yeme kuzum,cumaya ne kaldı şunun şurasındaBanada öyle geldi gelsin artık zaten yetti garişuanda mutfakta börek var yemiyorum sinsice bakıp kahvemi yudumladım
Miu yazı rengini bir süre beyaza çevirsin o zaman göremez
alıntılanınca çıkıyo ama hee
börek mantı içli köfte ve baklava hmmm@MiuLego akşama börek,mantı,içli köfte,baklava mı yeseydim...
börek mantı içli köfte ve baklava hmmm
neden olmasın ki
hatta ayakta falan da yeme sen şimdi
Eki Görüntüle 2062293
gel otur rahat et yerken
İyi fikirmis de alintida gozukecek pofffBen de görmedimAma Miu'dan kaçar mı
İyi fikirmiş biz de beyaz mı yazsakhiç görünmez sonra yazmıştık görseydin deriz
Miu'nun yazı rengini değiştirmemiz lazımİyi fikirmis de alintida gozukecek pofff
Hayatta yapmaz.Bizimkini degistirir de kendininkini asla :)Miu'nun yazı rengini değiştirmemiz lazım
O zaman kaçamaksız yaşamaya devamHayatta yapmaz.Bizimkini degistirir de kendininkini asla :)
offff walter reyiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@MiuLego dizi sormuşsun ki .... prison break 1 numaram ... fringe ilk 3 ümdür ...hele de bishop amca
hannibal var 2. sırada ama fazla derin bu ikisine benzemez , evet kesmeli biçmeli ama psikolojik yönü ağır ...
prison break yeniden başladı haberin yoksa .... onu da bilsezon arası şu an .
şimdi bazı diziler var çok güzel ama sene olarak artık üzerlerinden 15 sene geçmiş ..yakalayamıyor şu an ki nabzı .
the 100 izledin mi ?
breking bad ya da ..
Orphan black .. true detective ..
pek tabiii tarzı bunlara benzemese de twd ....
ye ama ya hatrım kalır aaa ye olmazTamam vazgeçtim
alıntısız da görüyorum kiİyi fikirmis de alintida gozukecek pofff
direnbernaBu aksam diyetimin büyük sinavlarindan birini verecegim.Esime........yapacagim.
Ben gideyim o halde
Nohutu ve seni kocaman öpüyorum ausum
Atlaya atlaya okudum ..... hele de @MiuLego nun etiketleri
Nare83 ben üzüldüm ya ... sen demişsin olan şey gizlenmez ki ... erkek o erkek .... öyle gıdıklanmayı seviyyorsun diye gelip gidip gıdıklaması onun için aşkı göstermenin nirvanası ....
@suspushanimcim nisacım
@Sarayca canooooooooooom eniğimmmmmmmmmmmmyok yahu miu nun şımarıklıkları işte ..istiyor ki hep geleyim başını okşayayım ... çağırıp duruyor ...
sen salatalığa devam
@ada81geldim şimdi canom .
Munzevi Zencefil bayıldım yaaaa ..miu nun en tatlı halini bulmuşsun
Nevreste seni hep takipteyim ben @deynepnaz i de .... ne yapayım anacım o kadar çağıdım çağırdım ..gele gele gebeliğimi ..bulantılı kusmalı zamanımı buldunuz
bravo.
Tamam yemiyorum zaten biraz eksiye düşmüşüm oda gitmesinoffff walter reyiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ausum hiç izlemedim bu yazdıklarını .. yılı falan da fark etmez.. tarzı benzerse fringe prison break e izlerim.. ilk henginden başlayım izlemedim hiçbirini
ye ama ya hatrım kalır aaa ye olmaz
alıntısız da görüyorum ki
direnberna
ben de nohut yapacamNohutu ve seni kocaman öpüyorum ausum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?