Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aferin oğluşa...sadece Nasıl tepki vereceğini bilememiş normal olarak...çok hoşuma gitti ya kırma sebebi..maşallah..
Öyle de abla ailesi rahatsız olmuş çocuğun oyuncağını kırmış diye hocalara dedim kaç kere oyuncak gununde silah istemiyorum diye Tang silah degilmis

Canım doğru yönlendirmişsin .
Silahlar kötüdür evet bunu bilmeli . Ama bsşkasının eşyasına zarar vermekte.

Çok akıllı bi cevap vermiş bu arada
İşte onu anlatmaya çalışıyorum şimdi ama arkadasimda oynamasın kötü şeylerle istedim diyor cozecegiz bakalim

@begum75
igdedali
@nehirnil111

kaptan yardımcılarını gören var mııııııııııııııııııı

kayıp ilanı vericem yaaaaa
iğdedalı denen kaptan yardımcısı şu an sporunu bitirdi dujunu aldı hazırlandı feylesofla dışarı çıkacak gelmesini bekliyor noldu minnoşum?
noldu cigerparem
Bak sana şiir yazıyorum öhöm öhöm :

Minnak mı minnak bir kaptandır kendisi
İlgi manyağı haliyle esir eder herkesi
Uzuuun uzuuun yazmak isterim hislerimi
Lakin bu da anlatabilemez sevgimi
Eğer ki bir gün unutursam ismini
Gözüme at kaçmıştır kızmayın ablası
O zaman affeer unutur her şeyi

Bir film var celeste &Jesse forever bunu seyretmeni çok isterim ben çok begenmistim. Ordaki kadını kendime çok yakın hissettim. Filmi seyrettikten sonra filmde söylediği bir cümle çok etkilemisti. Belki seni de etkiler.

Hosbulduk

Hahahahahhaah kıyamam oturdun onu mu saydınnnnn

Aus o nasıl servis kaşığı allasen.. ben bir servis kaşığıan 20 tane sığdırırım sonuçta servis kaşığı yani 2 servis kaşığı 40 eder o da bir tabak seninki bildiğin yemek kaşığı :) yicem ya seni
Menünün güzelliği hafifliği ile gözü kamaşan bir miu bırakayım burayaaaa
Dengeli güzel menğ güneşimmafiyet olsun akşam da erken kapatılmış mis gibi. Su iç
Flashforward
Resurrection
X files eski bir dizi fringe ondan etkilemişti
Whispers
Thé sinner

Hatırladıklarim her tür var suç gerilim ajan istersen
missing
Blindspot
Containment
Güzeldi.
Tamam çakılcım sağol not aldım. X files aklıma epey yattı
O kaçamaklar ne oluyor makbuş? Hala mı geliyor noluyor

Kaçamakları menğden silsem aşırı güzel menğ.. kaçamaklarla da eh işte :)

Aus o nasıl servis kaşığı allasen.. ben bir servis kaşığıan 20 tane sığdırırım sonuçta servis kaşığı yani 2 servis kaşığı 40 eder o da bir tabak seninki bildiğin yemek kaşığı :) yicem ya seni
Dengeli güzel menğ güneşimmafiyet olsun akşam da erken kapatılmış mis gibi. Su iç
Flashforward
Resurrection
Whispers
Thé sinner

missing
Blindspot
Containment
Güzeldi.

Flashforward
Resurrection
Whispers
Thé sinner

missing
Blindspot
Containment
Güzeldi.

Sen sen miuuuuu adına şiirler yazılan gadın

Ya tam kızcam böyle yapıp kandırıyosunuz beni

Gel de öpem madem

Eve geç gitme

Ay bi turlu toparlayamiyorum dedim ya nedense aksam yemeginden sonrabi aclik tutuyor 1 aydir nerdeyse kafama gore besleniyorum ondan galiba ama yavas yavas duzene oturtacagim sagliksiz seyler girsin istemiyorum vucuduma

Ay bi turlu toparlayamiyorum dedim ya nedense aksam yemeginden sonrabi aclik tutuyor 1 aydir nerdeyse kafama gore besleniyorum ondan galiba ama yavas yavas duzene oturtacagim sagliksiz seyler girsin istemiyorum vucuduma
Kafaya takıp büyütecek kadar çok değil zaten.. ama olmasın yani ne gerek var dimi.. sağlıksız sonuçta az da olsa

Miu mesajların üçer beşer gelmiş
Teşekkür ederim canım
Az önce bir arkadaşla konuştum...Çok kötüsün bu ara hep diyetten sen yerinde duramayan birisin enerjin yetmiyor.Ondan hep hasta oluyorsun.Kilon iyi diyeti bırakSon 7 -8 kilo dedimNe halin varsa gör dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…