Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay benim salı gününden 360 puanım olcek yeni kapti
Ekledim kuzum

kilo bildirimi hafta içi daha azını görmüştüm aslıda

geçen hafta :66,5
bu hafta :65,7
giden 800 gr

Geçen hafta 62.100
Bu hafta 60.900
Fark 1 200
@MiuLego
Tebrikler harikasınız yahu
allahtan erkek isimli nik yok aramızda
Ahmet Esra vardı
Gunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego
Harikasın canım görürsün inşallah çok iyi
heralde burdasın onu tartışamam bile :) biz kiloya bağlı olarak burda değiliz.. en azından çoğumuz

Evet ben o yüzden alıyorum veriyorumişin şakası sizler bağımlılık yaptınız bende

Bilmiyorum millet spor yapiyor kilo veriyor ben niye veremiyorum onlarda agirlasir ama cok sıkıldim bu surecten yaaa cok degil bi 400 versem salak gibi mutlu olacam esip gurleyecem ama aliyorum 300 bu ne yaaa neyse ben çıktım canimmm sıkıldı...bi nefes alip sinir harbim gecsin gelirimmmm insallahhhh...

Yoruma çok katılıyorum spor yaptıkça yağ orani duserken kadar oranınız artıyor ben genelde vücut ölçülerine bakarım kiloya değil internet te paylaşıyorlar kadın 60 kilo spor yok şişman duruyor kadın 68 kilo fit sanki 60 kilo olan o bencede hı takılmayın

ada kuzum en düzenli yaptığın spor süresi ne kadar? her hafta spordan dolayı böyle artı çıkmazsın imkanı yok.. ilk zamanlar artı olur sonra gider ..

öpiyim mi seni ben biraz da seviyim mi moralin düzelsin

Ada sporu bırakma derim bak benimle miu arasında 20 kilo fark var boya oranlarsak.yani o boyundan 10 kilo zayıf ben boyumdan 10 kilo şişmanım ama aha söylesin kzılar hiç aramızda 20 kilo var gibi durmuyodu.ben şişmanım daha tabi ki ama sıkı duruyosun sporla.kaslarında bi ağırlığı var illaki.sen regl olunca bak kiloya.regl öncesi 1-2 kilo fazla çıkıyo kesin

ada kuzum en düzenli yaptığın spor süresi ne kadar? her hafta spordan dolayı böyle artı çıkmazsın imkanı yok.. ilk zamanlar artı olur sonra gider ..

öpiyim mi seni ben biraz da seviyim mi moralin düzelsin
Beni öptü beni öptü miu ilk öpende ben oldum yeuuu

ada bu hafta spor salonuna başladınya bence 1 hafta daha süre ver kendine hemen moral bozma
ayrıca hafta sonu spor yapıyomusun bilmiyorumda kaslarına dinlenme zamanıda ver buda çok önemli

begum75 Ballı çörekim durumun ne Gel kutlayalım kilonu Hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 2062897

geldim çörekim
az işlerim varda bi burayı okuyorum bi iş yapıyorum
benim tartıda senin gibi bugün oyunlar oynadı bana şakacı şeyy

geçen hafta:59,3
ilk tartım 58,7
5kiloluk su şişesiyle tartım: 63,9 (buna göre kilomun 63,9-5= 58,9 olması lazım ammaaa)
son tartım:58,5

kaptanım miu hangisi hoşuna giderse onu kabul et ben çıkamadım işin içinden

Az olan her zaman iyidir ama işte haftaya hangisi işine yarayacak Tebrik ederim çörekim lokumum harika vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…