İğdeeeeeGünler önce birkaç ay sonra 26 yaşında olacağımı ve 30 a yaklaştığımı hissettim. Sanki yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim... Gece gündüz bunu düşünüyorum. Varoluşsal sancılar mı çekiyorum yoksam sorgulamaktan kafayı mı sıyırdım bilemiyorum. Elle tutulur neler yaptın diyorum bakıyorum. Bir iki ufak çaplı araştırma çok istediğim bölümü okuyup bitirmek... Bu kadar. Devamı gelmemiş. Daha uzuuunca bir listem var üstelik... Rehavete mi kapıldım acaba? Rahat bir işim mutlu giden bi ilişkim, ekşınlı bir ailem var. Bunlarla yetinmeyi mi öğrendim?
Kendimi hep büyümez biraz çocuk kalırım sanıyordum. Galiba büyüyorum... İyi bir abla ve iyi bir evlat olmaya çalışırken kendi ideallerimden vaz mı geçiyorum ? Avrupada görmek istediğim eğitim hayalime ne oldu sahi ? Peki her ay para biriktirip bir iki sene içinde Barselonaya yalnız tatile gitme hayalim ?
Kendim için yapmak istediğim birşeydi bu. Bu ay başlayacaktım güya birikim yapmaya. Ama geçenlerde annem telefonda ufak kardeşime genç odası takımı alacaklarını ve maddi olarak zorlayacağını söyleyince ona istediği arabalı yatağı almak için maaşımın kalanını direkt göndermem ?
Ufaklığın bugün arayıp telefonda şarkılarla teşekkür etmesi Barselona veya başka şeylerden çok çok iyi hissettirdi. Yine de bu hep böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim... (ailem istemedi göndermemi)
Saçmalamış gelebilirim bazılarına. İçimi dökmeye yeni yeni alışmaya başladım. Ondan bu savurgan cümlelerim. Beynimin içinde aynı anda bunun gibi yüzlerce düşünce dolanırken uykuya dalmak ne zor... Günlerdir 2 saat uykuyla dolanmamın ve morarmış göz altlarımın cevabı sanırım. Düşünceyi susturabilmek... En zoru bu
Tamam sakinim
Bugun menu
Sabah 09.45
1 yağda yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 findik ,8 antep fistik, 12 kuru üzüm
Aksam 17.45
1 adana
4 parca ciger
1 ķucuk dilim lavas
Booool salata
2 lt su icildi @MiuLego
Spor begumu etiklemistim etiketlemiyirum miumcum senin icin yaziyorum..
3 mil lesli yapildi 45 dakika
30 dakika tempolu yürüyüş yapildi..
Bana mı bu
♡♡ Selamlarrrr ♡♡
Sana da gelecem begüşüm bekle senHiç kiskanmadim
Ahuyla ben bulusamadim
bende hiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadımmmmmmmmmmm .... ne kıskanacağım ki yahuuuuu
Gel biz senlen buluşalım
buluşalım canoom
ama diyet hiiiç yok bu sefer
Resmen ankarada görüşemiyoz sus senBen kiskandimmmmm
Fulya canım okudum bi ara yazamadım...
Geçmiş olsun miyomlarin büyümüş..
O yüzden reglin sancılı geçiyordu demek ki.
Kapalı ameliyatla bile alınıyor..
Ne denildi peki sana sonucu göremedim.
karatay gerçek bir şifa eğer uygulayabilirsen güzel şeyler olur,aynışekilde d vitaminide önemli
tek takıldığım nokta ingiliz karbonatı kısmı oldu,onun bir faydası olmadığını sen ne kadar içersen iç kanın o karbonatı kendi ph seviyesine getirip kullanığını okumuştum, zararları diye araştırıp iyice araştırmanı tavsiye ederim,ayrıca midenede zararı dokunabilir
ama o yolda ilerliyon gibi geldi banadaha 100 olmadım fulya
Vardın mı kııızzz evineSana da gelecem begüşüm bekle sen
Ahuyu leoparlarıyla görme fırsatını kaçırdınız canlı kanlı
Ne demek diyt yok
Sana yoksa begüme var
Basarım orayı ulen
Bak hele ya begüşümü de oldan çıkaracak
Ne pastası yarın cuma koklatmam bile ahuyaAhu miu pastalar börekler yedir emi ölecek zayufljktan
İyi yapmışsın kuzum nesin de köreldi hemEki Görüntüle 2062761
2 tane ceviz yarım muz yarım Danone şeker ihtiyacimi bastırmak için canım o kadar çok şeker istiyor ki anlatmam.
