- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ciğer tuketiyorum ama geri kalanı nayirrrrAnam... fenaymış.. sakatat çok kan yapar derler vaytım başka bilgim yok inan..
Tamam sen de ölçülü yufka ekmek ye ama dediğim gibi karbon dengesine dikkat ederek.. akşam öğününde mümkün olduğunca yememeye çalış
Hahahahah kız evet artık hep zayoflar gidiyor yahu
Biz de seni çok özlüyoruz kiiiii
Artık çok yakın bak miu demişti dersin.. cuma bizşm takımdaki ilk cuma kilo bildirimini yapacaksın mesela :))
Türkanım o an gelince içinden ayetelkürsi oku kuzum bir kere en az .. faydasını göreceksin
Sanki yata yata kilo veriyoruz dimi..Beni görüyor inanmıyorum o ayrı diyetle verdigime yok uçtu diyorum gece yattım sabah kalktim zayiflamisim insanlar kolay şeyler istiyor diyet spor olmuyor şok diyetler bilmem içecekler valla kimse bir gecede zayıflatıyor 4 aydır vereceğim diye sinir harbi yaşıyorum
Evet kitapta okumuştum yanılmıyorsam ...kitap annemde yoksa tekrar bakardim..cok acikirsaniz iki ogun arasinda bir bardak ayran tüketin leptini bozmaz diyordu...Ah ada aynen ya..
Ama sağlam karataycıyım diyenlere de sorssan kitabını okumamıştır sadece tv den izlemiştir ekmek zinharrrr yasak der.. yahu aç da oku yani.. kadın tabiki tv de çıkıp ekmek yiyebilirsiniz demez biz vur diyince öldüren toplumuz der mi hiç .. dese bir öğünde bir ekmek gömecek tonla insan var karatay hocayiyebilirsiniz dedi diye..
Ayranı kitapta mı okudun ada ben hatırlamıyorum çok damerak ediyorum bu konuyu?
Hahahhaha hahahhahaHosbuldum minnakim
Hayırdır sen ne iş yürek mi yedin kız
Yokk yokkk kesin yürek yedin kesin
Söyle ne yüreği yedin kimin yüreğini yedin zalım kadın
Ciğeri her hafta mutlaka tüket o zaman vaytımCiğer tuketiyorum ama geri kalanı nayirrrr
Benim bile 1.5 ay oldu canım ve daha en az 2-3 ayım varBeni görüyor inanmıyorum o ayrı diyetle verdigime yok uçtu diyorum gece yattım sabah kalktim zayiflamisim insanlar kolay şeyler istiyor diyet spor olmuyor şok diyetler bilmem içecekler valla kimse bir gecede zayıflatıyor 4 aydır vereceğim diye sinir harbi yaşıyorum
Ben inanmıyorum okadar kiloyla mutlu olunacagina yük yuk.taşı taşıBenim arkadaşım 150 boya 85 kilo beni gördükçe diyete gireceğim dedi gaz verdim motive ettim yok aradım ben böyle mutluyum dedi ben ne yapayım o öyle mutlu ise bende böyle mutluyum
Ay ada alemsinAyyy salona gelen kizlari bi gorseniz inanamazsıniz nasil zayiflar nasil anlatamam deli gibi benimle birlikte spor yaptilar benim agzim acik sok...dusunun hepsi abartmiyirum hepsi @MiuLego gibi bitaneside ondan zayif 45 anca kilosu bi spor yapiyor akliniz almaz... ben ve bi bayan daha var belli biz anayiz yuvarlaniyiruz pilateste
YakındırAy 70 ler çok uzun zaman oldu o kiloları görmeyeli
Az kaldı senin yüreğini yiyeceğimHosbuldum minnakim
Hayırdır sen ne iş yürek mi yedin kız
Yokk yokkk kesin yürek yedin kesin
Söyle ne yüreği yedin kimin yüreğini yedin zalım kadın
Bir büyük bardak suyu yudum yudum iç makbuşumAllahim niye bu kadar acim esim tostyapiyor ev sucuk kokuyor
Ne yazık ki miu buraya gel.dedim motive olursun destek oluruz ama kendi istemiyorum ki ben ne yapayım doktor kesinlikle zayıflamak zorundasın demiş şeker hastalığı var sonun insulin olmasın demiş ama anlatamıyorum bende pes ettim ona göre yata yata kilo veriyorum ve formülü neyse ona söylemiyorum trip atıyor hatun yaSanki yata yata kilo veriyoruz dimi..
Ter akıtıyoruz yahu.. millet ayak uzatıp çay kahve pasta börek keyfi yaparken biz spor yapıyoruz ter akmayan yerimiz kalmıyor.. bunu anlayamıyorlar
Evet kitabini okumus biri olarak aynen senin yazdigin gibi yazıyor hergun spor yap yedigin bir iki dilim ekmek zarar vermez diyor... ayrica aciktiginizda bir bardak ayran tuketin leptini bozmaz diyor... ben banusa diyorum acikirsan bir bardak ayran ic diye leptini bozmuyormus...
Sen niye menülerini paylaşmıyorsun
Koşun koşunNevreste ya yürek yemiş ya da içmiş huuuu bana don atlet sallatacakmis...
Illa benbunu sallayacam diyoo...
That's sugar da bu konu üzerinde çok duruyorlar kalori değerinde ziyade içerik önemli diye. 17 gündür kola icmiyorum kendi rekorumu kiriyorum günde 3 litre iciyordum. Mide kaslarını gevşetip daralmasini engelliyormus. Lastiği gevsemis pijama gibiHe bir decakil80 kendini kontrol açısından kalıri hesabı iyidir ama çok da takılma.. en kızdığım şey
Ben mesela 1500 kalori alayım hergün ama sadece pasta kola yiyim.. sonuçta 1500 kalori 2 ay sonra yap torbası olurum.. kalorinin rakamı değil içeriği çok önemli kuzum..
Bugğnkü menün düne göre epey iyiydi ve ben yarın inanıyorum daha iyi olacak..
Mesela öğününde karbpnhidrat varsa (şehriye çorbası gibi) yanına ekmek yemeyeceksin dengeleyeceksin..
Özellikle akşamları ekmekten kaçınacaksın kaldı ki beyaz ekmek görğnce ıyyyyy diceksin inanıyorum
Aynen öğrenciler cigeride diyete uyarladim sote yapıyorumHahahhaha hahahhaha
Sen bana arkadan el çıkaran smiley mi yaptın yaaa
Ciğeri her hafta mutlaka tüket o zaman vaytım
Diğerlerini de ye diyemicwm valla çünkü
Ayyy salona gelen kizlari bi gorseniz inanamazsıniz nasil zayiflar nasil anlatamam deli gibi benimle birlikte spor yaptilar benim agzim acik sok...dusunun hepsi abartmiyirum hepsi @MiuLego gibi bitaneside ondan zayif 45 anca kilosu bi spor yapiyor akliniz almaz... ben ve bi bayan daha var belli biz anayiz yuvarlaniyiruz pilateste
Fırındada çok güzel oluyorAynen öğrenciler cigeride diyete uyarladim sote yapıyorum
Amin canım su diyet yaptığımız günleri aklımizdan cikarmamayi basarirsak gram almayizzzBenim bile 1.5 ay oldu canım ve daha en az 2-3 ayım varBirde şey denir verdin ama geri alırsın
İnşaallah veririz ve uzun süre geri almayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?