Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İğdeeeee

Bunun gibi neler neler var hayatımda.. hep yapmak isteyip yapamadıklarımla dolu hayatım.. ve korkuyorum ki hayat hep böylr sürüp gitcek

Ama yapanlar da var.. demek ki isteyince yapılıyor.. tabi senin gibi çok düşğnceli olmamak lazım yoksa zor

begum75 begüşüm adanın sporu balım

Ne güzel ne faydalı sağlıklı menü bu afiyet olsun spor da tam perşembe sporu oh

Hiç kiskanmadim
Ahuyla ben bulusamadim
Sana da gelecem begüşüm bekle sen
bende hiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadımmmmmmmmmmm .... ne kıskanacağım ki yahuuuuu
Ahuyu leoparlarıyla görme fırsatını kaçırdınız canlı kanlı
Gel biz senlen buluşalım

buluşalım canoom

ama diyet hiiiç yok bu sefer

Ne demek diyt yok

Sana yoksa begüme var
Basarım orayı ulen
Bak hele ya begüşümü de oldan çıkaracak

Fulya canım okudum bi ara yazamadım...
Geçmiş olsun miyomlarin büyümüş..
O yüzden reglin sancılı geçiyordu demek ki.
Kapalı ameliyatla bile alınıyor..
Ne denildi peki sana sonucu göremedim.

evet canım maalesef 60-42 mm ve 37-27 mm di diğeri sanırım. oldukça büyüdüler. doktor ameliyat sınırındasın dedi. bu ay hem çok sancım oldu hem de kanamam çok oldu. sarstı beni. korktum.
ameliyatlar hakkında kısa bilgi verdi. ama kesinleşirse daha detaylı konuşulur. durumunuza göre karar verilir dedi. şu an için düzensiz kanamam olmadığı ve diğer organlara (bağırsak ve idrar torbası) baskı yapmadığı için bekleyelim dedi.

karatay gerçek bir şifa eğer uygulayabilirsen güzel şeyler olur,aynışekilde d vitaminide önemli

karatay bir başlasam gerisi gelecek ama daha adım atamadım yok canım ayarlı kullanırsan İngiliz karbonatı idrarı alkali yapıyor. ben de onun testi var.
daha 100 olmadım fulya
ama o yolda ilerliyon gibi geldi bana tamam burdan yazma görmesinler. sen bana özelden yaz. de hele kaç kilo oldun söz bak kimseye söylemiycemmm

Ahu miu pastalar börekler yedir emi ölecek zayufljktan
Ne pastası yarın cuma koklatmam bile ahuya
Eki Görüntüle 2062761
2 tane ceviz yarım muz yarım Danone şeker ihtiyacimi bastırmak için canım o kadar çok şeker istiyor ki anlatmam.
İyi yapmışsın kuzum nesin de köreldi hem
Hafif güzel menü olmuş canımcım afiyt olsun spor fa süper ki

Hiç kiskanmadim
Ahuyla ben bulusamadim
İnşallah be bego buluşuruz bi hün hep o hain mercedes yüzünden oldu

Her yıl ben yapıyordum enleri bu yıl yapmayacağız
Amanın en kibar daha önce seçilmiştim ama bu türlü hiç seçilmedim
Ay nevooo bende bu yıl diyet listesinde enn uzun kalan üye adayı olacaktım haa bi yıl oldu listedeyim
@MiuLego
Ahu060812
Ne yiyorsunuzz deyinn heleee
Kaptan varken tövbe haşaa sade kahve içtik evdeki bütün cısları koltukların altına soktum spor odamı gezdirsim organik tavuklarımı gösterdim

Bak sen eski cadılardan biri gelmiş

Sanki kötü vurdun gibi
son Bi sopa yiyeyim istedim

@Ausencia kaptan bize güzel ornek oluyor pastalar yiyormuş bizde mi yesek onun gibi fitt olmak için acaba şey işte umut dünyası
Mezuniyet pastan benden mortim

Yarın mezun mu oluyorsun mortim bee gel ama hep burada ol.emi ozletme sende ama arada pasta falan emi çok azıcık arada sirada
Evet inşallah Gelirim tabi senin mezuniyetinde tartı atacağız havaya daha

Açar açmaz bunu gördüm
Kim yemiş
Sopam nerde
Vay banaaaa
Bilmem kim yemiş kim dedi yedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…