Hafif güzel menü olmuş canımcım afiyt olsun spor fa süper kiIyi aksamlar guzeller
Bugunku menum
Limonlu su
Sabah - 1 yumurta, 1 tb ekmek, salata
Oglen- peynirli salata, 4 tam ceviz
Aksam - kabak yemegi yedim ( 1 t.k zeytinyagli ve domatesle kabak dograyib pisirdim )
Gun boyunca 7 tane gun kurusu yemisimdir, o da wc.ye iyi geliyor diye help su icdikce yedim
3 litre su
45 dak cardio ve 30 dak yuruyus - toplam 187.5 puan
@MiuLego @nehirnil111
Bugün ki ev menüsü
Spagetti makarna köfte çorba salata tulumba tatlısı peki ben ne yedim çiğ kabakkk
İnşallah be bego buluşuruz bi hün hep o hain mercedes yüzünden olduHiç kiskanmadim
Ahuyla ben bulusamadim
Ay nevooo bende bu yıl diyet listesinde enn uzun kalan üye adayı olacaktım haa bi yıl oldu listedeyimHer yıl ben yapıyordum enleri bu yıl yapmayacağız
Amanın en kibar daha önce seçilmiştim ama bu türlü hiç seçilmedim
Kaptan varken tövbe haşaa sade kahve içtik evdeki bütün cısları koltukların altına soktum spor odamı gezdirsim organik tavuklarımı gösterdim
Bak sen eski cadılardan biri gelmişaeben abla, ne güzel güne denk gelmişim, doğum günün kutlu olsun. :)
@masumm tatlım, ben de seni hatırlıyorum. eskilerden birkaç kişi kalmış, herkes gitmiş.
@saydin78 o da burada, canım ablam.
@Sarayca canısı, son dönem yarışlarımız benim aklımda ama sen unutmuşsundur. Çok uzun oldu, çok sular aktı üstünden.
@Ausencia kuzum, canım hamileymişsin... Çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
@MiuLego tatlım hoşbulduk, şimdi gruba katıldım mı ben, izne ayrılmıştım normalde, ama 1 yıl geçti, benim durumum ne olacak şimdi, listeye girmek için 2 hafta bekleyecek miyim ben de. :)
Yalnız bu grup çok hızlı ilerliyor. Geceden bu yana resmen 80 sayfa, hanımlar hızınıza yetişilmezzz...
Biz her yaşımızda güzeliz piliç ablacımHu huu güzel hanımlar hepinizi alıntı yapamadım . Ayrı ayrı teşekkür ederim
Yaşlandım ya laaa
He bu yıl herkes dogum günüme davul çaldı.
LösemiHastalığı neymiş canım.
He orası ayrı tabeBiz her yaşımızda güzeliz piliç ablacım
Kimm ?Lösemi
He ya sorma bu boyu uzatmanın bi hal çaresi yok mu ki yawHe orası ayrı tabe
Ama o cadı miunun yanında pek piliç kalmışsın
son Bi sopa yiyeyim istedimSanki kötü vurdun gibi
Mezuniyet pastan benden mortim@Ausencia kaptan bize güzel ornek oluyor pastalar yiyormuş bizde mi yesek onun gibi fitt olmak için acaba şey işte umut dünyası
Evet inşallahYarın mezun mu oluyorsun mortim bee gel ama hep burada ol.emi ozletme sende ama arada pasta falan emi çok azıcık arada sirada
Bilmem kim yemiş kim dedi yedi diyeAçar açmaz bunu gördüm
Kim yemiş
Sopam nerde
Vay banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?