Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Patates kizartcam Aslinda actifry da 1 kasik yag ile yapıyorum. Ama aksam aksam patates yiyemem cısss..Yogurt sevmem ben o yüzden hemen uzerine yogurt boca etmeliyim.Ya da eşim alsin makinenin icinden benim elim kayar fln
ııyyyyy patates miiiiiiiiii

patatese o sarı rengini veren neymiş biliyor musun

neyse anlatmayım miden kalkar ye sen yani tabi istiyorsan sen bilirsin yani

iyiyim canım , nete girince biraz burda biraz haziran annelerinde takılıyorum :))
Çok giremiyorum .
bulantılar var .

sen nasılsın ?
Ayy minnak hazirandami dogacak. Bnm kizimda 29 haziranda doğdu abla . inşallah hayirli kolay bi hamilelik gecirirsin. Bnm 5 ayy bulantim olmuştu

Akşam nerede balım bi yoğurt bi cacık falan ye kuzum migrenin tutar aman diyeyim

Menuu
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah
2 dilim ekmek tb
2 tane yağda yumurta
Az peynir domates salatalık
Az üzüm
4 tane zeytin
Ara 1 tane mandalina
Akşam 17.30
2 tavuk baget firinda ve sebzelerin den 1 kaşık
Salata
Su 2 litre
18 .30 kahve fındık kan uzumu keyfi yapacagim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Ausencia @MiuLego begum75
Mortim Munzevi Zencefil

gel ya neden gelmiyorsun ki, gerçi hamilelik ve diyet grubu birbirine zıt ama olsun ya, hal hatır sormaya gel sen

Afiyet olsun canım. Güzel yemişsin. Güzel eksiler gelecek eminim cuma olmasa da ileriki günlerde. Benim akşam yemeğini sormuşsun canım istemedi kuzucum eğer Acıkırsam pul biber yoğurt yaparım.

Ben de menu vereyim.Bugun saatler karisti birbirine girdi fln bi değişik.

Sabah dicem de saat 13.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 16.00
2 küçük mandalina

Aksam 17.30
Taze fasulye(biraz cok oldu sanirsam dün aksamin acligi bi de yemek bitsin kalani cope gidecek diye düşünerek)
Salata
Su 2 olmak uzere
Spor su an 150 ip
Aksam gec gelmezsem yaparim bikac sey daha.
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…