Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben mecbur , paketli ekmek yiycem
fırınlarda ki tb çok migdemi yakıyor

ama arada 2 dlm ekmekle tost yiyebilirim düşüncesi bile güzel; )

kabız olmasam sıkıntı yoktu aslında
iki öğünde gayet iyi alıştım

Kız yok benim dediğim fırındaki de değil zaten en doğalı köyden gördüğün buğdaydan falan ki o da imkansız yani markettekiyle fırındaki aynı.. al sen marketten ekmeğini ye kuzum

Ay o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izle Ausencia sen.izledin mi begendinmi

Sanki yata yata kilo veriyoruz dimi..

Ter akıtıyoruz yahu.. millet ayak uzatıp çay kahve pasta börek keyfi yaparken biz spor yapıyoruz ter akmayan yerimiz kalmıyor.. bunu anlayamıyorlar
50 kiloyken haftada 3 plates 4 gün de dans ederdim haftada 1 yuzerdim. Çok enerjik hissediyorsun bağımlılık yapıyor hareket oturmak rahatsız ediyor.

Sen niye menülerini paylaşmıyorsunYoksa gizli detokslar falan mı yapıyorsunNeye güveniyorsun bu kadar
Kizz ben menü vermiyorum ki cok uzun zamandır...
Ben özelim yavrum Vip üyeyim
Az kaldı senin yüreğini yiyeceğim
Tartı gülmüş belli dil maşallah bu kadann...
Şimdi hatirlarsin geçen hafta bi Malatyalılar grubu vardı onları yendik azcuk yorgunum bide hala bekliyorum amma inat ettim yarin lokma yemeyecegim ahanda sana bunu sallatacagim....

Ay o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izle Ausencia sen.izledin mi begendinmi
Evet bi de onu çok önerdi bakalım güzelmi şunu bir izleyim de neymiş bu adam bu kadar herkes seviyor aşırı merak ettim
50 kiloyken haftada 3 plates 4 gün de dans ederdim haftada 1 yuzerdim. Çok enerjik hissediyorsun bağımlılık yapıyor hareket oturmak rahatsız ediyor.
Şimdi spor yapıyor musun?

Bu hafta bana özel menü vermeliydin
Tam hatırlayamadım hangi gruptuTartı gülmedi ama gülecek inşaallahBen de yarın birşey yemiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…