Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kitapta okumuştum yanılmıyorsam ...kitap annemde yoksa tekrar bakardim..cok acikirsaniz iki ogun arasinda bir bardak ayran tüketin leptini bozmaz diyordu...
Ben de bakayım yarın kitaplar işyerimde.. ben hiçbirşey yazmıyor diye hatırlıyorum sadece

Koşun koşun Nevreste ya yürek yemiş ya da içmiş huuuu bana don atlet sallatacakmis...
Illa ben bunu sallayacam diyoo...
Ahahahhahahahah

Cumayı heyecanla bekliyorum hahahaha
Ben inanmıyorum okadar kiloyla mutlu olunacagina yük yuk.taşı taşı

Ay ada alemsin

Yakındır
Kendilerini kandırıyorlar ece ne mutluluğu.. sadece kilo vermek zor geliyor kendini kandırmaksa kolay
Zor geliyor bebeğim zorrrrr

Ertelesin durdun bir ömür mutsuz olacak işte
Ben kitabı okumadım ama süt ayran
dahil herşeyin leptini bozduğu söylüyorlar
Ben hiçbir bilgi yok diye biliyorum kuzum bakıcam ama yine de

Yufka ekmeğe iyice alistim diğer ekmekler gibi çok yiyemiyorsun ama kalorisini bulmiyorum her öğünde 50 gr yufka ekmek veriyor. Geçen gün içine peynir maydanoz soğanı salata yapıp koydum çok lezzetli geldi.

Arasa bende yiyorum yufka ekmeği gerçekten fazla yenmiyor o.
Çok lezzetli..

Aynen.öyle düşünüyorum

Ay çakılll bir daha ağzına sürme kola falan ya

Bak içmeyince ölmedin
Ya ne hale getirdi mideni iç organlarını kim bilir
Soda limonumuz var bizim mis gibi yaaa

Uyuşturucu resmen o iğrenç
Salak onlar cidden işsizlikte son nokta

Ekmek yiyebilirsin banu ama onunyakacak spor yapacaksan. Karatay özğ aldığını yakacaksın ve her türlü işlenmiş gıdadan paket üründen uzak duracaksın.. bu kadar basit..

Iyyuk uzunca bi sure yemem herhalde

Cnm yağı nasıl yiyebilirim ki bilemedim
İcsem mı acaba ? Yani tereyağlı yumurta yiyorum ,yumurta salatası yapıp üzerine serpiyorum , dün öğlen semizotu yedim .
Kabak fisn yiyorum
Bı yağ tüketmeye çalışayım

yumurta salatasına mesela 1 yk zeytinyağı koy. 10-15 zeytin ye. ceviz falan.
karatayı yapıp canan karatayla tanışan bir çift var. okan- Gülçin çağlar. diyorlar ki ne zaman kabız olduk o vakit yağı arttırdık. hiç sıkıntı yaşamadık. hem de kilo verdik.

Enson nevakit içtim hatırlamıyorum gözümde tuzruhundan farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…