Bulursan haber etHe ya sorma bu boyu uzatmanın bi hal çaresi yok mu ki yaw
Canım bi tanıdığımın kızının sınıf arkadaşıymış..tedavi için Antalya'ya gelmişler..kimse yok tanıdıkları bende gidip ziyaret ettim ihtiyaçları olursa yardım edeyim..yalnızlık çekmesinler..Kimm ?
Canım çok teşekkür ederim ...aeben nice mutlu yillara heryasin yeni guzellikler getirsin
Allah razı olsun iyi kalpli hülyamCanım bi tanıdığımın kızının sınıf arkadaşıymış..tedavi için Antalya'ya gelmişler..kimse yok tanıdıkları bende gidip ziyaret ettim ihtiyaçları olursa yardım edeyim..yalnızlık çekmesinler..
Yuregin ne guzel be kadinnnnn.Canım bi tanıdığımın kızının sınıf arkadaşıymış..tedavi için Antalya'ya gelmişler..kimse yok tanıdıkları bende gidip ziyaret ettim ihtiyaçları olursa yardım edeyim..yalnızlık çekmesinler..
Önümüzdeki yıl yaparız belki o zaman aday olursun ve sahiden diyet ile ilgili bir kategori belirlerizİnşallah be bego buluşuruz bi hün hep o hain mercedes yüzünden oldu
Ay nevooo bende bu yıl diyet listesinde enn uzun kalan üye adayı olacaktım haa bi yıl oldu listedeyim
Kaptan varken tövbe haşaa sade kahve içtik evdeki bütün cısları koltukların altına soktum spor odamı gezdirsim organik tavuklarımı gösterdim
Artı olmasında sabit ile idare edebiliriz.Ulennnnn halam yeni geldi bugün sabaha ne olur bilmiyorum.
Sabit çıkarım en kötü...
Sabah 6 da kalkiyorum düşün jet hızıyla kahvaltı falan.
Sen ne alemdesin de hele
Günler önce birkaç ay sonra 26 yaşında olacağımı ve 30 a yaklaştığımı hissettim. Sanki yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim... Gece gündüz bunu düşünüyorum. Varoluşsal sancılar mı çekiyorum yoksam sorgulamaktan kafayı mı sıyırdım bilemiyorum. Elle tutulur neler yaptın diyorum bakıyorum. Bir iki ufak çaplı araştırma çok istediğim bölümü okuyup bitirmek... Bu kadar. Devamı gelmemiş. Daha uzuuunca bir listem var üstelik... Rehavete mi kapıldım acaba? Rahat bir işim mutlu giden bi ilişkim, ekşınlı bir ailem var. Bunlarla yetinmeyi mi öğrendim?
Kendimi hep büyümez biraz çocuk kalırım sanıyordum. Galiba büyüyorum... İyi bir abla ve iyi bir evlat olmaya çalışırken kendi ideallerimden vaz mı geçiyorum ? Avrupada görmek istediğim eğitim hayalime ne oldu sahi ? Peki her ay para biriktirip bir iki sene içinde Barselonaya yalnız tatile gitme hayalim ?
Kendim için yapmak istediğim birşeydi bu. Bu ay başlayacaktım güya birikim yapmaya. Ama geçenlerde annem telefonda ufak kardeşime genç odası takımı alacaklarını ve maddi olarak zorlayacağını söyleyince ona istediği arabalı yatağı almak için maaşımın kalanını direkt göndermem ?
Ufaklığın bugün arayıp telefonda şarkılarla teşekkür etmesi Barselona veya başka şeylerden çok çok iyi hissettirdi. Yine de bu hep böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim... (ailem istemedi göndermemi)
Saçmalamış gelebilirim bazılarına. İçimi dökmeye yeni yeni alışmaya başladım. Ondan bu savurgan cümlelerim. Beynimin içinde aynı anda bunun gibi yüzlerce düşünce dolanırken uykuya dalmak ne zor... Günlerdir 2 saat uykuyla dolanmamın ve morarmış göz altlarımın cevabı sanırım. Düşünceyi susturabilmek... En zoru bu
Tamam sakinim
Kaptan diyo ki bir dlm yaş pasta üç tane kuru pasta bikaç tane de şu çikolatalardan yemişler
@MiuLego bunlar gerçek miGazlı içecek filan hiç demiyorum anlayın sizolacak şey değil bize yemeyin içmeyin diyolar ama kendileri
Ciris ne ola ki :)Menumu yazam ben
Sahur 2.00
Su
Aksam 18.30
Ciris kavurmasi bi kepce bi kepcede patatesli menemen
2 litre su
Veee yarim saat yuruyus yarin tarti cokk hecanliyim umarim vermisimdir
Müthiş menü nevom bol eksi getirsin inşallahhhh yürüyüş de zaten en güzel perşembe sporuHayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 tane yumurtadan tereyağlı yumurta
5 zeytin
Domates
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Akşam
6-7 tane fırında istavrit
1 kase salata
10 tane kabak çekirdeği(oğlum illa ye dedi)
1 gün kurusu
1 tane kuru incir
su:2lt
spor:1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLego @Nefs
@nehirnil111
O ellerini yirim
Sağol Miu'mCiris ne ola ki :)
Allah kabuk etsin kuzum ciris cıs değilse hafif güzel olmuş.. yarın tartı için ya bugün iftar öncesini almalıydın ya da yarın iftar öncesi tartılmalısın doğru sonuç için :)
