- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahahhaaişte brokolicik o yüzden
Bilmiyorum canim, bakalim cok fark olmaz, yorgunum cunku, ayni olur en fazlaHer zamanki puanın mı olacak canımMenün tabi ki çok güzel
157,5 yapmışsın 2 gün önce dün de 70 hangisi olacak kiBilmiyorum canim, bakalim cok fark olmaz, yorgunum cunku, ayni olur en fazla
ııyyyyy patates miiiiiiiiiiPatates kizartcamAslinda actifry da 1 kasik yag ile yapıyorum. Ama aksam aksam patates yiyemem cısss..Yogurt sevmem ben o yüzden hemen uzerine yogurt boca etmeliyim.Ya da eşim alsin makinenin icinden benim elim kayar fln
Neye çıldırıyoruzYok ya dun coktu, 292,5di . Cildiririm yaaaaa kaptan
Ayy minnak hazirandami dogacak. Bnm kizimda 29 haziranda doğdu abla . inşallah hayirli kolay bi hamilelik gecirirsin. Bnm 5 ayy bulantim olmuştuiyiyim canım , nete girince biraz burda biraz haziran annelerinde takılıyorum :))
Çok giremiyorum .
bulantılar var .
sen nasılsın ?
Akşam nerede balım bi yoğurt bi cacık falan ye kuzum migrenin tutar aman diyeyimMenü
Sabah
İki dlm tb ekmeği
Klasik kahvaltı
Ara
Bir dlm ananas
Bir fındık
İki buçuk tane çok kakaolu N**** (Siyahi)
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Akşam
Bir kupa sütlü kahve içerim.
Su 1.5 lt
@MiuLego mortimWhiteblacklife
Banu kahvaltıda hiçbirşey yememişsin ki.. çok az bu .. yarın daha sağlam kahvaltı yap canımkahvaltı 08:00
1o yeşil zeytin
yarım avuç fındık
1 kk beyaz peynir
öglen 15:0
tavuklu salata
ayran
3 lt kadar su
kahve , çay
Banu kahvaltıda hiçbirşey yememişsin ki.. çok az bu .. yarın daha sağlam kahvaltı yap canım
gel ya neden gelmiyorsun ki, gerçi hamilelik ve diyet grubu birbirine zıt ama olsun ya, hal hatır sormaya gel senAtlaya atlaya okudum ..... hele de @MiuLego nun etiketleri
Nare83 ben üzüldüm ya ... sen demişsin olan şey gizlenmez ki ... erkek o erkek .... öyle gıdıklanmayı seviyyorsun diye gelip gidip gıdıklaması onun için aşkı göstermenin nirvanası ....
@suspushanimcim nisacım
Sarayca canooooooooooom eniğimmmmmmmmmmmm yok yahu miu nun şımarıklıkları işte ..istiyor ki hep geleyim başını okşayayım ... çağırıp duruyor ...
sen salatalığa devam
@ada81geldim şimdi canom .
Munzevi Zencefil bayıldım yaaaa ..miu nun en tatlı halini bulmuşsun
@Nevreste seni hep takipteyim ben@deynepnaz i de .... ne yapayım anacım o kadar çağıdım çağırdım ..gele gele gebeliğimi ..bulantılı kusmalı zamanımı buldunuz
Afiyet olsun canım. Güzel yemişsin. Güzel eksiler gelecek eminim cuma olmasa da ileriki günlerde. Benim akşam yemeğini sormuşsun canım istemedi kuzucum eğer Acıkırsam pul biber yoğurt yaparım.Menuu
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah
2 dilim ekmek tb
2 tane yağda yumurta
Az peynir domates salatalık
Az üzüm
4 tane zeytin
Ara 1 tane mandalina
Akşam 17.30
2 tavuk baget firinda ve sebzelerin den 1 kaşık
Salata
Su 2 litre
18 .30 kahve fındık kan uzumu keyfi yapacagim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Ausencia @MiuLego begum75
MortimMunzevi Zencefil
Menuu
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah
2 dilim ekmek tb
2 tane yağda yumurta
Az peynir domates salatalık
Az üzüm
4 tane zeytin
Ara 1 tane mandalina
Akşam 17.30
2 tavuk baget firinda ve sebzelerin den 1 kaşık
Salata
Su 2 litre
18 .30 kahve fındık kan uzumu keyfi yapacagim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Ausencia @MiuLego begum75
MortimMunzevi Zencefil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?