Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh bekaraa kkda fink atmak kolay tabi

Kaptan diyo ki bir dlm yaş pasta üç tane kuru pasta bikaç tane de şu çikolatalardan yemişler

Gazlı içecek filan hiç demiyorum anlayın siz olacak şey değil bize yemeyin içmeyin diyolar ama kendileri

Sanki kötü vurdun gibi

Ausencia kaptan bize güzel ornek oluyor pastalar yiyormuş bizde mi yesek onun gibi fitt olmak için acaba şey işte umut dünyası

Cısa cosa göz dikmiş cozutmaya yer arayan hain domdomlar

Sizi sopalardım ama yarın cuma ödem falan olursunuz sonra sopalıcam
Valla bu kaptan çok fena ne yiyo ne içiyo diye evi teftişe geldi perşembe perşembe

Spor yaptın mı sen onu de hele

He orası ayrı tabe

Ama o cadı miunun yanında pek piliç kalmışsın
Na kadan da hanım hanım gülğmseyip pozlar verdim halbuki
Slm bayanlar iyi aksamlar.
Gecmis olmus 180kusur mesaj .
Yav sizin esinizle bi vakit gecorme saatiniz cocugunuzla etkinlik saatiniz bulasigginizbyemeginiz yok muuuuuuu
Yok
Ahahahahhaha süpersin o sporla kalır mı hala ödemi hiç tavuk alet edevatını da güzel hüpletilmiş çok beğendim ki
@MiuLego bunlar gerçek miNerde bizim sandalyemiz ,çivili sopamız
Sence senceeeeeeben ahuya neden bugğn gittim sizce tam da perşembehaftalardır sabit ahuya neden gittim bugğn

Bi ot kuzum bende pek bilmiyom ama hafif bisey bol soganli yarin sabah tartilirim ayy su gobek benden bi gitsinde baska bisey istemiyom yapisti kaldi ustume dogumdan sonra
Otsa ohhhhh tamammm temiz zarardız kalorisiz :)
Kız @MiuLego ben yarın tost yemicem mi simdi
Yarın ye istiyossan perşembeleri yeme:)
Bugun bizde de tavvık corbasi zeytinyagli pirasa pirinc pilavi vardi.
Ben ne yedim tatsiz tuzsuz tavık memmesi yedimmm
Mis gibi işte tavık memişi ohhh yaramasın eksi getirdin ohhh

Geçmiş bitti
Herkesler yatmış leptin için değil mi

Kızlar bakın yeni aşklarım bunlar
Eki Görüntüle 2062832
Tamam beybisi.Leslie 3 milimi yapip evi bi toparlayip yatayim.
Disarkayken aradilar gelcez sabah diye.Eve de gec geldim biraz cocugu uyut biseyler hazirla derken bu saat oldu.Sabaha makinelerin dugmeye basmak disinda bisey kalmadi yemek adina :) Ama toz almam lazimmmm.O da spor sayilir dimi
Asklarina da bayildim

Sayılır sayılır temizlik yapmak baya harcatıyomuş kalori :))

Kolay gelsin kuzum

Yuregin ne guzel be kadinnnnn.
Icimden sımsıkı sarilmak geldi sana suan ....
Sağol kuzum..ben aracıyım..keşke elimden çok daha fazlası gelse..şu hayatta sadece Allah'ın beni ihtiyaç duyanlarla buluşturmasını istiyorum yürekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…