Ciris ne ola ki :)
Allah kabuk etsin kuzum ciris cıs değilse hafif güzel olmuş.. yarın tartı için ya bugün iftar öncesini almalıydın ya da yarın iftar öncesi tartılmalısın doğru sonuç için :)
Müthiş menü nevom bol eksi getirsin inşallahhhh yürüyüş de zaten en güzel perşembe sporu
O ellerini yirim
Ne yemesi kız yedirir miyim
Sensin harika sensin
Resmen fotolarda şişko çıktım
Vay kilo bildirimleri gelmeye başlamış
Tebrikler masum
Tebrikler candy
Bu arada masum efser deyince eşinin yüz ifadesi koptum orda
düzelir düzelir yeterki istikrarlı spor yapabilelim
instagramda kasım ayı itibarıyla 4 zayıflayan kadın her güne 2 spor hareketi gösteriyor yani günde 2x4=8 hareket
bunları takip edip yaparsak aslında güzel şeyler olur
ben gulsjourney i takip ediyorum en çok diğerlerine onun etiketlerinden ulaşıyorum bi bak istersen
nevo ne tatlısın hahahah bu çok hoşmuş yahu bayıldımBurasıda boş kalmış biraz dağıtayım sabah toplasınlar
noldu sana ortalığı dağıttın diye mi bu
tartıl kuzum :)Sabah 6 da kalktim yaklaşık 1 bucuk saattir de evde dön dolan iş yapiyorum misafirlerim 1 saate gelcek odemlerim gitmis midir tartilsam mi
56 mıydın Allah mı söyletiyor banuuben çarşamba günü 56 idim aslında bugün 65,7 hiç etik degil birde
yarın sabah tartılırım
wc ye çıkamayınca hemen etkliyor kiloyu malesef
keşke kenimi tutabilsemde her cuma tartılsam sadece ne güzel olur
böyle 800 gr sevindirmiyor ama ozman sevinriim ahahah
İyiyim kaptanım sonunda hedefimdeyim artık koruyorum inşallah tabiseri kilo alıyorum canom ... yani bu hesapla doğuma 80 ler
olur bence canım .
kabak yoğurt ceviz iyi gider diye aklıma geldi .
canım kaç zamandır durum bu sende .. listen sprun her bir şeyin tam bir şaşırtma istiyor sanki .
çokta erken bitmiş yeme içme
tam şu saatlerde geç olmadan bir şey aradı gözüm ...
sev benim makarnamıııı nehirrrrrrrrrrr
naber canom ? artılar eksiler ne alemde ? yarın ne göreceğiz listede
günaydınnngünaydınnnnnnnnnnn
sabah uyandım 3 mil leisle yaptım
akşamda kalan sporlara devam etsme olurmu twesten shape+mekikip atlama
sporu iki ye bölmüş olacam ama yapacak birşey yok
kilo bildirimi hafta içi daha azını görmüştüm aslıda
geçen hafta :66,5
bu hafta :65,7
giden 800 gr
hadi bakalım bir daha 9 ları görmeyeceksinGunaydin herkese bugun buyuk gun cok farklari merak ediyorum. Ben 89.5 im bugun hergun ortalama 6000 adim attim. Bakalim yeni hedefleri bekliyorum
vay vay vayyyy hedefe de aşırı yaklaşılmış bravoGunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego
@MiuLego Kaptanım Günaydınlar sabah tartıya çıktım 52sonra resim çekmeye çıktım dün ki rakamı gördüm 52.1 benim tartı yapıyor hep bana böyle şakalar sen yine de hedefe ulaşmışım say artık korumada gibi öyle haftalık kilo bildireyim
Sağol kaptanım inşallah bir daha görürsem çekeceğimsonunda itinayla hedefe ulaşılır tebrikler nilişkoooo
yahu ada Allah aşkına konuşma şöyle.. herşey tartıda görünen rakam mı? kaldı ki regl geliyor..Benim moralim cooo bozuk yaaaa icimdeki ses diyor birak sporu bas karbonu ...
Spor yaptim yediklerime dikkat ettim durum ne biliyirmusunuz + 300 yaniii ben spor yapmayıp karbon yedigimde de ayniyim....
Gecen hafta :69.400
Bu hafta: 69.700
Gelen +300
Regli gelmediginden mi ilk hafta sporun ağırlaşmasından mi ne anlamadim ama mutsuz oldummmmm
kelebekolacam bacim seni simdiden kutlarim sen kendine kilo verebilen disli ortiler bul benden bi halt yoookkkk
heralde burdasın onu tartışamam bile :) biz kiloya bağlı olarak burda değiliz.. en azından çoğumuzSağol kaptanım inşallah bir daha görürsem çekeceğimdarısı tüm isteyenlerin başına Sizler sayesinde yine burdayım tabisi korumayı beceremediğimden hep aman yok korurum da sizinle olmak yazışmak hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?