hani nerde????????????ben yazdım onuda yazdım ama kıymetim bilinmiyo işte Eki Görüntüle 2062286
ay yazan ellerini mıncıklayım ben emiiiiiiiiiiiiiEfeeett dur sana mani yazayimmm
Minnos mu minnos bir kaptan
Kizdi mi civiliyi cikartan
Aman korkma cok datludur
Sen yine de kilolari ver yavastan
bekle buluyorum mesajımıhani nerde????????????
hedeften git gide uzaklaşıyordu yazıyor senin isminin altındabeni mi kandırıyosun sen
Canim geçmiş gecmiste kalmistir senden once buna takilma niye takiliyorsun....simdi sen varsin olay bitti..bence insanların geçmişiini bilmmemk gerekiyor işte ben eşimin geçmişini bildigim için takılıyorum bu duruma
4 yıl bir ilişki ve yaşanılanlar , meshep farklılıgı yüzündne oluşan bir ayrılık
bunları bilince insna daha bi üzülüyor
belki aptallık üzerinden 1 yıl geçmiş diyceksin ama geçmiyor işte benden
sen iyi aşmışsın valla eve filan davet etmek harikasın
Öyle mi yazılacaktı hiç haberimiz yokbugün kimse adının altına miuyle zayıflamak harikaaaa oww yeaah falan yazmamış
köşeme gideyim de ağlayayım
öyle deme ama kaptanım,seviyoruz biz seni
bu sabah tartıyla bozuşsaktatabiki miu ile zayıfalamakta harika
gündem masumm ama aslında çoğu kişinin karşı karşıya kaldığı durum
Regli olamadım iştah artışı felaket kendimi durduramadım ev yapımı ama ya çöpe mi atayım bayatlayacaklarsabah poğaça mı yedin
hem de ben senin menülerini överken
Koydum gelaboovv kız sen öyle şey yapmazdın o poğaçada nerden çıktı ki
başın mı ağrıyorgeçmiş olsun kuzum kahve şifa olsun inşallah
olmadı vişne suyunuda dene işe yarıyo bazen
kahvenin suyunu koy geliyorum
ev yapımıysa ellerine sağlık daha az zararlıdırRegli olamadım iştah artışı felaket kendimi durduramadım ev yapımı ama ya çöpe mi atayım bayatlayacaklartam 1 tane değildi
bendeeeKoydum gelRegli olamadım iştahım arttı ama kendimi zor durduruyorum hala açım
evet yeni moda bu takımın zorubnlu kuralı yaptım bunuÖyle mi yazılacaktı hiç haberimiz yok
ya onu gördüm beeeenbak burda iyi oku ne yazmışım
yeminle deynep yazdı sandım.. o bahaneler o laflarRegli olamadım iştah artışı felaket kendimi durduramadım ev yapımı ama ya çöpe mi atayım bayatlayacaklartam 1 tane değildi
hadi yaa
sen gitme oralarahadi yaaben canım çekmesin diye sadece başlığı gördüm aşağılara inemedim okumadım :)))
sen orayı kasdediyosun ama olsundu ben mesaj olarakta yazdım dı,oda kabul olsunduevet yeni moda bu takımın zorubnlu kuralı yaptım bunu
ya onu gördüm beeeen
onu görünce de sevindiydim hatta
ama ben gözümü o git gide hedeften uzaklaşıyordu yazısının olduğu yere diktim anlamıyorsun
yeminle deynep yazdı sandım.. o bahaneler o laflarnilim noldu sana yahu hahahahah özüne dön
Yok hiç gider miyimsen gitme oralara
İyi yapmışsın ilk sayfada pasta dehşethadi yaaben canım çekmesin diye sadece başlığı gördüm aşağılara inemedim okumadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?