Tamam o zaman takipteysen sorun yokAtlaya atlaya okudum ..... hele de @MiuLego nun etiketleri
@masumm ben üzüldüm ya ... sen demişsin olan şey gizlenmez ki ... erkek o erkek .... öyle gıdıklanmayı seviyyorsun diye gelip gidip gıdıklaması onun için aşkı göstermenin nirvanası ....
@suspushanimcim nisacım
@Sarayca canooooooooooom eniğimmmmmmmmmmmmyok yahu miu nun şımarıklıkları işte ..istiyor ki hep geleyim başını okşayayım ... çağırıp duruyor ...
sen salatalığa devam
@ada81geldim şimdi canom .
Munzevi Zencefil bayıldım yaaaa ..miu nun en tatlı halini bulmuşsun
Nevreste seni hep takipteyim ben @deynepnaz i de .... ne yapayım anacım o kadar çağıdım çağırdım ..gele gele gebeliğimi ..bulantılı kusmalı zamanımı buldunuz
Negroyu açık renk yazmışördeğim ördeğimmmmmmmmm
aşk olsun ama.. zaten mezun edicez cumaya dayansan ne var ya
yarın kahvaltıyı da ekmeksiz yap
N**** (Siyahi) da yeme
hiç beğenmedim işte.
cık.
giderayak beni üzüyorsun.
zaten eksilerde sıkıntıdayım diyorsun
Benim gözler bozuk göremedim de ilk bakistaNegroyu açık renk yazmış
@masumm ben üzüldüm ya ... sen demişsin olan şey gizlenmez ki ... erkek o erkek .... öyle gıdıklanmayı seviyyorsun diye gelip gidip gıdıklaması onun için aşkı göstermenin nirvanası ....
Durmak zorundayım ballı çörekim durmak zorundayımben menü yazmıyorum zaten de bugünde heçç yazmıyım
gayet güzel bir menü ama akşam o kadarla durabiliyosan çok iyiben duramazdım mesela
soğuklardan hep iişte.. ama yeme diren nillllllll
Vur banaaaa miuördeğim ördeğimmmmmmmmm
aşk olsun ama.. zaten mezun edicez cumaya dayansan ne var ya
yarın kahvaltıyı da ekmeksiz yap
N**** (Siyahi) da yeme
hiç beğenmedim işte.
cık.
giderayak beni üzüyorsun.
zaten eksilerde sıkıntıdayım diyorsun
susarız sen istersen minnağım isteğin emirdirama ben çıkıyorum muhabbet koyulaştı olmaki bu haksızlık değilmi mahrum kalıyorum hep
çarşıya uğrıycam işlerim var evde yemeğim yok sınıfta kaldım haberim yokk
Ben de görmedimBenim gözler bozuk göremedim de ilk bakista
Miu duymasın
istediği kadar açık yazsın çakal miu dan kaçar mı beNegroyu açık renk yazmış
Vur banaaaa miu
heee hiç görünmez yazın ben kafamdan kurayım kurayım neler yedi diye orayı kendim doldurayım.. sonra idam kararını yayınlarım buradaBen de görmedimAma Miu'dan kaçar mı
İyi fikirmiş biz de beyaz mı yazsakhiç görünmez sonra yazmıştık görseydin deriz
Akşam menümü yazdım bul bakalımistediği kadar açık yazsın çakal miu dan kaçar mı be
heee hiç görünmez yazın ben kafamdan kurayım kurayım neler yedi diye orayı kendim doldurayım.. sonra idam kararını yayınlarım burada
ahaaaBen de görmedimAma Miu'dan kaçar mı
İyi fikirmiş biz de beyaz mı yazsakhiç görünmez sonra yazmıştık görseydin deriz
@MiuLego akşama börek,mantı,içli köfte,baklava mı yeseydim...
istediği kadar açık yazsın çakal miu dan kaçar mı be
heee hiç görünmez yazın ben kafamdan kurayım kurayım neler yedi diye orayı kendim doldurayım.. sonra idam kararını yayınlarım burada
Banada öyle geldi gelsin artık zaten yetti garionlara serbest olsun zaten onlar oranın medarı iftihar ları
bize yasakla sen,mesela ben bu gruptan çıksam kaybolurum kk da geri dönemem hiç bilmem oraları
d vitaminin değilde halanın ayak sesleri gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?