Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canim ne ispanakli ne kiymali ...yumurta kiracaktim makarna 3 catal yiyince dedim buda fazla olmasin diye yumurta kırmadım...

ada çok az böyle olmaz
o ıspana en az iki yumurta kurmalıydin
yanında dolu bir kase yoğurt yine bünyeni açlık moduna sokacaksın ben diyim

Bir film var celeste &Jesse forever bunu seyretmeni çok isterim ben çok begenmistim. Ordaki kadını kendime çok yakın hissettim. Filmi seyrettikten sonra filmde söylediği bir cümle çok etkilemisti. Belki seni de etkiler.

tesekur ederim kesinlikle izliycemmmm ilk firsattaa

Fringe tabiki 1 numara

ada çok az böyle olmaz
o ıspana en az iki yumurta kurmalıydin
yanında dolu bir kase yoğurt yine bünyeni açlık moduna sokacaksın ben diyim

tesekur ederim kesinlikle izliycemmmm ilk firsattaa
Canim bilerek yogurt yemedim demir emilimini azaltmayayim diye ispanak yogurtla yenilince faydasi olmuyormus.... canim o kadae spor yapiyorum acta kalıyorum tarti guldurmuyor zatiii cok agirlasti kaslarim farkindayim....cok yemiyorum cok yiyince diyet modunda olamiyorum boyle diyette hissediyorum kendimi....

Geçen hafta da yemedim Çok iyiydi bulaştın mi bırakamıyorum ekmeği ama sabah cia tohumlu dengeden yesem mi 1 dlm ? bilemedim
En azından Çarşamba ve Perşembe dışındaki günler yesen sadece 1 dilim
Ben ilk günler problem yaşıyordum .Bir nevi karatay yapıyorum.Sonra ara ara yemeye başladım biraz düzene girdi
Genelde protein ile besleniyoruz oda sorun oluyor..

Yaa canim karışmak gibi olmasinda sen kalbini zorlamıyormusun 5bin coook....
Yok bebekim 1 dakika dinlenme molam var günde 1 saat ip atlama 600 700 kalori benim 5bin yapmam 50 dakika :)
Bn yorulmuyorumki ayrıca hani bu yan tarafta vardrya basen ses gibi durur inabmicaksin 2 haftada dır ip atlıyorum erimiş az kaldı bacağım 61 iken 58 olmuş selülit azalmış neredeyse yok bu kadar beklemiyordum

Benimde iç bacaklar iğrenç atlasam mı ? Bilemedim

Bilemedim ki şimdi
Karatayda yapıyorum onda ekmek yok .
Yani amaç leptin aslında
İlaç la filanda çözmek istemiyorum bu sorunu

Cumadan sonra bı deneyim olmadı .ekmekli Karatay olur mu acaba

Bilemedim ki şimdi
Yani amaç leptin aslında

Canım bende iki Ogün yiyorum genelde ama ekmeksiz kesinlikle cikamiyorum wc ye kayısı o bu su denedim olmadı o yüzden ekmek yiyorum bende

Bilemedim ki şimdi
Yani amaç leptin aslında

O zaman kuru meyve yemeyi deneyeceksinOda işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…