Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kitabini okumus biri olarak aynen senin yazdigin gibi yazıyor hergun spor yap yedigin bir iki dilim ekmek zarar vermez diyor... ayrica aciktiginizda bir bardak ayran tuketin leptini bozmaz diyor... ben banusa diyorum acikirsan bir bardak ayran ic diye leptini bozmuyormus...

Haladan mı bahsediyosun vaytım ne demek istiyosun anlamadım
Canım şöyle bir sıkıntım var benim benim vücudum kendi kanını tuketiyor ve yerine uretmiyor yılda 2 3 defa kan degerime Gore kan nakli oluyorum yani kan alıyorum tabi bu beni çok zorluyor bünye olarak 4 yıl ilaç tedavisi gördüm çözüm bulamadık gıda ile desteklemeye çalışıyorum ve almak istemiyorum 6 saat hastane de kalıyorum serum gibi ilaçlar ve kan alıyorum

Benim arkadaşım 150 boya 85 kilo beni gördükçe diyete gireceğim dedi gaz verdim motive ettim yok aradım ben böyle mutluyum dedi ben ne yapayım o öyle mutlu ise bende böyle mutluyum
Herkes aynı fikirde değil canımBen de kuzenime tatil de öyle söyledim.Ben başlayacağım sen de başla.O benden 15-20 kilo fazla..Daha başlayacak
Kendileri bilirler biz fit olmak isityoruz

Yufka ekmeğe iyice alistim diğer ekmekler gibi çok yiyemiyorsun ama kalorisini bulmiyorum her öğünde 50 gr yufka ekmek veriyor. Geçen gün içine peynir maydanoz soğanı salata yapıp koydum çok lezzetli geldi.

Öyle canım yaGeçen Cuma arkadaşa gittim oradada ne kalmış nereden vereceksin diyor.Ben kendimi böyle mutlu hissetmiyorum.Daha fit olmak istiyorum.İlla kilo vermek için bir yerlerimizin fırlaması mı gerekiyor
Ayyy salona gelen kizlari bi gorseniz inanamazsıniz nasil zayiflar nasil anlatamam deli gibi benimle birlikte spor yaptilar benim agzim acik sok...dusunun hepsi abartmiyirum hepsi @MiuLego gibi bitaneside ondan zayif 45 anca kilosu bi spor yapiyor akliniz almaz... ben ve bi bayan daha var belli biz anayiz yuvarlaniyiruz pilateste

Ah ada aynen ya..

Ama sağlam karataycıyım diyenlere de sorssan kitabını okumamıştır sadece tv den izlemiştir ekmek zinharrrr yasak der.. yahu aç da oku yani.. kadın tabiki tv de çıkıp ekmek yiyebilirsiniz demez biz vur diyince öldüren toplumuz der mi hiç .. dese bir öğünde bir ekmek gömecek tonla insan var karatay hocayiyebilirsiniz dedi diye..

Ayranı kitapta mı okudun ada ben hatırlamıyorum çok damerak ediyorum bu konuyu?

Herkes aynı fikirde değil canımBen de kuzenime tatil de öyle söyledim.Ben başlayacağım sen de başla.O benden 15-20 kilo fazla..Daha başlayacak
Kendileri bilirler biz fit olmak isityoruz
Aynen öyle yapacağım birşey kalmadı elimden geleni yaptım destek için yok

Geçen yıl ben de gittim salona dediğin gibi bir sürü fit bayan geliyor...Yani boş durmuyorlar,kilo almamak için çabalıyorlar.
Millet olarakta zayıflasak spor salonuna gitsek bizimle dalga geçerler.Bu şekilde ne diyeti diyorlar

Tatile kadar istediğim kiloya gelirim inşaallah sonra gidince bak ben vereceğim demiştim diye hava yaparım belki gaza gelir
Beni görüyor inanmıyorum o ayrı diyetle verdigime yok uçtu diyorum gece yattım sabah kalktim zayiflamisim insanlar kolay şeyler istiyor diyet spor olmuyor şok diyetler bilmem içecekler valla kimse bir gecede zayıflatıyor 4 aydır vereceğim diye sinir harbi yaşıyorum

Anam... fenaymış.. sakatat çok kan yapar derler vaytım başka bilgim yok inan..
Yufka ekmeğe iyice alistim diğer ekmekler gibi çok yiyemiyorsun ama kalorisini bulmiyorum her öğünde 50 gr yufka ekmek veriyor. Geçen gün içine peynir maydanoz soğanı salata yapıp koydum çok lezzetli geldi.
Tamam sen de ölçülü yufka ekmek ye ama dediğim gibi karbon dengesine dikkat ederek.. akşam öğününde mümkün olduğunca yememeye çalış
Hahahahah kız evet artık hep zayoflar gidiyor yahu

Valla ben de özlüyorum yazmayinca....
Bir eksiklik hissediyorum...
Biz de seni çok özlüyoruz kiiiii
Ay 70 ler çok uzun zaman oldu o kiloları görmeyeli
Artık çok yakın bak miu demişti dersin.. cuma bizşm takımdaki ilk cuma kilo bildirimini yapacaksın mesela :))
Bende öfke problemivar hemen patlıyorum bağırıyorum pireyi deve yapıyorum bana akıl verin
Türkanım o an gelince içinden ayetelkürsi oku kuzum bir kere en az .. faydasını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…