İyi canım çok şükür daha iyi olacaksın inşaallahAksam izin aldım 7 de çıktım daha iyiyim sakinlestim. Ama sis gözlerimi hemen farkettiler.
Aynı fikirdeyimCanım bende iki Ogün yiyorum genelde ama ekmeksiz kesinlikle cikamiyorum wc ye kayısı o bu su denedim olmadı o yüzden ekmek yiyorum bende
Aksam izin aldım 7 de çıktım daha iyiyim sakinlestim. Ama sis gözlerimi hemen farkettiler.
Çakıl la cumadan itibaren mortiyizen az.iki kilo diyorumİyi canım çok şükür daha iyi olacaksın inşaallah
Benimkiler berbattı ya anlatamam ip atlama toparladı sarkikti ya berbattıBenimde iç bacaklar iğrenç atlasam mı ? Bilemedim
Çakıl'da bayağı iddialı gelecekÇakıl la cumadan itibaren mortiyizen az.iki kilo diyorum
İyi tarafından bakarsak paketli gıda yokGünün menüsü bakalım bu sefer olmuş mu
Sabah 8
1 muz
Saat 11
Yeşil çay
Saat 13
Kremalı mantar çorbası
Izgara tavuk avcum kadar 2 parca
4 dal roka pilav yerine sadece 4 dal roka verdiler
Saat 15
Türk Kahvesi
Saat 17
1 mandalina
1 kuru kayısı
Saat 20
1 kase Şehriye çorbası
Domates biber
3 siyah zeytin
2 yumurtadan menemen ama eşimle yedik
60 gr ekmek
Ekmeğe dayanamadim menemen etmeksizin olmuyormus.
Şimdi eşim çay yaptı onu içiyorum.
Heyecan yaptım 1 haftada 2 kiloÇakıl la cumadan itibaren mortiyizen az.iki kilo diyorum
Acaba ekmek beyaz ekmek miİyi tarafından bakarsak paketli gıda yok
Eksik olan ise kahvaltı kahvaltıda ekmeği ye aksam yeme bence
GöreceğizÇakıl'da bayağı iddialı gelecek
duzelecek insallh kaptanim yarin daha gizelKafaya takıp büyütecek kadar çok değil zaten.. ama olmasın yani ne gerek var dimi.. sağlıksız sonuçta az da olsa
Bilmem ki öylemi?Acaba ekmek beyaz ekmek mi
Forum yavaş galibaBilmem ki öylemi?
6.45 de evden cikiyorum 1.5 saat sürüyor yolum bimden kepekli sandviç alacağım cuma günleri geliyormus bu hafta onu deneyecegim. Ama 16 saat açlık da bana güzel kilo verdiriyor. Akşamları 8 den sonra evde olduğum için yemek sıkıntılı oluyor. Eşim yemek için bekliyor beni ve benim için o da hafif yiyor. Bu hafta bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.İyi tarafından bakarsak paketli gıda yok
Eksik olan ise kahvaltı kahvaltıda ekmeği ye aksam yeme bence
Dengeli güzel menğ güneşimmafiyet olsun akşam da erken kapatılmış mis gibi. Su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?