Ay çakılll bir daha ağzına sürme kola falan ya
Bak içmeyince ölmedin
Ya ne hale getirdi mideni iç organlarını kim bilir
Soda limonumuz var bizim mis gibi yaaa
Uyuşturucu resmen o iğrenç
Salak onlar ciddenişsizlikte son nokta
Ekmek yiyebilirsin banu ama onunyakacak spor yapacaksan. Karatay özğ aldığını yakacaksın ve her türlü işlenmiş gıdadan paket üründen uzak duracaksın.. bu kadar basit..
Canım makbuşum yaaaaa
Senin isim altında yazan yazını yerimmmm
Kan yapacak seyleri sut ve süt urunlerini tuketmemek.lazım dr bana ilacı sabah aksam verdiSende de mi var kansızlık marul iyi geliyor domates yiyorum başka biliyor musun var mı aklinda
Izgarada hiç denemedim fırında da genelde kizartiyordum o yüzden yemeyi kesmistim kanım dustu yine başladımTamam canım
Benim çocuklar ızgarada yada fırında seviyorlar
Nare83 bir de aç karnına 1 yk zeytinyağı içebilirsin. şurup gibi.
Sütü kesti benden kansızlık yapıyor diyeKan yapacak seyleri sut ve süt urunlerini tuketmemek.lazım dr bana ilacı sabah aksam verdi
Kız yok benim dediğim fırındaki de değil zaten en doğalı köyden gördüğün buğdaydan falan ki o da imkansız yani markettekiyle fırındaki aynı.. al sen marketten ekmeğini ye kuzumBen mecbur , paketli ekmek yiycem
fırınlarda ki tb çok migdemi yakıyor
ama arada 2 dlm ekmekle tost yiyebilirim düşüncesi bile güzel; )
kabız olmasam sıkıntı yoktu aslında
iki öğünde gayet iyi alıştım
Yok canım kızartıp boşa kalori yükleme hem besin değeride düşüyor kızartıncaIzgarada hiç denemedim fırında da genelde kizartiyordum o yüzden yemeyi kesmistim kanım dustu yine başladım
Ay o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izleLa aamir khan filmi hiç izlemediydim
İşyerinden arkadaşım önerdi nolur izle 3 idiots diye
Onu izliyordum çeneler düştü kaldı iyi mi
Ben gidiyom izlemeye
Acil durum kaçamakçı falan olursa beni cepten dürtün hemen yetişir tüm iğrençliğimle tiksindiririm
50 kiloyken haftada 3 plates 4 gün de dans ederdim haftada 1 yuzerdim. Çok enerjik hissediyorsun bağımlılık yapıyor hareket oturmak rahatsız ediyor.Sanki yata yata kilo veriyoruz dimi..
Ter akıtıyoruz yahu.. millet ayak uzatıp çay kahve pasta börek keyfi yaparken biz spor yapıyoruz ter akmayan yerimiz kalmıyor.. bunu anlayamıyorlar
Kizz ben menü vermiyorum ki cok uzun zamandır...Sen niye menülerini paylaşmıyorsunYoksa gizli detokslar falan mı yapıyorsun Neye güveniyorsun bu kadar
Tartı gülmüş belli dil maşallahAz kaldı senin yüreğini yiyeceğim
Evet bi de onu çok önerdi bakalım güzelmi şunu bir izleyim de neymiş bu adam bu kadar herkes seviyor aşırı merak ettimAy o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izleAusencia sen.izledin mi begendinmi
Şimdi spor yapıyor musun?50 kiloyken haftada 3 plates 4 gün de dans ederdim haftada 1 yuzerdim. Çok enerjik hissediyorsun bağımlılık yapıyor hareket oturmak rahatsız ediyor.
Bu hafta bana özel menü vermeliydinKizz ben menü vermiyorum ki cok uzun zamandır...
Ben özelim yavrum Vip üyeyim
Tartı gülmüş belli dil maşallahbu kadann...
Şimdi hatirlarsin geçen hafta bi Malatyalılar grubu vardı onları yendik azcuk yorgunum bide hala bekliyorum amma inat ettim yarin lokma yemeyecegim ahanda sana bunusallatacagim....
Fazilet hanımdan incilerAnayım ben ana diyemiyorum ben nasılda bunu diyim artık hahahahahahah
Senin kadar tatlı olamayızNevo nefs ne tatlısınız ya ikinizi ekmek arası yerim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?