Geçmiş olsun canımHasta hasta tam kalktim kahve yaptim leslie yapcaktim kiii miumun mesajini gördüm:)))) unutur muyum kuzum hastayim da ara ara girip cikiyom cok kötü grip oldum dün
Yok canim ne ispanakli ne kiymali ...yumurta kiracaktim makarna 3 catal yiyince dedim buda fazla olmasin diye yumurta kırmadım...
Bir film var celeste &Jesse forever bunu seyretmeni çok isterim ben çok begenmistim. Ordaki kadını kendime çok yakın hissettim. Filmi seyrettikten sonra filmde söylediği bir cümle çok etkilemisti. Belki seni de etkiler.
Ekmek yemediğin için bağırsaklar çalışmıyor...Benim de öyle oluyor.En az haftada 1-2 dilim yesen nasıl olur..Of 3.gun WC yok
Yarına közlenmiş patlıcan yemeği yapicam kıymalı kabak alamadım
Yaa canim karışmak gibi olmasinda sen kalbini zorlamıyormusun 5bin coook....3776 idim kızın uyku vakti geldi
Bugün 5bin yapicam
Nazar ettiniz beni 100 tanede kesiliyorum
Fringe tabiki 1 numaraoffff walter reyiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ausum hiç izlemedim bu yazdıklarını .. yılı falan da fark etmez.. tarzı benzerse fringe prison break e izlerim.. ilk henginden başlayım izlemedim hiçbirini
ye ama ya hatrım kalır aaa ye olmaz
alıntısız da görüyorum ki
direnberna
Bugün nasılsın bakalımFringe tabiki 1 numara
Canim bilerek yogurt yemedim demir emilimini azaltmayayim diye ispanak yogurtla yenilince faydasi olmuyormus.... canim o kadae spor yapiyorum acta kalıyorum tarti guldurmuyor zatiii cok agirlasti kaslarim farkindayim....cok yemiyorum cok yiyince diyet modunda olamiyorum boyle diyette hissediyorum kendimi....ada çok az böyle olmaz
o ıspana en az iki yumurta kurmalıydin
yanında dolu bir kase yoğurt yine bünyeni açlık moduna sokacaksın ben diyim
tesekur ederim kesinlikle izliycemmmm ilk firsattaa
Ekmek yemediğin için bağırsaklar çalışmıyor...Benim de öyle oluyor.En az haftada 1-2 dilim yesen nasıl olur..
En azından Çarşamba ve Perşembe dışındaki günler yesen sadece 1 dilimGeçen hafta da yemedim Çok iyiydi bulaştın mi bırakamıyorum ekmeği ama sabah cia tohumlu dengeden yesem mi 1 dlm ? bilemedim
Merak ettimYouTube da mistik yol diye birşeye denk geldim..25 dk meditasyon yaptım ..şuan kuş gibiyim resmen..çok ilginç..
Yok bebekim 1 dakika dinlenme molam var günde 1 saat ip atlama 600 700 kalori benim 5bin yapmam 50 dakika :)Yaa canim karışmak gibi olmasinda sen kalbini zorlamıyormusun 5bin coook....
Sagol canim nevom,hava degisikligi yaramadi herhalde banaGeçmiş olsun canım
Yok bebekim 1 dakika dinlenme molam var günde 1 saat ip atlama 600 700 kalori benim 5bin yapmam 50 dakika :)
Bn yorulmuyorumki ayrıca hani bu yan tarafta vardrya basen ses gibi durur inabmicaksin 2 haftada dır ip atlıyorum erimiş az kaldı bacağım 61 iken 58 olmuş selülit azalmış neredeyse yok bu kadar beklemiyordum
En azından Çarşamba ve Perşembe dışındaki günler yesen sadece 1 dilim
Ben ilk günler problem yaşıyordum .Bir nevi karatay yapıyorum.Sonra ara ara yemeye başladım biraz düzene girdi
Genelde protein ile besleniyoruz oda sorun oluyor..
Aksam izin aldım 7 de çıktım daha iyiyim sakinlestim. Ama sis gözlerimi hemen farkettiler.Bugün nasılsın bakalım
Canım bende iki Ogün yiyorum genelde ama ekmeksiz kesinlikle cikamiyorum wc ye kayısı o bu su denedim olmadı o yüzden ekmek yiyorum bendeBilemedim ki şimdi
Karatayda yapıyorum onda ekmek yok .
Yani amaç leptin aslında
İlaç la filanda çözmek istemiyorum bu sorunu
Cumadan sonra bı deneyim olmadı .ekmekli Karatay olur mu acaba
O zaman kuru meyve yemeyi deneyeceksinBilemedim ki şimdi
Karatayda yapıyorum onda ekmek yok .
Yani amaç leptin aslında
İlaç la filanda çözmek istemiyorum bu sorunu
Cumadan sonra bı deneyim olmadı .ekmekli Karatay olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?