Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaa aus sana bir şey soracaktım beeen

mesela tam cuma günü 15. günü olan yeni üye listeye alınabiliyor mu? Ausencia yoksa diğer cumaya mı sarkıyor? 15 gün kuralının o kısmını çözemedim

Oo neyse 1 günde yediğinden hemen almazsın aşırı bir kilo azar azar yesen daha fenaydı hepsi 1 güne sıkışmış Ayy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

ye beni

lütfen rica ediyorumm hülya hanıma da bu durumu iletiniz

kaç kilo oldun Aus?

daha 100 olmadım fulya

Duâ ya bakk hele abooooo
Ausencia utangaç dediğin nevosa bakk bana don atlet sallatacak

utangaç işte .... utandığından kendi sallayamıyor

Ay o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izle Ausencia sen.izledin mi begendinmi
yok gülüm izlemedim daha .. hala ve hala hiç amir khan izlemedim :)

Ay lahana beni feci sisiriyor
dolma filan bile değil
geçen kış, kapuska yapıp yemiştim
+2 kg di Ausencia hatırladın mı

lahana yemedinnnnnnnnnnnnn di miiiiiiiiiiiiiii

Ben bu hafta aktardan beyaz cay alayim diyorum beyaz cay icenler bi marka var mi marketten mi aliyorsunuz aktardan mi ? Ausencia sen iciyordun demi canim nerden alıyordun...

canım aktarımız var güvenilir , oradan açık alıyorum . marka değil .

Ne demek istiyorsun ?Şimdi gidin de bulantılı zamanlarım geçince mi gelin diyorsun ?
cıks beni fazla üzmeyinnn üzerinize bulanırım diyorum

özetlik durum düşüneyim ausummmmmm

banu wc çıkamıyor artıdaymış.. yine yeniden yeni diyet girişimlerinde if falan diyor

onun dışında sanırım atraksiyonlu birşeyler yok :)

lahana yememiş di miiiiiii

banu da faciadır lahana

iyi iyi ..herkesler iyiymiş ...

2 cuma kilo bildirmiş olmak .... 3. cuma listede olabiliyor .... ilk cuma akşamda gelse ... o gün kilo bildirdi ise ... yeterli .

önemli olan listeye girmeden 2 cuma elinde kilosu olması en az .

20 Ekim cuma gelip ilk günü de olsa sana kilom şu diyen ve devam edem herkes yarın listeye girebilir

aha şimdi anladım.. sağol aus kaptanım oy bilgi deposu herşeyi de bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…