Müthiş menü nevom bol eksi getirsin inşallahhhh yürüyüş de zaten en güzel perşembe sporu
O ellerini yirim
Ne yemesi kız yedirir miyim
Sensin harika sensin
Resmen fotolarda şişko çıktım
Geleydin ki ne var sanki
Koruma menğsü mis gibi işte afiyet olsun güneşşşbugünkü menüme gelecek olursak@MiuLego
Kahvaltı-09.00
1 haşlanmış yumurta
3 küçük etimek
1 kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı kadar çemen
Öğle-12.30
1 tavuk baget (fırında)
3 dilim fırın patates
1 mandalina (yemekten 1 saat sonra falan)
Akşam yemeği yemedim nöbetim vardı eve geç geldim az bi yoğurt yedim bide 2 tatlı kaşığı irmik helvası attım ağzıma o kadar
su: 1.5 litre
Kuzum sadece cumaları bundan sonra tosta ara veriyoruz yumurtalı kahvalto veee az da olsa akşam yemeği yiyoruz öğün atlamak yokMenü vereyim
Sabah 11.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.00
Yesil cay
6 cig badem
Ara 17.00
10 cig badem
2 sekersiz cay (disardaydim)
Aksam yok birazda tarcinli süt icecegim
Su 2 lt
Spor leslie 3 mil yapcam inşallah
@MiuLego
Ahahahha ilk listem benim bi dk yiyemeyiz ad daha bekleyin düşerim belki dersinSabah da kahvaltiya misafirim var.Allahtan buzlukta hazir biseyler var ve 2 kisiler.Sofrayi aksamdan hazirlamayi düşünüyorum. Sabah da biraz patates biraz yumurta yeter heralde.Ben tartilmadan gelmeseler bari
Benim de bugğn ancak geldi nefs davul gibiyim.. 2 gün önce ağrısı bugğn kendisi teşeif ettiUlennnnn halam yeni geldi bugün sabaha ne olur bilmiyorum.
Sabit çıkarım en kötü...
Sabah 6 da kalkiyorum düşün jet hızıyla kahvaltı falan.
Sen ne alemdesin de hele
Yarın kilo bildirimini yaptığında güncellenir canısıkaptan bir şey sormak istiyorum ex kaptanım @Ausencia bilir benim 44.9 a kadar düşme sebebim diyet sonrası yiyip yiyip kilo aldığımda buhrana girmemekti 45 e kadar revize etmiştik ama benim zaten diyet sonrası 48 kilo da kalmamdı amaç velhasıl diyeceğim şu ki ben şimdi öyle 1. sayfayı incelerken kiloları gördüm bildirimde bulunmadı yazıyor ya yanımda şuan 48 kiloyum onu nasıl şey edicez biliyorum listeye etki etmiyor ama bir sorayım dedim @MiuLego
Günün menüsü geliyorrrrr
Öğlen 13.00
1 pasta tabağı çoban salata
2 tane mercimek köfte (normalde en az 30 yerdim)
2 tane zeytinyağlı ince sarma
Ikisi de parmak kalinligindaydi tadimlik
1 kase domates çorbası
1 lokma ekmek minicikti
Saat 17.00 da 3 tane Altınbaş
Saat 20.00
Pınar çıtır balık 300 gr
Bol yeşil salata
Acıbiber tursusu
Saat 21 de
Yarım muz
2 ceviz
Üstüne 1 kaşık Danone kokaolu
Şeker krizimi anlatmak için baliktan sonra hep istiyor canım.
Balık sıfır ya. Yağlı kağıdın üstünde ızgarada . Salatalar yağsız.
Bi ot kuzum bende pek bilmiyom ama hafif bisey bol soganli yarin sabah tartilirim ayy su gobek benden bi gitsinde baska bisey istemiyom yapisti kaldi ustume dogumdan sonraCiris ne ola ki :)
Allah kabuk etsin kuzum ciris cıs değilse hafif güzel olmuş.. yarın tartı için ya bugün iftar öncesini almalıydın ya da yarın iftar öncesi tartılmalısın doğru sonuç için :)
Müthiş menü nevom bol eksi getirsin inşallahhhh yürüyüş de zaten en güzel perşembe sporu
O ellerini yirim
Ne yemesi kız yedirir miyim
Sensin harika sensin
Resmen fotolarda şişko çıktım
Okurkem duygulandım bonus ... Hissettiğimi kelimeye dökemediğimden diyeceklerim bu kadar. Ne demiş Zarif şair?igdedali sene 2010 25. yaşım.
Her dogum gunu gecesi olan rutin sorgulamalardan biriydi hep oldu hepte olucak. Dusunup tasinmadan kural koymadan teknigine bakmadan yazmistim.
Her yazdigimi sonradan defterden siteye aktariyodum.
Seni okuyunca aklima direk o geldi.
Sorgulamak gibi bir ortak noktamiz varmis
" Dik durmam gerek, ya yere yıkılırsam?
Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam?"
Çünkü mukemmel, çünkü o sago, çünkü o adam.
benim yooohSlm bayanlar iyi aksamlar.
Gecmis olmus 180kusur mesaj .
Yav sizin esinizle bi vakit gecorme saatiniz cocugunuzla etkinlik saatiniz bulasigginizbyemeginiz yok muuuuuuu
İşte bu beeeeeee sen ve kabak aşkı ve cuma tartıda mutluluk aynada bakınca gururBugün ki ev menüsü
Spagetti makarna köfte çorba salata tulumba tatlısı peki ben ne yedim çiğ kabakkk
Vardın mı kııızzz evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?