- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
eveet bolca kalori harcatıyor git evini temizleEv işleri kilo verdiriyormu
Ekledim kuzumAy benim salı gününden 360 puanım olcek yeni kapti
kilo bildirimi hafta içi daha azını görmüştüm aslıda
geçen hafta :66,5
bu hafta :65,7
giden 800 gr
Tebrikler harikasınız yahu
Ahmet Esra vardıallahtan erkek isimli nik yok aramızda
Harikasın canım görürsün inşallah çok iyiGunaydin herkese
Gecen hafta - 53.2
Bu hafta - 52.4
Fark -0.8
Yuzde 1.5
Ama hedef 52.2iydi, hele ben 51leri gormek istiyordum
@MiuLego
heralde burdasın onu tartışamam bile :) biz kiloya bağlı olarak burda değiliz.. en azından çoğumuz
Bilmiyorum millet spor yapiyor kilo veriyor ben niye veremiyorum onlarda agirlasir ama cok sıkıldim bu surecten yaaa cok degil bi 400 versem salak gibi mutlu olacam esip gurleyecem ama aliyorum 300 bu ne yaaa neyse ben çıktım canimmm sıkıldı...bi nefes alip sinir harbim gecsin gelirimmmm insallahhhh...yahu ada Allah aşkına konuşma şöyle.. herşey tartıda görünen rakam mı? kaldı ki regl geliyor..
spor kötü bişey mi.. onca foto varken öncesi sonrası sporla ilgili insanlar 7-8 kilo fazla ama sporla daha zayıf görünüyor eski haline göre.. spora devam sıkılaşıp en çok eksiden bile güzel görüneceksin kuzum..
yahu ada Allah aşkına konuşma şöyle.. herşey tartıda görünen rakam mı? kaldı ki regl geliyor..
spor kötü bişey mi.. onca foto varken öncesi sonrası sporla ilgili insanlar 7-8 kilo fazla ama sporla daha zayıf görünüyor eski haline göre.. spora devam sıkılaşıp en çok eksiden bile güzel görüneceksin kuzum..
günaydınnn
daha iyi olmuş günün farklı iki zamanı spor yapmış oluyorsun
hadi bakalım bir daha 9 ları görmeyeceksin
vay vay vayyyy hedefe de aşırı yaklaşılmış bravo
ada kuzum en düzenli yaptığın spor süresi ne kadar? her hafta spordan dolayı böyle artı çıkmazsın imkanı yok.. ilk zamanlar artı olur sonra gider ..Bilmiyorum millet spor yapiyor kilo veriyor ben niye veremiyorum onlarda agirlasir ama cok sıkıldim bu surecten yaaa cok degil bi 400 versem salak gibi mutlu olacam esip gurleyecem ama aliyorum 300 bu ne yaaa neyse ben çıktım canimmm sıkıldı...bi nefes alip sinir harbim gecsin gelirimmmm insallahhhh...
Cok tesekkur ederim canimHarikasın canım görürsün inşallah çok iyi
Ada sporu bırakma derim bak benimle miu arasında 20 kilo fark var boya oranlarsak.yani o boyundan 10 kilo zayıf ben boyumdan 10 kilo şişmanım ama aha söylesin kzılar hiç aramızda 20 kilo var gibi durmuyodu.ben şişmanım daha tabi ki ama sıkı duruyosun sporla.kaslarında bi ağırlığı var illaki.sen regl olunca bak kiloya.regl öncesi 1-2 kilo fazla çıkıyo kesinBenim moralim cooo bozuk yaaaa icimdeki ses diyor birak sporu bas karbonu ...
Spor yaptim yediklerime dikkat ettim durum ne biliyirmusunuz + 300 yaniii ben spor yapmayıp karbon yedigimde de ayniyim....
Gecen hafta :69.400
Bu hafta: 69.700
Gelen +300
Regli gelmediginden mi ilk hafta sporun ağırlaşmasından mi ne anlamadim ama mutsuz oldummmmm
@kelebekolacam bacim seni simdiden kutlarim sen kendine kilo verebilen disli ortiler bul benden bi halt yoookkkk
nesi az senin kilonda -800 ün. ya siz çıldırdınız mıBen aksamlari cok acikinca bi domates yerim, saatin kac olur olsun yerim. Acaba zorlastiriyormu bu benim kilo vermemi?
@MiuLego
Ben haftaya hic yoksa 1 kilo gitsin istiyorum, 800 gr oldu bu hafta
anlamadım.. beklesem daha az çıkardım mı didin? bekleseydin saat daha çok erkenBekledim bekleseydim daha az cikardim
Beni öptü beni öptü miu ilk öpende ben oldum yeuuuada kuzum en düzenli yaptığın spor süresi ne kadar? her hafta spordan dolayı böyle artı çıkmazsın imkanı yok.. ilk zamanlar artı olur sonra gider ..
öpiyim mi seni benbiraz da seviyim mi moralin düzelsin
Bilmiyorum millet spor yapiyor kilo veriyor ben niye veremiyorum onlarda agirlasir ama cok sıkıldim bu surecten yaaa cok degil bi 400 versem salak gibi mutlu olacam esip gurleyecem ama aliyorum 300 bu ne yaaa neyse ben çıktım canimmm sıkıldı...bi nefes alip sinir harbim gecsin gelirimmmm insallahhhh...
Beklemedim saat 730 da tartıldimnesi az senin kilonda -800 ün. ya siz çıldırdınız mı
anlamadım.. beklesem daha az çıkardım mı didin? bekleseydin saat daha çok erken
Sabah-sabah sopayi ilk ben yedim. Kahvalti da yapmadim daha, ohhh missssnesi az senin kilonda -800 ün. ya siz çıldırdınız mı
Az olan her zaman iyidir ama işte haftaya hangisi işine yarayacak
geldim çörekim
az işlerim varda bi burayı okuyorum bi iş yapıyorum
benim tartıda senin gibi bugün oyunlar oynadı bana şakacı şeyy
geçen hafta:59,3
ilk tartım 58,7
5kiloluk su şişesiyle tartım: 63,9 (buna göre kilomun 63,9-5= 58,9 olması lazım ammaaa)
son tartım:58,5
kaptanım miu hangisi hoşuna giderse onu kabul et ben çıkamadım işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?