Aştın kendini
ada okadar açım ki gözüm dönmüş heralde
sabırsızlıkla öğlen yemeğimi bekliyorum
Akşamları dikkat ettim yemedim yada yoğurtla geçiştirdim..ama kurabiye yedim mesela..yarım pide..tahinli..kuymak..simit..ayy gündüzleri yemişim baya..bide tulumba tatlısı küçüklerden 6 tane..patatesli börek yapmıştım ondan yedim haftasonu..yazdıkça hatırlıyorum.bırakayım en iyisi yazmayı miu gelir sopasıyla..
Hiç bırakırmıyimfirsat bulamadım sen kv ile gezme yok mu demeseydin eyiydi
çok aç olunca böyle eceeAştın kendinise n i bununla bekliyordum
vay vay vaaaayyyyyyy helal be ye spor yap ye spor yap misler gibiBu arada selamsız kelamsız daldımm. Günaydınnn.
Ben de mi kilo bildirem ne yapam
Geçen hafta: 55.3
Bu hafta: 54.8
Fark: 500 gr
Hafta içi 54.2 gördüm tartıda ama toparladım.
maşallah nevo ne güzel hisler dimi bunlar.. kilo vermek harika yahuAus bu hafta o kadar farketti ki eşim ve çocuklar şaşırıyorlar.Tabi ben de aynada daha mutlu bakıyorum kendime
dahaEvet biz onunla bu hafta yine mortiyizYa benden fazla vermişse Geldi mi görmedim
yap yap kaloriz en güzel yemeklerden lezzetli deay kereviz süper yapatım hafta sonu iyi aklıma getiridn miummmmm
ne diye çeldi dicektim ki daha güzeline çelmiş işte.. pro ohhhhtost yiycektim arkadaşım aklımı çeldi ne yesem bilemedim
daha gelmedi banu.. gelecek inşallah@eflalim
mortimin bildirimi gelmeid mi ben mi kaçırdım ?
Aynı ben tikinircasina yemek olmasin oDaydream- hülyaa sende kendimi görüyorum bi yendimi acaip yiyorum ve bunun adı bişiy sendromudu unuttummm
Ya dün bi hata ettim balık salata yedim balıktan önce 68 dim akşam üstelik tabi sabah dumur oldum balık sonrası neyse anca bu geldi bu saatekilo bildirdin mi ahu ? ben göremedim mi ?
@eflalim kilo bildirimi
banlar kraliçesi olunca kendi yazamıyor
Geçen cuma: 68.4
Bu cuma: 68.0
fark:0.4
bu hafta sporunda pek yok,bugünden itibaren düzenli spor yaparsan haftaya daha güzel sonuçlar alırsın ahuuYa dün bi hata ettim balık salata yedim balıktan önce 68 dim akşam üstelik tabi sabah dumur oldum balık sonrası neyse anca bu geldi bu saate
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.8
Fark -200
Yüzde 0.29
Aynı ben tikinircasina yemek olmasin o
bu akşam bitiyor gelir akşama doğru inşallah@eflalim tebrik ederim
ne zaman bitiyor eflalin banı ne uzun sürdü yaa
balık bir daha perşembeleri koklanmayacak dahiYa dün bi hata ettim balık salata yedim balıktan önce 68 dim akşam üstelik tabi sabah dumur oldum balık sonrası neyse anca bu geldi bu saate
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.8
Fark -200
Yüzde 0.29
eveeettttttttttttt vallaha yendin
ayyyyyyyy yani aldım mı maçııııııı
400 gr içinde tebrik ediyorum ayrıcaaaa
katılıyorumbu hafta sporunda pek yok,bugünden itibaren düzenli spor yaparsan haftaya daha güzel sonuçlar alırsın ahuu
tüm suçlu benim yani ...peki
gel bundan sonra .... akşamları komik isimler koyduğun menülerini görelim en azından ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?