Kasmıyorum artık miu. Tartıda çok az eksi var. Pro yaparım son kez yarında mezun olmak istiyorum.tartın nasıl oldu ördekim düzelme var mı moraller iyi mi? bugün ne yapmaya karar verdin kuzucum?
kız bi dur durduğun yerde ya daha karatayın 1 haftası dolmadı banu..
yeter bünye alt üst oldu.. karatay mis gibi devam ediyor işte eksi de getiriyor neden değiştiriyorsun..
sana diyet şekli değiştirmek yasak artık
evet yürü bakalım gerçekten çok fayda ediyor
bugün tartı güldü yüzüme çok şükür,dün akşam spor yapabilseydim yarına dahada güzel olurdu.....
cumartesi anneme gidiyorum günü var
bide eşimin burda kuzeni var diyodumya hani onun eşide hamilehemde eltimden 2 hafta küçükmüş yavrusu ama bilmiyomuş pazartesi öğrenmişler,onlara çok sevindim, 1 senedir istiyolardı olmamıştı,işte cumartesi akşamınada onlarda kutlama varmış
cumartesi tehlikeli bir gün
döverimdöveydinnnnnnnnnnnn
son proyu bir patlatayım diyorsun heee:)Kasmıyorum artık miu. Tartıda çok az eksi var. Pro yaparım son kez yarında mezun olmak istiyorum.
Hahahahahhaah kıyamam oturdun onu mu saydınnnnn
Aus o nasıl servis kaşığı allasen.. ben bir servis kaşığıan 20 tane sığdırırım sonuçta servis kaşığıyani 2 servis kaşığı 40 eder o da bir tabak seninki bildiğin yemek kaşığı :) yicem ya seni
kaç kilo oldun Aus?
yok gülüm izlemedim daha .. hala ve hala hiç amir khan izlemedim :)Ay o film cok guzel bide yerdek i yıldızları izleAusencia sen.izledin mi begendinmi
Ay lahana beni feci sisiriyor
dolma filan bile değil
geçen kış, kapuska yapıp yemiştim
+2 kg diAusencia hatırladın mı
Ben bu hafta aktardan beyaz cay alayim diyorum beyaz cay icenler bi marka var mi marketten mi aliyorsunuz aktardan mi ?Ausencia sen iciyordun demi canim nerden alıyordun...
cıks beni fazla üzmeyinnn üzerinize bulanırım diyorumNe demek istiyorsun ?Şimdi gidin de bulantılı zamanlarım geçince mi gelin diyorsun ?
özetlik durum düşüneyim ausummmmmm
banu wc çıkamıyor artıdaymış.. yine yeniden yeni diyet girişimlerinde if falan diyor
onun dışında sanırım atraksiyonlu birşeyler yok :)
Benden fazla su içen yoktur buradaO zaman suyu az içiyorsun
Yok benden önce başkası kutlamıştı.Aslında kendisi yazmıştı geçen gün ,kurstaki arkadaşlarının kutlama yapacağınıdeynep
hahahahah hahahahhaaYarın listede olsammmmmm ...
hep 1.lik hep 1.lik ..azıcık atraksiyon olurdu
Ya bende bir garibimson proyu bir patlatayım diyorsun heee:)
hadi bakalım
ay içim buruk nasıl mezun etcez seni
aaaa aus sana bir şey soracaktım beeen
mesela tam cuma günü 15. günü olan yeni üye listeye alınabiliyor mu?Ausencia yoksa diğer cumaya mı sarkıyor? 15 gün kuralının o kısmını çözemedim
O gariplik bize de nasip olsa keşkeYa bende bir garibim
aha şimdi anladım.. sağol aus kaptanım oy bilgi deposu herşeyi de bilir2 cuma kilo bildirmiş olmak .... 3. cuma listede olabiliyor .... ilk cuma akşamda gelse ... o gün kilo bildirdi ise ... yeterli .
önemli olan listeye girmeden 2 cuma elinde kilosu olması en az .
20 Ekim cuma gelip ilk günü de olsa sana kilom şu diyen ve devam edem herkes yarın listeye girebilir
mezun olan az gelir oluyorYa bende bir garibim
Ya bende bir garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?