Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten biz foto gönder kaptan demedik

alayım cnm takibeee

ben çarşamba günü 56 idim aslında bugün 65,7 hiç etik degil birde
yarın sabah tartılırım

wc ye çıkamayınca hemen etkliyor kiloyu malesef

keşke kenimi tutabilsemde her cuma tartılsam sadece ne güzel olur
böyle 800 gr sevindirmiyor ama ozman sevinriim ahahah

56 mıydın Allah mı söyletiyor banuu

İyiyim kaptanım sonunda hedefimdeyim artık koruyorum inşallah tabiSen nasılsın makarna büyüdükçe annesine de kilo aldırıyormuş

günaydınnnnnnnnnnn
sabah uyandım 3 mil leisle yaptım
akşamda kalan sporlara devam etsme olurmu twesten shape+mekikip atlama
sporu iki ye bölmüş olacam ama yapacak birşey yok
günaydınnn

daha iyi olmuş günün farklı iki zamanı spor yapmış oluyorsun
kilo bildirimi hafta içi daha azını görmüştüm aslıda

geçen hafta :66,5
bu hafta :65,7
giden 800 gr

Geçen hafta 62.100
Bu hafta 60.900
Fark 1 200
@MiuLego

Gunaydin herkese bugun buyuk gun cok farklari merak ediyorum. Ben 89.5 im bugun hergun ortalama 6000 adim attim. Bakalim yeni hedefleri bekliyorum
hadi bakalım bir daha 9 ları görmeyeceksin
Gunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego
vay vay vayyyy hedefe de aşırı yaklaşılmış bravo

sonundaitinayla hedefe ulaşılır tebrikler nilişkoooo

Benim moralim cooo bozuk yaaaa icimdeki ses diyor birak sporu bas karbonu ...

Spor yaptim yediklerime dikkat ettim durum ne biliyirmusunuz + 300 yaniii ben spor yapmayıp karbon yedigimde de ayniyim....

Gecen hafta :69.400
Bu hafta: 69.700
Gelen +300

Regli gelmediginden mi ilk hafta sporun ağırlaşmasından mi ne anlamadim ama mutsuz oldummmmm

kelebekolacam bacim seni simdiden kutlarim sen kendine kilo verebilen disli ortiler bul benden bi halt yoookkkk

sonundaitinayla hedefe ulaşılır tebrikler nilişkoooo
Sağol kaptanım inşallah bir daha görürsem çekeceğim darısı tüm isteyenlerin başına Sizler sayesindeyine burdayım tabisi korumayı beceremediğimden hep aman yok korurum da sizinle olmak yazışmak hoşuma gidiyor

yahu ada Allah aşkına konuşma şöyle.. herşey tartıda görünen rakam mı? kaldı ki regl geliyor..

spor kötü bişey mi.. onca foto varken öncesi sonrası sporla ilgili insanlar 7-8 kilo fazla ama sporla daha zayıf görünüyor eski haline göre.. spora devam sıkılaşıp en çok eksiden bile güzel görüneceksin kuzum..

heralde burdasın onu tartışamam bile :) biz kiloya bağlı olarak burda değiliz.. en azından çoğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…