Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ciğer tuketiyorum ama geri kalanı nayirrrr

Sanki yata yata kilo veriyoruz dimi..

Ter akıtıyoruz yahu.. millet ayak uzatıp çay kahve pasta börek keyfi yaparken biz spor yapıyoruz ter akmayan yerimiz kalmıyor.. bunu anlayamıyorlar

Evet kitapta okumuştum yanılmıyorsam ...kitap annemde yoksa tekrar bakardim..cok acikirsaniz iki ogun arasinda bir bardak ayran tüketin leptini bozmaz diyordu...

Hosbuldum minnakim

Hayırdır sen ne iş yürek mi yedin kız

Yokk yokkk kesin yürek yedin kesin

Söyle ne yüreği yedin kimin yüreğini yedin zalım kadın
Hahahhaha hahahhaha

Sen bana arkadan el çıkaran smiley mi yaptın yaaa
Ciğer tuketiyorum ama geri kalanı nayirrrr
Ciğeri her hafta mutlaka tüket o zaman vaytım

Diğerlerini de ye diyemicwm valla çünkü

Benim bile 1.5 ay oldu canım ve daha en az 2-3 ayım varBirde şey denir verdin ama geri alırsın
İnşaallah veririz ve uzun süre geri almayız

Benim arkadaşım 150 boya 85 kilo beni gördükçe diyete gireceğim dedi gaz verdim motive ettim yok aradım ben böyle mutluyum dedi ben ne yapayım o öyle mutlu ise bende böyle mutluyum
Ben inanmıyorum okadar kiloyla mutlu olunacagina yük yuk.taşı taşı

Ay ada alemsin

Ay 70 ler çok uzun zaman oldu o kiloları görmeyeli
Yakındır

Allahim niye bu kadar acim esim tostyapiyor ev sucuk kokuyor
Bir büyük bardak suyu yudum yudum iç makbuşum

Iyk sucukhep yağ.. hep göbekte yağ

Hem o sucukları yaparken kıvamı güzel olsun diye haağğğkkkk tuuuuu yapıp balgamlı tükürük atıyorlarmış içine..

Yeme annem yeme

Sanki yata yata kilo veriyoruz dimi..

Ter akıtıyoruz yahu.. millet ayak uzatıp çay kahve pasta börek keyfi yaparken biz spor yapıyoruz ter akmayan yerimiz kalmıyor.. bunu anlayamıyorlar
Ne yazık ki miu buraya gel.dedim motive olursun destek oluruz ama kendi istemiyorum ki ben ne yapayım doktor kesinlikle zayıflamak zorundasın demiş şeker hastalığı var sonun insulin olmasın demiş ama anlatamıyorum bende pes ettim ona göre yata yata kilo veriyorum ve formülü neyse ona söylemiyorum trip atıyor hatun ya

Ben kitabı okumadım ama süt ayran
dahil herşeyin leptini bozduğu söylüyorlar

That's sugar da bu konu üzerinde çok duruyorlar kalori değerinde ziyade içerik önemli diye. 17 gündür kola icmiyorum kendi rekorumu kiriyorum günde 3 litre iciyordum. Mide kaslarını gevşetip daralmasini engelliyormus. Lastiği gevsemis pijama gibi

Ada öyle yaa spora alisanlar duramıyor hem rahatliyorsun hem fit kaliyorsun..
Bizde öyle olacagizz kiz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…