icmemisim o derece . Kaşar a çok fazla pul biber döküp tadını değiştiriyorum bazen de Salça sürerek. Meyveye tarçın eklesem bi de mandalina aldım bugün ceviz ve mandalina yemeyi düşünüyorum 17.00 da yarinNeden canin sekerli bir seyler istedi biliyor musun.
Suffle ve kurabiye yedigin icin. Sekerini aniden yukseltip ve yine aniden dusuruyor. Tekrar seker istegi duyuyorsun. Sabah tarcinli bi sut ic canim. Sonra da butun tatlilara basini salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?