- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ben gecen ramazanda 5 kilo verdim ve sahursuz tuttum borcum 40 gun ins veririm yahu spor yapmak istiyorum lakin yukari ciktigim an kaynanam sesleniyo esraaaa ahmet durmuyo geri kostur kostur asagi iniyorum yapcak bisey yok ne kadar verirsem artim araliga kadar biraz zayiflayimda aralik 5 oglumun digum gunuSporsuz zor olur canim ilk kilonu kacirdim o yuzden tam yorum yapamicam.Oruc tutarken de cok rahat zayiflarsin.Tek sıkıntı oruclu oldugun icin gunduz canin cok sey ceker ama iftarda yiyemezsinben daha once yaptim biliyorum ve yazin ramazanda diyet yaptim.Patates kizartmasina bakip agladigimi bilirim
Sahurda haslanmis yumurta cok tok tutuyor.koca yaz bi haslanmis yumurta 1 bardak sütle oruc tutmustum ben.simdi günler de kisa zaten.
Günaydın gece oğlum hiç yatmadı sanırım pipi ucu iltihabı oldu pipi sis ve kızarık idrar verdik sonuc alacağız
dünki menümü yazayım
sabah kahvaltı yok
öğle 12:30
1 kase menemen 2 dilim ekmek (işyerinde yemek kötüydü) kafeden söyledim en hafifi buydu
1 bardak şekersiz çay
ara yok
akşam 18:30
2 köfte
1 dilim ekmek
yeşil salata yağsız tuzsuz
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
20 dk leslie
geçmiş olsun kaptanım
her hala gelişinde böylemi oluyon sen
öpemde geçsinbide bundan yapim
iyiyim kuzum,bugün fazla iş yok ama gelen giden ıvır zıvır şeylerle geçiyo,bi oturamadım doğru düzgün yerimde
gördüm gördüm kaydettim candy ,zaten görmemek mümkünmü o sporu
görünce nutkum tutuldu benim haftada yaptığımı sen günde yapıyosun
Geçmiş olsunGünaydın gece oğlum hiç yatmadı sanırım pipi ucu iltihabı oldu pipi sis ve kızarık idrar verdik sonuc alacağız
iğdeyle çekişmeli gidiyosun söyliyimUnuttun sandım korktum
Bu hafta 1. Olmam lazim
Bugünde 5 bin ip atlicamiğdeyle çekişmeli gidiyosun söyliyim
pazar günün bende boş atlamadım inşallah
Bugünde 5 bin ip atlicam
Üstüne de oryantal
Hadi bakalim
Benim pazar günüm 900 falan di
Benim oglumun da 3 aralık ilk hedefim o güne kadar 75 olmak.Ben gecen ramazanda 5 kilo verdim ve sahursuz tuttum borcum 40 gun ins veririm yahu spor yapmak istiyorum lakin yukari ciktigim an kaynanam sesleniyo esraaaa ahmet durmuyo geri kostur kostur asagi iniyorum yapcak bisey yok ne kadar verirsem artim araliga kadar biraz zayiflayimda aralik 5 oglumun digum gunu
Bugünde 5 bin ip atlicam
Üstüne de oryantal
Hadi bakalim
Benim pazar günüm 900 falan di
İns canim verirsin kac yasina giriyo oglunBenim oglumun da 3 aralık ilk hedefim o güne kadar 75 olmak.
1 :) 11 aylik daha.Ben de doğum kilolarimi postalamaya calisiyorum iste.İns canim verirsin kac yasina giriyo oglun
mesajı buldum 900 puan pazardaymış, o zaman cumartesi yok demi,hemen değiştiriyorum
Bende aynıyım kuzum bir rahat duramadımgeçmiş olsun kaptanım
her hala gelişinde böylemi oluyon sen
öpemde geçsinbide bundan yapim
iyiyim kuzum,bugün fazla iş yok ama gelen giden ıvır zıvır şeylerle geçiyo,bi oturamadım doğru düzgün yerimde
gördüm gördüm kaydettim candy ,zaten görmemek mümkünmü o sporu
görünce nutkum tutuldu benim haftada yaptığımı sen günde yapıyosun
Ayy çok sevindim valla listeye az kaldı yarışı sen kazanacaksın sık dişini tek lokmaya bile hayirgünaydın kızlarrrr çok şükür geldi haftanın yanı salı günü :)
akşam çok acıktım gidip agzıma bir lokma bişiy atayım dedim
@ada81 e yazdım çok açım bir lokma yesmemi diye oda yeme sakın git yat dedi
uslu uslu gittim yattım iyikide yattım , açlıktanda ölmedim
kanlı canlı buradayım
eger agzıma bi lokma atsaydım
o lokma elmalı turta ve , açma olacaktı
sabahh olalalalal deditartımmm @Ausencia olalalala diyince aus geldi aklıma
65,6 kilom cumaya göre -900 tanrım bu bi rüya olmalıı
listeye son 2,600 gr
#birlokmaya#hayır
Bir çamaşır astim 29çift 4tek çorap
Hep merak ederim bu çorapların teki nere gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?