Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben gecen ramazanda 5 kilo verdim ve sahursuz tuttum borcum 40 gun ins veririm yahu spor yapmak istiyorum lakin yukari ciktigim an kaynanam sesleniyo esraaaa ahmet durmuyo geri kostur kostur asagi iniyorum yapcak bisey yok ne kadar verirsem artim araliga kadar biraz zayiflayimda aralik 5 oglumun digum gunu

dünki menümü yazayım
sabah kahvaltı yok
öğle 12:30
1 kase menemen 2 dilim ekmek (işyerinde yemek kötüydü) kafeden söyledim en hafifi buydu
1 bardak şekersiz çay
ara yok
akşam 18:30
2 köfte
1 dilim ekmek
yeşil salata yağsız tuzsuz

su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
20 dk leslie

Günaydın gece oğlum hiç yatmadı sanırım pipi ucu iltihabı oldu pipi sis ve kızarık idrar verdik sonuc alacağız

oyy ne çekti senin çocuklar makbule
çok geçmiş olsun,inşallah çabucacık atlatır,biz dayanamıyoruz hastalığa minikler napsın

sevgili8284 kaptan seni bi gruba yerleştirdimi acaba,yaptığın sporlar boşuna gitmesin kaydetmek lazım
@MiuLego hastasın biliyorum ama sevgiliyi hangi gruba ekliycez?

Unuttun sandım korktum
Bu hafta 1. Olmam lazim

Benim oglumun da 3 aralık ilk hedefim o güne kadar 75 olmak.

Bende aynıyım kuzum bir rahat duramadım

@MiuLego Kaptanım geçmiş olsun

Ayy çok sevindim valla listeye az kaldı yarışı sen kazanacaksın sık dişini tek lokmaya bile hayir

Bir çamaşır astim 29çift 4tek çorap
Hep merak ederim bu çorapların teki nere gider

ecee aynı dert bendede var oğlumun çoraplarını hep yatak altından yada halı altından toplarım,tek çorapları bi poşette biriktirdim inan yıllardır eşlerine rastlayamadım halada çoğaltırım,geçen 2 tane daha eşsiz çıktı
hatta oğlumla dalga geçiyorum eşsiz çoraplara sahipsin vayy be diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…